Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (106)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

donia, si eu mai scap cate un ochi la y&r, la noi e la 4pm, cand ianis doarme iar eu "pazesc" caruciorul in care doarme marc ziua (te rog nu ma intreba de ce doarme in carutz, asta e...). ce ma amuza cel mai tare este ca barbatii aia le-au avut pe rand pe toate, sau daca nu inca, sigur le vor avea! bay, si fiecare e de fapt the real and only love...
vreau si eu reteta de muffins, te rog! merci al meu sotz e innebunit dupa ele, sper sa-l corupa si pe ianis ca sigur sunt mai sanatoase decat cele din comert...

alexandra, ma bucur ca fetele au avut dreptate (nici eu nu stiam faza cu ganglionii, n-am patit-o...) bine ca e totul ok.

danita, te-as suna dar mi-e teama. cum e catzelusha? offf...

miro, ma bucur ca sunteti ok.

flore, eu nu l-as lua pe marc la munte. nu pe al meu marc... am prins frica, asta e. in mod normal as fi spus go for it!

acs, cum rezisti? te trezesti cu noaptea-n cap si mai mergi si la serviciu... unde e omuletul ala cu "jos palaria"? ca de altfel pt toatea mamicile muncitoare...

Rianna de Lorym !!!
Serban de Luciaro !!!

oanacat, am citit cu atentie mesajul tau. si ma bucur ca ti-ai facut timp sa te descarci. nu-i nimic daca te plangi, pt asta suntem aici, si multe dintre noi chiar s-au confruntat cu problemutze si poate mai vin cu sfaturi. eu una sunt alaturi de tine. incearca doar din cand in cand sa iei o pauza, s-o lasi pe nicole cu tati sau cu altcineva si destinde-te un pic...

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia / www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Pentru Darius, acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziggy spune:

Catrinel-Rianna
Serban-Alexandru
Bogdan
Alexian Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Na poftim, le lasa omu singure cateva ore, si ele toate-s cu nasu-n telenovele!! Apai nu scot yo zbicu la voi? ia datii drumu napoi la scutecarii...
Donia muffins cu ciuperci ai incercat? da' cu cascaval? moaaaaama... cele mai bune mancate de mine au fost cu coacaze(a nu se intelege ca stiu sa fac muffins, numa ma laud cu ce fac altii)
Muffins-urile in spaniola is Magdalenas...na c-ati mai invatat ceva, si se mananca la micu dejun...se inmoaie-n cafea cu lapte(ca americanii donutu)
Laura 13, Asiza ?? semnati condica va rugam...
Miro noroc ca n-a fost nika grav...asa-s ei, mai pica, mai dau cu capul, mai se rosesc..imagineaza-ti cum e Dani de cate ori da cu ceva...cum e asa alb, imediat se vede urma pe el, inclusiv pe brate cand il scot din vana...cand a inceput sa mearga-n 4 labe 3 saptamani era vanat pe genunchi
La multi multi ani pt Catrinel si Serban-Alexandru! Sa crestei mari, sanatosi si voiosi!

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

DIANOCICA super ideea cu gradinita!Mamici din provincie primesti ?

DONIA si eu sunt educatoare (doar 2 ani am lucrat ca educatoarea, in rest invatatoare, meserie pe care o ador), dar nu cred ca eu am spus....sigur mai sunt si alte educatoare printre noi. Daca aveti intrebari...raspund, dar solutii nu prea am nici eu...adica mi/as dori din suflet sa am banii necesari pentru a face o gradinita particulara, in care copiii sa fie educati asa cum stiu eu sa o fac, fara tipete, urlete, injurii, cum se intampla in gradinitele noastre...Alessia va merge la cresa de la 2 ani, cu mine in institutie, deci ei ii va fi bine... daca castig la loto, in schimb , o mare parte din bani ii voi investi intr/o gradinita

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI

Mergi la inceput

Stupid me...sa uit asa ceva...

SERBAN
CATRINEL

LUNA 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

oanacat trimis pm.

flore dupa ce castig eu la loto si termin cu gradinita mea donez si la tine o parte . sti, a mea o sa evolueze in timp...adica as vrea ca acesti 6 copilasi sa ne aiba alaturi mult timp...lectiile la scoala...adica gradinita o sa se transforme in ...casa de facut teme si meditatii pana cand o sa vina natalia si o sa se faca iar gradinita

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

despre greva foamei...

concret ce faceti cand refuza mancarea?
de ex. iau 3 lingurite din felul x, mai stau 5 min pe jos, mai iau 2 lingurite de felul y si gata. de aici incolo refuz complet. si eu ce fac? mai insist peste 15 min? mai peste 1 ora? sau dau ceva de baut in loc de masa aia? (lapte, ceai, suc)... sar cu totul o masa si nu ai are nimic-nimic in stomacel 5-6 ore? concret, ce faceti?

multumesc si pupici

o zi minunata!!!

editez, a nu se intelege ca ma stresez, deocamdata nu are semne de boala deci nu ma stresez. doar sunt curioasa ce faceti, sa incerc si eu :-)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia / www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Pentru Darius, acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Catrinel-Rianna de Lorym

Serban-Alexandru de Luciaro

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by dianarus78
... sar cu totul o masa si nu ai are nimic-nimic in stomacel 5-6 ore?

Asta facem; cu dat eventual masa urmatoare mai devreme daca pare ca ii este foame.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianarus78

despre greva foamei...

concret ce faceti cand refuza mancarea?
de ex. iau 3 lingurite din felul x, mai stau 5 min pe jos, mai iau 2 lingurite de felul y si gata. de aici incolo refuz complet. si eu ce fac? mai insist peste 15 min? mai peste 1 ora? sau dau ceva de baut in loc de masa aia? (lapte, ceai, suc)... sar cu totul o masa si nu ai are nimic-nimic in stomacel 5-6 ore? concret, ce faceti?

multumesc si pupici

o zi minunata!!!

Ce fac eu, din categoria ASA NU : incepe sa mi se urce tensiunea, incep sa plang, incepe si ea, o manjesc cu mancare, poate ii ajunge ceva in gura, imi fac fel de fel de ganduri rele...si la final dau tzitzi, papa, si ma calmez...ramane totusi durerea de cap
Din categoria ASA DA , am citit aseara in Doct.Spock, si zicea sa nu fortam copiii sa manance. Daca nu le place ceva, pur si simplu nu le dai, in schimb le dai ce le place lor mai mult. Ma rog, mult mai multe zice Spock...pare asa de simplu sa ramai calm...Astept si eu solutii de la fete...

LUNA 11

Mergi la inceput