Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (106)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

buna,

Donia din cate stiu eu si Miro a fost educatoare si chiar s-a implicat aici pe forum la o sectiune unde faceau diverse proiecte cu copii, parca saptamanal.
da ne spune ea mai multe.

pupici

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

pentru Rianna de Lorym!
pentru Serban de Luciaro!

sa ne traiti si sa infloriti - numai bucurii sa aduceti parintilor vostri.

fetele - o combinatie intre ceea ce a scris madaluta si dandusa despre lista nu se poate? Adica: sa se puna un link de acum la capitolul 100 de exemplu - asta este lista noastra. Cine vrea s-o consulte - n-are decat. In rest - fara lista nene - si incepem doar cu "fulguiti va rog" si cine se vrea sarbatorit - sa se anunte.

Kara a papat ieri 210 ml lapte si mi-a dormit lemne pana dimineata la 6 cand am trezito pentru lapte.
Deci nu fu de la cazatura - care oricum a fost un fleac - ci de la manevrele mele din timpul schimbatului de scutec.
Azi e bine - e iarasi ea - cea pe care o stiu - zambareata lu mama si piperu lu mama.

Sa va mai zic ca ieri am bagat ultima bucata de tort - si aseara aveam pete si bubite pe piept? Imi vine sa ma duc sa fac o reclamatie la Codrina - pai ce mama masii de frisca au pus in tortu ala? Din ce oua stricate au facut acel tort? Io cu ce ma dau? Sa iau si eu peritol?

v-am pupacit

Miro

Mergi la inceput

Ralu merci mult - insa eu am fost doar suplinitoare un an de zile - deci nu am experienta necesara - plus ca nu am scoala pentru asa ceva. Cat am participat eu la cursuri in acel an - nu cred ca va compensa cu scolile altora din domeniu.

Ceea ce am cochetat eu pe la Atelierul piticilor e doar o mica pasiune de-a mea - bricolajul. he he - abia astept sa-mi creasca fata pentru asa ceva.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

KTRINEL,e un loc de joaca pt copii,se poate inchiria pt aniversari,sunt cateva fete care vad de copii,nu asa mici ca Alessia,si parintii stau la o sueta..e dragut

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput

Ktrinela - cand incepe Lost-ul - ca pe aici nu se mai aude nika. Stii ceva?

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

chris bine ai revenit. si noi la taiatul motului ne gandim la un meniu fix.
alexandra_25 ma bucur ca sunteti bine.
Ktrinel din fericire la vaccinul antivariolic s-a renuntat. chiar am avut discutii pe tema asta cu socru, care era foarte contrariat de ce nu i-am facut antivariolic (ca daca neam de neamul lui l-a facut...). dar dr. mi-a explicat ca nu se mai face din 79'.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Catrinel-Rianna de Lorym
Serban-Alexandru de Luciaro

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

Riana si Serban ina doi fulguleti perfecti!

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

quote:
eri_ka, au mai spus cateva fete ca sunt pentru album, nu mai tin minte cine. Iti propun sa faci o lista si sa centralizezi voturile
Eu ma abtin. Dar am totusi o propunere, in caz ca ma voi razgandi , ca doar oameni suntem... Albumul sa fie facut pe userul comun, mami a noastra, ca sa putem oricand sa retragem poza.
P.S. Cine e domnul cu motocicleta?
Da poze in care sa o vedem mai bine pe micuta cand pui

Nu cred ca-mi pot permite sa fac lista asta, n-as vrea sa insist prea mult cu treaba asta si s-o dau in bara.Suntt zile in care am programul mai relaxat si atunci pot intra si sunt zile cand nu. Albumul s-a aferit sa-l faca A-deju si probabil ca-l va face pe userul comun, eu nu am nici o parola de acces .

Ps – dl de langa moto e tati iar poze o sa trimit pe privat , daca-mi puteti spune la ce adresa ar fi indicat.

SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!

Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

La multi ani Catrinel-Rianna !
La multi ani Serban-Alexandru
!

Semnificatii nume:

RIANNA - nimfa.origine Americana
CATRINEL – ebraic, “ dumnezeu e coroana mea”

ALEXANDRU - de la "Alexandros", nume grecesc care inseamna "protector al barbatilor / al oamenilor". Devenit celebru datorita regelui macedonean Alexandru cel Mare, numele este mult mai vechi si are origine greaca. Este format din combinarea a doua cuvinte, traducandu-se prin care apara pe oameni.Posesorul acestui prenume este un barbat independent, cu multa incredere in fortele proprii si uneori chiar orgolios. Cu toate ca are o minte iute si este abil in rationamente intelectuale, se descurca foarte bine in munca fizica, pentru ca stie in mod instinctiv care ii sunt limitele si cum sa isi dozeze eforturile. Are idei si pareri foarte clare despre aproape orice, iar acestea sunt, in general, bazate pe o buna informare. Odata format, caracterul lui Alexandru se va modifica de-a lungul timpului foarte putin si, oricum, nu in profunzime
SERBAN - Acest nume este, dupa opinia lingvistilor, o creatie romaneasca. Provenienta sa deriva din substantivul comun serb, al carui sens - taran legat de pamantul mosierilor - nu s-a modificat de-a lungul timpului. Fire optimista, cel care poarta prenumele Serban are talentul nativ de a vedea ceva bun in orice situatie, oricat de dramatica ar fi. Acest dar ii da posibilitatea de a le insufla optimism celor cu care vine in contact, chiar si atunci cand toata lumea e coplesita de griji.

SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!

Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills

Mergi la inceput