Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (106)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by Donia

Aseara am facut muffins (cum le zice la voi la Romania?) cu Roxana si au iesit un deliciu! Si super rapid, in 20 de minute erau in cuptor, le-am facut cu mere la cererea ei si azi planuim sa facem cu kiwi! Cine a mai auzit? E ideea ei, iar eu sunt foarte curioasa.
Oricum, ne distram pe cinste, orice ar iesi.

Si doi la mana: cineva, nu stiu cine, spunea demuuult, demult, pe cand se incalta puricele cu... etc si copiii nostri erau nou-nascuti (sau poate nici atat), deci cineva spunea ca e (a fost, va fi) educatoare si ca are (va avea) sa ne dea multe idei cand va veni vremea.
Cine sa fi fost oare?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

1. muffins .. se fac greu? adica as putea sa fac si eu? :))
2. flore e educatoare... duc tratative cu ea sa se mute la o gradi privata si sa o duc pe oana sa aiba grija de ea :)) ... dc nu, poate sta acasa cu alessia si cu oana... si mai stiu eu inca vreo 5 mamici cu prunci de-o seama care pe la anul vor fi disperate ... deci, flore, te bagi sa organizezi o gradi la tine acasa? (daca tot iti faci masarda )

Dia de Oana 29.11.06

Impotriva bannarii aelitei

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Erika...mi se pare super ideea cu poza...jumatate sa fie cea sarmaluta si jumatatea celalalta de la 1 an!
Asiza...sunteti acasa?cum e Denis?
Apropo de listuta....imi vine sa ma abtin...mai ales ca mai lipsesc si eu de multe ori......ar fi bine daca numele celor care nu mai activeaza ar fi scris mai mic...si restul mai mare...!
Cu problemele mele am uitat sa spun ca am vizionat si eu poze...de la aniversarea Karinei(scumpa foc....si a fost o petrecere super),Dmic...frumusel tare,Darius dansatorul,Rares de Ramsan...cat de mare s-a facut...sunteti o familie frumoasa!Lavinia cu Mihaita....ce frumosi sunteti!
Dianarus...ma bucur tare mult pentru voi...ca sunteti bine...sa fie tot asa!
Bebinuta...multa sanatate Adei...

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by Donia

dreptu-i ca si Brad a cam tradus-o cu Sharon, ca si Nick o inselase cu Phyllis...
uatzafac? pe la noi nici nu cred ca se cunosc inca....

eu nu as fi vrut singura. pt simplul motiv ca as vrea ca d sa aiba parte de tot ce i as putea oferi singura si mai mult. si nu pot face asta asa. adica as simti ca ma impart si , sincer, nu cred ca fac fata cu 4 copii.....ma gandeam sa fim 2 mamici cu in jur de 6 copii. dar obligatoriu 2 mamici si inca 4 cu acelasi mod de gandire, cu aceleasi dorinte pt copiii nostri, cu acelasi mod de educatie...nu stiu cum sa ma exprim...intelegi tu...vreau sa fie o continuare fireasca pt toti bbii... plus mancare buna...(alex m a intrebat daca angajez bucatareasa )

din cate stiu eu flore si chris au cunostinte in domeniu

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Eri_ka, super ideea cu doua poze in una singura!
Laura, multa sanatate lui Dani! Ti-au raspuns deja fetele, asa ca nu mai repet si eu.
Flore, pupam frumusetea blonda cu ochisorii aia superbi! Ce dulce e intinsa pe jos in parc! Eu as lua-o pe pitica pe munte, dar as imbraca-o bine, bine.
Saryta, se vad pozele tale la semnatura! frumoasele iedute!
Miro, eu ma gandesc ca voma a fost mai degraba de la schimbatul pampersului. iubita de Kara!
Adina, admirat fetele frumoasele!
Alexandra, ma bucur ca a fost doar o alarma falsa!

Sanatate multa copilasilor bolnaviori!

Noapte buna tuturor!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

'Neata!
Ma credeti, nu ma credeti... eu de la 10 citesc si incerc sa recuperez. Uite ca s-a facut 1 si de-abia acum am terminat. Si nu v-am citit o singura zi. E incredibil cat puteti scrie...
Bineinteles ca e o mare varza in capul meu. Eu mai stiu ce-am vrut sa va zic? Habar n-am...
Legat de lista, n-am ce sa comentez. Nu sunt acolo, deci scroll direct. Asta e singurul meu contact cu prima pagina. Da, m-am uitat pe ea din curiozitatea de-a vedea daca mai e vreun fulgulet nascut in aceeasi zi cu Tudor.
Bine, nu stiu cat conteaza parerea mea... noua fiind...
Bineinteles ca pic de somn, asa ca ma opresc, desi aveam mai multe sa va spun, dar sper sa reusesc sa intru maine pe zi.
A, mi-am amintit: mai e vreo mamica cccc care sa se fi ingrasat DUPA ce-a nascut? N-o sa va vina sa credeti dar eu am aproape greutatea pe care-o aveam cand m-am internat sa nasc... Deci... fara cuvinte!
Ca sa va dati seama cam cum arat... uitati-va la China. Da, sunt cat China.

Hai v-am pupat si detaliez maine, adica azi, dar mai tarziu...

Pupici, noapte buna si sanatate bolnaviorilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

donia, nu le-am cerut nimic special in afara de niste medicamente pt Julia (desi nu stiu daca o sa le folosesc), dar sa fie aici...vreau sa ii mai spun sa imi ia batista bebelusului...poate oi folosi-o ...ar fi binevenite niste carti de citit...dar nu prea ii asociez pe ei cu asa ceva ...asa ca mai bine nu...oricum de fiecare data soacra-mea nu uita sa ne aduca/trimita bors magic, maieuri si papuci de casa pt sotz... de parca aici nu ar fi...cat despre zbor...habar nu am cu cine vin....dar chiar ma rog sa ajunga ca tare am nevoie de ajutor.finii tai vin si in montreal? sau doar fac escala aici?

fatza Juliei nu e mai bine, adica cand e, cand nu e...cica dupa somnul de pranz dupa ce se trezeste are chiar si ochii umflati si e toata rosie...apoi isi revine...crezi ca i-ar face ceva teste de alergie daca cer?

mirona, se pare ca mie mi-a scapat faza cu schimbatul pampersului si vomitatul...care e legatura????

adinazot, ce loc/local e ala?

chris80, si care e totusi motivul de esti in butoi?? casa noua nu te binedispune, relaxeaza, etc..? cum a iesit la final toata mutarea? mai povestete-ne...si exemplifica cu poze

laura13, imi pare rau ca ti-am adus aminte ..dar vezi sa nu uiti ca pe 12-16 ai interviu...lasa, ca iti mai amintesc eu sa nu uiti

danutz, despre ce fuziuni de vorba, care mai sunt miscarile bancare? aveam si noi un prieten care ne tinea la curent cu toate noutatile...care , pe unde, cu cine, etc...dar acu i-a nascut nevasta si ne-a abandonat.....au fost colegi la Bancorex ..de unde au plecat multi grei dupa prabusire...

dianocica, te-ai uitat bine unde isi are "locatia" Oprah? pe continentul asta intalnesti multi oameni fericiti/multumiti de ei..cu sau fara motiv...dar ce mai conteaza

daca iti concretizezi planul poate ma mut la bucuresti, sau..nuuu...auzi ca se pune de o gradi si la Timisoare...acolo ma duc...aa, dar stai ca vine si Donia din urma...timid dar vine...cred ca incep cu ea...ca e mai aproape nu de alta...si emigrarea e mai usoara dintr=un judetz in altul..alo, Judetul Niagara?

dandusa, coc din 3 fire ..scurte...prestezi??

io am alta propunere in legatura cu lista : cele mai mari/tari/pricepute in ale listei , sa se puna de acord intre ele (pe privat, eventual) si sa trimita PM-uri nick-urilor alese ca fiind cu prezenta muuuult prea slaba ca sa mai incarce lista...cu intrebarea : ne mai urmariti/ne mai scrieti/mai doriti sa ne scrieti/mai doriti(va deranjeaza daca nu mai faceti parte din lista?)...etc ceva de genul asta...nu e greu de trimis, ca trimiteti tuturor acelasi lucru, deci doar insirati nickurile la destinatar...hm? ce ziceti? ...si dati si un termen: gen: 1 dec. pana la care se pot primi raspunsuri (Doamne..., suna a concurs din ala cu taloane ..) daca nu se primesc se considera ca nu mai citesc/fac parte din forum...pt ca unele desi nu ne mai viziteaza "activ"..sunt prezente la alte sectiuni, deci ar putea citi mesajul...si stiti ca se poate verifica si daca mesajul a fost citit, da?

daca nu s-a inteles ce vreau...call me

Mergi la inceput

asiza si alexandra, bine ca v-ati mai linistit.sanatate multa!

bebinuta, voi sunteti mai bine?

miro, mai vroiam sa te rog sa nu o mai lasi singura in pat pe Kara...doarmea cand a cazut? eu nu o mai las de la 6 luni...de cnad intr-o noapte mi-a cazut intre pat si geam ...pe 10 cm...nici nu stiu cum s=a strecurat acolo...si nu o mai gaseam ...

eri_ka cu cine sta Ingrid in timpul zilei? ai bona?

avand in vedere ca vine iarna, timpul urat si se intuneca repede...am cerut sefului sa plec la 4 jumate si sa imi iau pauza doar o ora...s-a uitat la mine asa : Dar ce ma intereseaza pe mine asta ? ...bai ce sef flower-power am....Doamne tine-l!

Mergi la inceput

despre vaccinare...poate e bine sa citim...

Vaccinarea impotriva bolilor copilariei - o “bomba cu ceas” medicala
dr. Robert S. Mendelsohn
Cea mai mare amenintare legata de bolile copilariei isi are originea in efortul periculos si ineficient facut pentru de a le preveni –
de dr. ROBERT S. MENDELSOHN (Robert S. Mendelsohn, M.D.)

http://www.whale.to/vaccines/mendelsohn.html - aici linkul original

cateva idei, bref:

Multe din ceea ce ati fost facuti sa credeti despre vaccinari, pur si simplu nu sunt adevarate.Iata esenta ingrijorarii mele (ale autorului) :

1. Nu exista dovezi stiintifice convingatoare ca vaccinarea in masa a dus la eradicarea vreunei boli a copilariei. Desi este adevarat ca unele boli ale copilariei, candva foarte frecvente, au scazut in incidenta sau au disparut dupa introducerea vaccinarii in masa, nimeni nu stie de ce. Mai degraba imbunatatirea generala a conditiilor de trai poate fi motivul. Daca vaccinarile ar fi fost motivul disparitiei acestor boli in SUA, ne putem intreba de ce ele au disparut simultan si in Europa, unde vaccinarea in masa nu s-a practicat
2.Timp de 30 ani, copiii au murit din cauza vaccinului anti-variola, desi nu mai erau amenintati de boala naturala.
3. Exista riscuri semnificative asociate cu fiecare vaccin si numeroase contraindicatii care fac ca administrarea vaccinurilor sa fie riscanta pentru copiii dvs. Cu toate acestea, medicii le administreaza de rutina, de obicei fara sa avertizeze parintii asupra riscurilor si fara sa cerceteze initial daca respectivele vaccinuri nu sunt contraindicate pentru un anumit copil. Nici un copil n-ar trebui vaccinat fara a se investiga initial existenta unei posibile contraindicatii. Cu toate acestea, mici armate de copii stau aliniati in clinici pentru a primi injectia in brat, fara ca parintii lor sa puna vreo intrebare !

4. In timp ce multitudinea de reactii adverse postvaccinale pe termen scurt este cunoscuta (dar rareori explicata), nimeni nu stie care sunt consecintele pe termen lung ale injectarii de proteine straine organismului omenesc in corpul copilului dvs. Si mai socant este faptul ca nimeni nu face nici un efort coerent ca sa afle.

5. Exista suspiciunea crescanda ca vaccinarea impotriva bolilor relativ inofensive ale copilariei este responsabila de cresterea dramatica a bolilor autoimune, crestere aparuta dupa introducerea vaccinarii in masa a copiilor.

doctorul imunolog de la Colentina, Tanasescu, in observatia caruia am fost pt boala mea imunitara, mi-a spus acest lucru acum 7 ani

O boala autoimuna poate fi definita simplu ca o situatie in care mecanismele de aparare ale organismului nu pot face distinctia intre invadatorii straini si propriile tesuturi si, in consecinta, isi distruge propriile structuri.

...de gandit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Rianna de Lorym!
Serban de Luciaro!

Sa cresteti mari, sanatosi si fericiti alaturi de parintii vostri!

Flore, tare bine ca mergeti la munte. Eu l-as lua pe Victor, dar imbracat gros, mai ales ca acolo bate destul de tare vantul. Alessia cea frumoasa

Mirona, nu cred sa fie vreo problema cu cazatura. Patul e inalt? Oricum nu cred ca a vomat de la lovitura. Karina

Donia, si bunica lui Stef (mamaie cum ii spun copiii) urmareste "Tanar si nelinistit". De mult ori, vreau-nu vreau, ma pun la curent cu ultimele noutati. Si e foarte haios ca le spune personajelor pe nume, dar romanizate, gen: Baldovin, Brad, Aslei (cu accent pe e) etc. (nu-mi vin acum toate in minte). Chiar discuta o data cu vecinele: "Murim noi si nu se mai termina serialul asta!" :)

Va invit la o mare-mare (ca ma trezeste Victorila in fiecare zi cel tarziu la ora 6)

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaCat spune:

Buna dimineata!
Mi-a fost tare dor de voi.
Multumesc Marani ca ai transmis mesajul meu fetelor.Am reusit sa intru fiindca Nico doarme, ca altfel nu apucam.
Imi pare nespus de rau ca nu am apucat sa va mai scriu din pacate am avut niste saptamani pline.
Am facut chiuretajul acum 2 saptamani am reusit sa trec peste asta m-am simtit ingrozitor.
Nico are luna de cand este cu muci, am fost duminica la camera de garda cu ea ca sambata si duminica mi-a facut temperatura, nu statea sa-i pun termometrul nu sta la tras mucii,nu sta 2 seunde...
De la camera de garda mi-au spus sa nu mai folosesc batista bebelusului deocamdata fiindca mai rau i-a facut ca i-a inmultit mucii asta nu am mai auzit, in fine ii scot acum cu pompita si este chin mare.
Nu vrea sa pape ii pregatesc cate 3 feluri de mancare la o masa si ma rog inainte poate poate mananca unul dintre ele.
Nu vrea sa doarma decat 10 -15 minute maxim si cand este treaza urla cat o tin plamanii.Vrea non stop sa mearga dar ma ia de mana sa o duc acolo unde vrea ea.
Am incercat sa o mai las sa planga ca sa nu fie numai cum vrea ea dar nimic mai rau am facut.
Se trezeste noaptea de 2 ori sa pape lapte dar nici pe ala nu il papa pe tot.I-am micsoat doza de lapte ca papa din 240, 60 ml si asa ca acum ii dau 160 ml si fara cereale ca daca simte gustul de cereale urla si nu mai mananca.
Nu pot sa o mai las singura nici un minut ca urla cateodata o iau cu mine la toaleta ca nu vrea sa ramana singura.
Fac mancare cu ea in brate, fac curat cu ea de mana si uite asa imi trece ziua fara sa fac nimic important,si la sfarsitul zilei ma intreb <ce am facut oare azi?>
Sa nu mai spun ca nu i-a iesit nici un dinte si de cateva saptamani s-a unflat si gingia de sus deci se vad in gingie 4 dinti si sus.

Ce sa va mai spun cred ca toate va confruntati cu aceleasi probleme ca si mine mai mult sau mai putin.

Sincer nu mai stiu ce sa mai fac sa fie bine incerc din rasputeri sa imi fac timp sa mai intru si pe forum ca inebunesc toata ziua stau in casa, ies numai cate 10 minute de 2 ori pe zi, ca pana nu ii trec mucii atat are voie afara asa m-a sfatuit medicul, si nici macar nu am cu cine sa vorbesc in afara de ea ca toata ziua sunt doar eu cu ea acasa.

Am intrat dupa nu stiu cat timp si nu fac decat sa ma plang.Scuze
Vreau sa ii felicit si eu pe bb care au fact anul
Sa fiti sanatosi sa va ascultati parintii si sa le oferiti numai bucurii!

Va pup dulce pe toate si pe bb-i.
Promit sa mai intru nu stiu daca azi dar maine dimineata sigur.

Nicole Oana Cat
http://new.photos.yahoo.com/oanac1980/album/

Votati pentru Nicole

http://vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=34

Mergi la inceput