Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (106)
Raspunsuri - Pagina 12
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by dianarus78
despre greva foamei...
concret ce faceti cand refuza mancarea?
de ex. iau 3 lingurite din felul x, mai stau 5 min pe jos, mai iau 2 lingurite de felul y si gata. de aici incolo refuz complet. si eu ce fac? mai insist peste 15 min? mai peste 1 ora? sau dau ceva de baut in loc de masa aia? (lapte, ceai, suc)... sar cu totul o masa si nu ai are nimic-nimic in stomacel 5-6 ore? concret, ce faceti?
multumesc si pupici
o zi minunata!!!
editez, a nu se intelege ca ma stresez, deocamdata nu are semne de boala deci nu ma stresez. doar sunt curioasa ce faceti, sa incerc si eu :-)
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia / www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Pentru Darius, acum!
daca nu vrea sa pape ce i-am pregatiti ii dau ce-i place ei cel mai mult "cereale cu banana" daca nici asa nu papa incercam laptic,daca nici laptic nu vrea ii dau biscuiti sau paine,daca nu si nu o las in pace
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
lizzy spune:
quote:
Originally posted by a_deju
cand eric nu vrea sa mananca, nu vrea, si gata... nu exista solutie, pacaleala, nimic... si il vad de la prima lingurita, daca deschide gura, inghite ce e acolo, si mai deschide gura si a doua oara, e de bine, inseamna ca avem sanse sa terminam masa... cealalta posibilitate este sa intoarca capul, sa-si bage mainile pana la cot in gura, caz in care..adio si n-am cuvinte. nu conteaza ce este in castron, de e fruct, leguma, carne, biscuit, vopsea de par sau lac de unghii... :)) eu ce fac?? pai ce sa fac, ma super enervez oricat as incerca sa fiu calma, si cu un colt al mintii, singurul ramas functional, incerc sa-mi aduc aminte de cand eram mica si cat de inventiva eram in a ascunde/arunca mancarea, ma amuz nitel, si cat de cat, pana la urmatoarea masa, imi trece. care urmatoare masa este sigur dupa 4 ore, daca nu si mai bine, pt ca daca e in criza, pur si simplu nu il intereseaza treaba asta cu mancatul, si nici nu da semne voluntare ca i-ar fi foame.. faza cu mancatul in fata lui n-a dat roade pana acum, dar mai speram... :)))
Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
ok, tu te enervezi (de inteles) dar ce faci in alea 4 ore pana la next try? apa, ceai, malai? :-)) anything? aici e dilema mea.
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia / www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Pentru Darius, acum!
ziggy spune:
Calin s-a simtit mai bine noaptea trecuta. Nu a mai facut febra. Aseara a reusit sa manance putin morcov cu orez si branzica.
Sa vedem azi cum va fi. Scaunele sunt inca proaste. Si tuseste cam urat. Si am inceput si eu, am o durere in gat care pana acum nu a cedat la medicamente.
Va multumesc mult pentru incurajari, stiam ca o sa ma mai linistesc daca vorbesc cu voi. Imi sunteti de un real ajutor.
Dianocica, ideea ta cu "gradinita" este foarte interesanta, m-am gandit si eu la ceva asemanator si chiar discutam cu sotul, cine stie mai vorbim
Saptamana viitoare sper sa ma intorc la Bucuresti. DE TOT. Depinde de sotul meu, daca reuseste sa isi termine treaba, oricum daca nu acum, peste inca o saptamana sigur. In prima saptamana cand ma voi intoarce in Bucuresti nu voi avea net pana voi reusi sa iau legatura cu cei de la net.
Mai revin ca acum trebuie sa schimb un scutec .
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by danita
LA MULTI ANI , sarbatoritilor . pupici si va doresc sa aveti parte de sanatate, bucurie , noroc si BINE !!
D
PS bagati un ochi prin zona asta ptr muffins. eu am facut de vreo 2 ori au iesit super bune . acum mi-am luat hartii d-alea speciale si odata cu ele si un metru de lene ..... www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=16193&hl=briose" target="_blank">Briose
valeuuuu,nu mai pot de vreu si eu dar cien sa-mi faca?
Aniversare 1 An
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
a_deju spune:
dianarus... pai ce sa fac... apa, paie, si bataie :)))) pt mine, evident :)) pt domnul - suc de fructe (in ideea ca ceva ceva, mai are si ala prin el) si apa, astea nu le refuza niciodata - dar nu cantitati industriale, exact la fel cat ar fi baut si daca ar fi mancat... inutil sa mai zic la noi optiunea no 2 la "nu vrea mancare", si anume laptele, este minunat de inexistenta.. :)))
Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
dianocica spune:
quote:nu stiu dar daca gasesti sa l trimiti si la mine...bucatar, da?nu vreo gospodina trecuta...bucatar sexos, cu abdomen sculptat..pompier style
Originally posted by bambolettaquote:
Originally posted by danita
LA MULTI ANI , sarbatoritilor . pupici si va doresc sa aveti parte de sanatate, bucurie , noroc si BINE !!
D
PS bagati un ochi prin zona asta ptr muffins. eu am facut de vreo 2 ori au iesit super bune . acum mi-am luat hartii d-alea speciale si odata cu ele si un metru de lene ..... www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=16193&hl=briose" target="_blank">Briose
valeuuuu,nu mai pot de vreu si eu dar cien sa-mi faca?
Aniversare 1 An
luna 12
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator
eri_ka spune:
Fetelor, ajutati-ma cu un raspuns , va rog! am luat chamomila ch 30 de la extract plant, dar nu stiu cat sa administrez si mai ales cand. ( cand o doare sau? ). Multumesc mult.
SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!
Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills
dianocica spune:
quote:ch 30 e pt adulti, pt ea iei ch200. 2 granule/zi in putina apa.
Originally posted by eri_ka
Fetelor, ajutati-ma cu un raspuns , va rog! am luat chamomila ch 30 de la extract plant, dar nu stiu cat sa administrez si mai ales cand. ( cand o doare sau? ). Multumesc mult.
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by a_deju
cand eric nu vrea sa mananca, nu vrea, si gata... nu exista solutie, pacaleala, nimic... si il vad de la prima lingurita, daca deschide gura, inghite ce e acolo, si mai deschide gura si a doua oara, e de bine, inseamna ca avem sanse sa terminam masa... cealalta posibilitate este sa intoarca capul, sa-si bage mainile pana la cot in gura, caz in care..adio si n-am cuvinte. nu conteaza ce este in castron, de e fruct, leguma, carne, biscuit, vopsea de par sau lac de unghii... :)) eu ce fac?? pai ce sa fac, ma super enervez oricat as incerca sa fiu calma, si cu un colt al mintii, singurul ramas functional, incerc sa-mi aduc aminte de cand eram mica si cat de inventiva eram in a ascunde/arunca mancarea, ma amuz nitel, si cat de cat, pana la urmatoarea masa, imi trece. care urmatoare masa este sigur dupa 4 ore, daca nu si mai bine, pt ca daca e in criza, pur si simplu nu il intereseaza treaba asta cu mancatul, si nici nu da semne voluntare ca i-ar fi foame.. faza cu mancatul in fata lui n-a dat roade pana acum, dar mai speram... :)))
exact asa si la noi ... parca ar fi trasi la indigo :))
Dia de Oana 29.11.06
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez