Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (106)
Raspunsuri - Pagina 13
dianocica spune:
asiza? totul bine?
Impotriva bannarii aelitei
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator
Dia1609 spune:
asiza, sunteti home?
chris, mai zi si tu ceva de pisi
sunt si eu de acord ca adeju sa faca voluntariat si sa organizeze poze :))... oriunde si cum vrea ea ![]()
va las acum, mergem la culcare... amandoua, ca eu una sunt franta de atata alergat pe afara cu oana de manuta... rupta-n doua mai exact :) ... si mie nu-mi ajunge o ora de somn, ei se pare ca-i ajunge doar atata la pranz :)
Dia
de
Oana 29.11.06
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez
eri_ka spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
eri_ka cu cine sta Ingrid in timpul zilei? ai bona?
Da, sta cu bona, 7-8 ore/ zi ,de l-v. As fi vrut sa o dau la cresa dar n-am gasit nimic prin zona in care locuim sau unde am jobul, care sa primeasca copii asa mici. In plus , au am un program cam ciudat a. i. ar fi zile in care ar trebui sa stea si pana seara pe la 7, 7:
30 sau chiar 9 si deci nu e posibil.
SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!
Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills
lizzy spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
exact asa si la noi ... parca ar fi trasi la indigo :))
Diade
Oana 29.11.06
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez
insist... si ce faci, Dia? accepta macar un pic de lichid, lapte sau suc de ex? sau un biscuite? sau nimic la burdihan pana la urmatoarea masa? sau amani masa vreo 2 ore si incerci iar, exact aceeasi oferta?
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04) Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia / www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Pentru Darius, acum!
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by dianarus78
insist... si ce faci, Dia? accepta macar un pic de lichid, lapte sau suc de ex? sau un biscuite? sau nimic la burdihan pana la urmatoarea masa? sau amani masa vreo 2 ore si incerci iar, exact aceeasi oferta?
Eu zic sa nu-i dai suc sau biscuite, nu care cumva sa se invete s-apoi sa pape doar ce-i place. Daca nu manaca e dintr-un anumit motiv, si daca biscuite accepta inseamna ca sunt mofturi, acum fiecare stie pana unde ii poate face mofturile pruncului...eu zic: daca ii e foame papa orice, daca pruncu nu-i bine dispus sau e bolnav, nici biscuit n-ar trebui sa pape...
Nu zic sa-l obligi sa pape, doar gama ce-o accepta sa fie mai lata, lunga,colorata,etc...o sa-si revina singur o sa vezi

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
eri_ka spune:
quote:
Originally posted by dianocicaquote:ch 30 e pt adulti, pt ea iei ch200. 2 granule/zi in putina apa.
Originally posted by eri_ka
Fetelor, ajutati-ma cu un raspuns , va rog! am luat chamomila ch 30 de la extract plant, dar nu stiu cat sa administrez si mai ales cand. ( cand o doare sau? ). Multumesc mult.
diana sidavid 03.12.06
si cand administrez? cand o doare, cand plange sau oricand in timpul zilei.
SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!
Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills
lizzy spune:
eri_ka, eu i-am dat in fiecare seara, pe la 9pm, in apa. si bibele cu lapte la 9.30-10pm. nu atingi granulele, sa nu folosesti nimic metalic (lingurita de ex.) ci de plastic. acum n-as putea sa-ti spun daca a avut efect, pt ca el s-a tot imbolnavit si suferea de dureri si din alte parti, nu numai de la dinti... si trebuia sa respect o pauza la antibiotice dar n-am reusit... din motive de infectie urinara/otita/ etc... ce-am mai testat noi in ultimele luni...
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
dianocica spune:
quote:sper ca n am inteles eu bine. pai tu nu mananci numai ce iti place? eu una da. si d la fel. si mi se pare perfect normal.
Originally posted by Dbunny
[brnu care cumva sa se invete s-apoi sa pape doar ce-i place.
diana si
david 03.12.06 Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator
dianocica spune:
erika oricand. 15 min inainte si dupa nu mananca nu bea. 5 zile la ac ora. indicatii de la mama omida.
diana si
david 03.12.06