Mamici de noiembrie- decembrie (115)
Raspunsuri - Pagina 9
pufulet74 spune:
Anacami, asteptam povestea !!
Hmm... ma gindesc daca sa ma duc sa ma culc, ca ziceam sa ma odihnesc macar un pic inainte ...
------------------------
Flory 39+ Joshua Raphael
AMR 1 saptamina !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
Laura Ioana spune:
Ramonela Sa ai o nastere cat mai rapida si mai usoara! Multumesc pt vestile despre Ancutz
Ancutzule felicitari pentru Mariuca cea grasunica Sa creasca mare, sanatoasa si vesela! Iar tie iti doresc recuperare rapida!
32+ AMR 8 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
adinag spune:
quote:
Originally posted by anacami
Vasari, copilul este cea mai buna pompa!! la primul copil am facut intr-o noapte niste noduli extrem de durerosi, sanii cat pepenii- pompa nu a reusit sa imi scoata aproape nimic (era electrica, destul de puternica), in timp ce copilul i-a detensionat in cateva minutele!!! ce senzatie placuta dupa !!!
Camelia, Sebastian si Stefania
Cami, asa este! Am facut si eu aceeasi experienta!
Si mie mi-e deja groaza de durerile de dupa nastere, cica la a doua nastere sunt ingrozitoare! Cel putin la femeile cu care am vorbit a fost asa...
Vasari, poti, inainte de a-ti alapta puiutul, sa-ti pui o compresa calduta pe sanul cu nodulul (un prosopel mic, umed, de ex.). Atunci curge mai bine laptele inchis acolo. Si dupa alaptat, iti pui o compresa rece (se recomanda din branza - branza, din aia de la magazin, nu de la taran buna :-) , intr-un tifon si pe sanul respectiv dupa alaptat). Sigur scapi repede! Si bine ca l-ai alaptat ieri!
Adina 33+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
pussi spune:
pufule, mbontos
PUSSI 34+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 17 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!
DOAMNE AJUTA!
pussi spune:
eni .. tot 2 in 1? Cand ai intrerupt pastilele ? eu gravibinonul lunea trecuta... azi imi zice de Duphaston si Gynipral..
BURTICA ROZ
DOAMNE AJUTA!
adinag spune:
Hai Ramonella!!! Bea, te asteptam!
Flory, mbontos, voi sunteti urmatoarele!!!
Adina 33+
g24hit spune:
quote:
Originally posted by pussi
eni .. tot 2 in 1? Cand ai intrerupt pastilele ? eu gravibinonul lunea trecuta... azi imi zice de Duphaston si Gynipral..
BURTICA ROZ
DOAMNE AJUTA!
le-am intrerupt la 36 sapt. am mai luat cate un no-spa. contractiile tot asa sunt.
acum parca nu mai am rabdare....
am citit ca ai iesit la plimbare. cum te-ai simtit dupa? ca si mie mi-a dat voie dar nu prea am curaj....
ENI 37+ IULIA
adinag spune:
mbontos, Flory, cum a zis Lala... La prima nastere chiar nu intrati in panica, dureaza. Dar oricum sunt semne!!!
Adina 33+