Mamici de noiembrie- decembrie (115)
Raspunsuri - Pagina 10
anacami spune:
Adina,nu vreau sa te sperii, dar asa este! La prima simteam ceva-ceva cand puneam copilul la san; acum simteam contractii in toata regula nu numai in timpul alaptarii.
Eu am luat si Ergometrul ala, puneam si copilul- credeam ca mor cateva secunde (dureri mult mai mari ca la nastere cand au fost suportabile si fara epidurala). Simteam ca imi explodeaza burta,, ca am o mie de cutite si o tona de bombe!!!! pana m-am "prins" sa cer un calmant , supozitorul asta mi-a luat "durerile cu mana"!!!! Daca imediat dupa nastere simteam uterul ca pe o bila, dupa ziua "exploziva" l-am simtit absolut normal; nici lohii nu prea mai am, probabil ca, contrctiile astea (desi dureroase) au fost foarte eficiente si au dus la curatarea si eliminarea rapida a resturilor de dupa sarcina...
Camelia, Sebastian si Stefania
mbontos spune:
Multumim pentru incurajari!!!
Venim cu "stiri" cand mai apare ceva!!!
Mihaela 40+ Bogdan Mihai
laura1713 spune:
PUFU, MBONTOS, CURAJ!
Eu m-am apucat de treaba prin casa, spal haine, spal pe jos, macar daca e sa fie ceva, sa fie totul pregatit...
Adina, Cami si Lala, ce noroc avem cu voi ca stiti ce se petrece si ne mai spuneti si noua, "incepatoarelor"...
cate una pentru fiecare
Laura 39+ Rares
adinag spune:
cami, si eu cred ca sunt foarte eficiente contractiile astea si dispar asa mai repede lohiile. Ceea ce in definitiv e bine :-)
Si sa stii ca nu esti prima pe care o aud ca i s-au parut mai dureroase contractiile de dupa nastere decat cele din timpul nasterii! Dar trec si ele, in definitiv sunt "sanatoase", asa se retrage uterul mai devreme.
Cand ai timp, scrie-ne despre nastere si cum ii merge lui Sebastian acum! Si Stefania?
Adina 33+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Acular73 spune:
Fetelor, va rog sa ma ajutati un pic. Sunt si eu inscrisa la odiseea voastra si nu stiu cui trebuie sa dau PM, daca trebuie, ca sa-mi treaca si mie bebelina printre bebeii nascuti in octombrie.
Si as mai vrea daca se poate parola de la mail-ul comun sa pun si eu cateva poze.
Nasteri usoare va doresc si bebeii ff sanatosi.
Raluca
RAMONELLA spune:
Cine vrea cafeluta cu lapte?????hihihi
Eu tot asa,fara dureri,sunt bine chiar.Mama si socrela sunt cu mine.Va dati seama.hihihi
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel40+ Beatrice Alessia
Anne_Ma spune:
Salutare fetele!!!!!!
Pun niste majorete preventiv, poate are cineva nevoie de ele!
De la Ancutz nimic?
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
34+ Ioana
AMR 26 de zile pana la cezariana
Anne_Ma spune:
quote:
Originally posted by RAMONELLA
Cine vrea cafeluta cu lapte?????hihihi
Eu tot asa,fara dureri,sunt bine chiar.Mama si socrela sunt cu mine.Va dati seama.hihihi
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel40+ Beatrice Alessia
Se pare ca Bea nu vrea sa iasa, ii place mult in burtica la mami! S-au puturosit fetitele din ziua de azi, se zicea ca ele ies mai repede decat baietii.
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
34+ Ioana
AMR 26 de zile pana la cezariana
dany2007 spune:
quote:
Originally posted by laura1713
Dany, vremea e de vina sau ai chefuit azi noapte?
Laura 39+ Rares
Nu stiu ce e de vina .Nopatea trecuta am dormit ca un prunc...si azi la fel. Acum m-am trezit si cred ca ma bag la loc in patut ca tare bine mai e.... vad ca si picioarele s-au mai desumflat putin.
Dana 34+ Luca-Rares
AMR - 6 Saptamani de stat in burtica.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
dany2007 spune:
Galerie pentru Bea...poate vine azi!!
HAI BEA....!!!
Dana 34+ Luca-Rares
AMR - 6 Saptamani de stat in burtica.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra