Mamici de noiembrie- decembrie (115)
Raspunsuri - Pagina 11
dany2007 spune:
Darleena,Creem au dat vreo veste???
Dana 34+ Luca-Rares
AMR - 6 Saptamani de stat in burtica.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
pussi spune:
ramo eu cred ca Bea nu are suficienta galerie ar trebui sa chemi si bunicii!
dany v-ati trezit? ati facut ochi????
PUSSI 34+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 17 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!
DOAMNE AJUTA!
mihuta spune:
Mama ce se precipita lucrurile pe aici ! Parca vad ca raman cap de lista, ca se cam apropie termenul la fetele mai mari ca mine....
Dany26 , am luat solutia de sterilizat la rece de la Sensiblu, e posibil s-o gasesti si in supermarket-uri dar nu-s sigura.
Lala , pe sticla scrie sa diluez solutia, sa las "obiectele" minim 30 de minute si apoi sa le clatesc cu apa de baut. Asa ca o sa le clatesc cu apa plata. Dar ma intreb, daca le las la uscat, nu se desterilizeaza ?
38s + Sophia
dany2007 spune:
Pussi am facut ochisori ,dar cred ca ma duc inapoi...desi m-a luat iar foamea.Nu stiu ce-i cu mine...pap si dorm...in rest nimic nu mai fac . Ce puturoasa am devenit...
Dana 34+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
mihuta spune:
Pe mine ma streseaza ca asta mica e prea cuminte, nu prea mai misca, incerc sa nu devin paranoica, pentru ca daca o chitai raspunde, da nu mai da cum dadea odata !
38s + Sophia
dany2007 spune:
quote:
Originally posted by mihuta
Pe mine ma streseaza ca asta mica e prea cuminte, nu prea mai misca, incerc sa nu devin paranoica, pentru ca daca o chitai raspunde, da nu mai da cum dadea odata !
38s + Sophia
Incearca si tu sa faci rostogoliri pe saltea...,fandari...podu de sus.
Cat vrei sa miste...e mare nu mai are si ea loc.
Dana 34+ Luca-Rares
mihuta spune:
quote:
Originally posted by dany2007quote:
Originally posted by mihuta
38s + Sophia
Incearca si tu sa faci rostogoliri pe saltea...,fandari...podu de sus.
Cat vrei sa miste...e mare nu mai are si ea loc.
Dana 34+ Luca-Rares
Pana si rostogolitul a devenit sport extrem pentru mine...
38s + Sophia
dany2007 spune:
Ma duc sa fac cartofi pajiti... ma ajuta cineva? ca imi e cam lene dar pofta e mai mare ...asa ca ma duc.
Dana 34+ Luca-Rares
mihuta spune:
io nu poci ca ma vopsesc, mi-am facut lista cu ce am de facut in fiecare zi, aseara am facut bagajul de spital, azi ma vopsesc si calc niste hainute , maine sarbatoresc, vineri imi aduc si mie in sfarsit usa de la dulap, si asa mai departe....
dar as manca un cartofior daca ramane....
38s + Sophia
Lala_D spune:
mihuta dupa ce le-ai scos de la sterilizat le poti depozita/ usca intr-un vas/ recipient curat, inchis ermetic.
Mai precis eu le puneam la scurs pe prosoape de hartie , apoi le mutam intr-un recipient inchis de unde scoteam ce aveam nevoie.
Daca ai nevoie de ceva urgent scoti din apa sterila obiectul , il clatesti cu apa plata si il folosesti.
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic! AMR maxim 8 saptamani!