Mamici de noiembrie- decembrie (115)
Raspunsuri - Pagina 12
Anne_Ma spune:
quote:
Originally posted by mihuta
Pe mine ma streseaza ca asta mica e prea cuminte, nu prea mai misca, incerc sa nu devin paranoica, pentru ca daca o chitai raspunde, da nu mai da cum dadea odata !
38s + Sophia
Nu deranja fata, nu o stresa, nu o face sa iasa!!!!
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
34+ Ioana
AMR 26 de zile pana la cezariana
mihuta spune:
Lala , multumesc frumos de raspuns . Asta nu intelegeam, daca le las sa se usuce la aer, nu e ca si cum nu le-as fi sterilizat ? Acum m-am lamurit, mai trebuie sa caut o cutie care sa se inchida ermetic...
Anne_Ma , pai tocmai asta e hiba, ca e un echilibru delicat : cand nu misca ma inspaimanta ca nu e bine, cand misca, nu stiu cum s-o potolesc ca sa nu scoata manuta de pe acolo... As vrea sa dea un semn de viata, asa o data la o ora sau doua.... Tu cand vii la Buzau ?
38s + Sophia
dany2007 spune:
Poftiti la papa ...!!!
Dana 34+ Luca-Rares
AMR - 6 Saptamani de stat in burtica.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
pussi spune:
fetelor simonicuta mi-a trimis SMScu rugamintea sa-i spunti cat costa epidurala(kitul) in farmacie ca in IT e 700 euro!
PUSSI 34+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 17 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!
DOAMNE AJUTA!
dany2007 spune:
quote:
Originally posted by pussi
fetelor simonicuta mi-a trimis SMScu rugamintea sa-i spunti cat costa epidurala(kitul) in farmacie ca in IT e 700 euro!
PUSSI 34+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 17 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!
DOAMNE AJUTA!
Din cate stiu eu costa in jur de 100-150 lei . Acum depinde si de farmacie... si de ce adaos are.
700 de euro mi se pare exagerat!! Sincer.
Dana 34+ Luca-Rares
AMR - 6 Saptamani de stat in burtica.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
pufulet74 spune:
Am avut dimineata durere din aia acuta de imi sageteaza burtica, si acum pe la 1 m-am trezit din somn iar, cu durere de burtica si spate, de iradia pina in picioare :( Astea is contractii??
Multumesc mult pentru ca sunteti aici !!
------------------------
Flory 39+ Joshua Raphael
AMR 1 saptamina !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
mihuta spune:
Parca la ei era gratuit, adica numai la noi stiam ca trebuie sa ti-o cumperi, in afara traiam cu senzatia ca e procedura normala, care nu costa nimic in plus.
38s + Sophia
mihuta spune:
quote:
Originally posted by pufulet74
Am avut dimineata durere din aia acuta de imi sageteaza burtica, si acum pe la 1 m-am trezit din somn iar, cu durere de burtica si spate, de iradia pina in picioare :( Astea is contractii??
Multumesc mult pentru ca sunteti aici !!
------------------------
Flory 39+ Joshua Raphael
AMR 1 saptamina !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
Pufulet maica, cred ca ti-a venit sorocul ... Cred ca sunt contractiile de inceput (sau de mai tarziu daca esti foarte foarte norocoasa), intrebarea e, cat sunt de dese ? N-ar fi mai bine sa-ti suni doctorul sau sa faci o plimbare de control la spital ?
38s + Sophia
RAMONELLA spune:
Am vorbit cu doctorita,a zis ca n-are rost sa ma duc la spital daca n-am dureri numai sa le vad pe alea cum nasc pe acolo.Mai bine stau acasa si astept.A zis ca am eliminat dopul,dar nasterea poate incepe si dupa cateva zile.Bine,la sarcina mea avansata,nu cred ca e cazul.Mai e umpic,asta e clar.
Aaa,si am mai eliminat mai mult mucus cu mult sange.
Se apropie fetelor!!!!!!!
Multumesc din suflet pentru incurajari!!!!!!!!!!!!!
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel40+ Beatrice Alessia
laura1713 spune:
Va astept la cartofi prajiti cu cascaval!
Pufulet, succes in continuare! Cred ca asta e inceputul, dupa cum explica si Lala de dimineatza.
Abia astept si eu sa merg la doctor sa vad ce mai spune, ca bebe Rares a fost se pare deranjat de agitatia lui mami prin casa ca se tot misca prin burtik. Dar macar e casa curata, hainele spalate...acuma poate sa vina la totul gata, ca nu il pun la treaba...
Pupici
Laura 39+ Rares