Mamici de noiembrie- decembrie (115)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Pai or fost cam la interval de 2 ore azi, ce va ziceam, de aia acuma nu is sigura ce si cum. Acum intre simt ca e mare agitatie prin burtica, se agita micutul de numa si durerea de spate iradiaza in picior de ma duc schioapa

------------------------
Flory 39+ Joshua Raphael
AMR 1 saptamina !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

Mihuta, in legatura cu sterilizatul, eu nu cred ca trebuie sa fii asa stresata. Parerea mea este ca ok, sterilizam, uscam, toate alea, dar cand punem noi mana pe bibe, cum e? Adica si noi ne spalam pe maini cu apa de la robinet, cu sapun, dar nu ne sterilizam mainile, nu? Acuma nu vreau sa supar pe nimeni, asta e parerea mea... Si oricum, eu voi steriliza doar pana cand va incepe sa se tarasca si sa bage manutele sau diverse lucruri in gurita. Apoi mi se pare inutil...

Laura 39+ Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Laura , eu citisem in "Dr Spock" ca e suficient sa le speli cu apa si detergent si sa le clatesti foarte bine, ca nu e nevoie de sterilizare. Dar am mai citit in stanga si dreapta si mai toti recomanda sterlizarea in primele luni. Dupa aia, vorba ta, ce folos sa sterilizez dace ea o linge rotile de la carucior cum facea nepoata-mea...

Pufu , totusi nu sta asa, macar suna-ti doctorul, daca ai parte de nastere de aia super rapida ? (asa ca-n filme)

38s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Mihuta, doamne, ce bine ar fi ... pe cind ajung acolo sa fiu gata dilatata si sa nasc in 20 de minute :))
Ce vise am si eu ...

------------------------
Flory 39+ Joshua Raphael
AMR 1 saptamina !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

....sa icnesti usor, sa-ti stearga sotul fruntea doar un pic umeda, sa impingi un pic si apoi sa pupi bebelusul curat si grasut cu buzele tale (inca) perfect rujate...

38s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

quote:
Originally posted by Acular73

Fetelor, va rog sa ma ajutati un pic. Sunt si eu inscrisa la odiseea voastra si nu stiu cui trebuie sa dau PM, daca trebuie, ca sa-mi treaca si mie bebelina printre bebeii nascuti in octombrie.
Si as mai vrea daca se poate parola de la mail-ul comun sa pun si eu cateva poze.
Nasteri usoare va doresc si bebeii ff sanatosi.

Raluca

Repostez, ca poate fetele nu au vazut mesajul tau (apare cu intarziere)
Hello tuturor!
Felicitari prospetelor mamici!
Bun venit pe lume bebelushilor!!
Mult curaj celor ce se pregatesc sa nasca!!
.....Si printre care nu ma numar si eu. Am fost ieri la doctor si colul este luuung si inchis, deci mai avem de asteptat. Desi nenea doctoru' se gandise sa ne cheme duminica, cand era de garda (recunosc ca ma cam apucase tremuratul cand mi-a zis) Adica eu chiar sa nasc? Asa repede?
Dar n-a fost cazul , bebelusha nu iese ca e frig afara! Sa vina primavara si mai vedem noi

adra_bell 38+ si Eva-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hellooooooo

ce fac fetele??
noi suntem bine, bebe a inceput sa aibe colici, deci incepe distractia!!! noaptea se trezeste uneori din ora in ora sa pape, dar ma bucur ca am de unde sa ii dau..
de slabit am dat jos 13 kg, in 6 zile, nici nu ma asteptam sa dau asa de repede!! e asa de bine sa nu mai fiu
ca sa completati, scor apgar 9, cm la nastere 52.
revin cu poze

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

39+ si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

BB yasmi, mi-ai luat o piatra de pe inima cu slabitu'. Sper sa mi se intample si mie.
Cum a fost cu epidurala? Cat a durat de cand ti-a montat-o pana ai nascut? Ai vreun pic de autonomie, te poti misca cat de cat? Daca iti vine sa faci pipi?

adra_bell 38+ si Eva-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

ramonella si pufuletz....se pare ca se apropie minunata intalnire cu bebeii vostri......deci va tin pumnii pt o nastere usoara si rapida...

fetelor eu, de 2 sapt cam de 3-4 ori pe zi si 1-2 ori noaptea....brusc ma trec apele-transpir pe tot corpul....stand in pat si fara sa fie prea cald in casa.....dar vad ca nici una din voi nu pateste asa ceva....oare ce am....??ati mai auzit asa simptom?

37+ ANDREI

AMR 1-2 Saptamani!!!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ggaby spune:

salutare burticilor! eu am revenit pe aici dupa o lunga absenta deoarece uitasem parola.Intre timp am crescut in burtica pana la 7 luni toata lumea se mira de burtica mea ca e prea mica...recunosc ca nici acum la 8 nu e enorma,dar medicul meu mi-a spus ca,burta unei femei insarcinate nu e nicodata perfecta: lumea vorbeste mereu... ba e prea mica,ba e prea mare! important este sa fie perfecta pt medicul ginecolog! Al meu bebe cantarea acum 2 sapt 1,800 si masura 42cm.In rest ce sa va spun mai am si eu 5 sapt si vine bebica a meu!
Apropo e cineva la 35 de sapt care doarme noaptea bine???eu sincer ma adorm seara in jur de ora 23h30 dar ma trezesc mereu la ora 5h00 dimineata pt a face pipi si pana la ora 8h00-9h00 ma trezesc din ora in ora pt a merge la baie...nu mai pottare as vrea sa ma odihnesc si sa ma trezesc fara cearcane...dar a devenit imposibil!
Ziua sunt ca un zombi...dar cred ca merita acest ultim efort! va pupic si sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput