Mamici de noiembrie- decembrie (115)
Raspunsuri - Pagina 14
Laura Ioana spune:
BB
felicitari! Sa-ti traiasca sanatoasa si fericita micuta minune! Deja sunteti acasa, ce frumos! Cum v-ati acomodat unii cu altii? Te-au tot programat la cezariana si, pana la urma, ai nascut natural? Va pup cu mare drag pe amandoua
32+
AMR 8 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
slimatei spune:
bine ai revenit gabi... bravo..bine ca nu te preocupi pt..lume..ca pe mine m-a inebunit ..eu arat ca si cum as avea tripleti..si se uita de parca ar vrea sa nasc in momentul respectiv..si eu le zic..da' de unde mai am o luna jum...se sperie pur si simplu... atunci imi vine sa le zic...da' ce imi purtati voi burta de aveti atata grija mea...da' ma abtin...nu imi sta in caracter sa ..asta pana cand voi exploda...![]()
daca nu mai intri iti doresc nastere usoara si bb sanatos!
noi plecam la tanti dr. sigur va avea ceva de spus in privinta kilelor... dar n-am ce face .. asta e...
va
si daca nu mai intru azi..va spun maine dim la cefelutza...![]()
am plecat.. e tarziuuuu
Stefania X 2
35+
...amr..max-5sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
pussi spune:
SMS DARLEENA: la ora 13:00 a venit pe lume printesa Kara 2.950 kg., 48 cm. apgar 9!
PUSSI
34+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 17 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE

!!! DOAMNE AJUTA!
Roxxy80 spune:
Salutare, burtici.
Dany, si eu am aceasta problema de vreo 3-4 zile, dar nu v-am mai spus ca si asa ma plang cam mult. Am oprit toate caloriferele in casa. Noaptea simt ca ma sufoc, transpir groaznic. Barbate-meu e terorizat pt ca ii este frig iar eu mor de cald. E clar ca de la sarcina ni se trage. Eu nu mi-am facut griji din punctul asta de vedere. De exemplu, acum nu merge nici un calorifer in casa iar eu stau in maneca scurta si imi este f bine
.
quote:
Originally posted by dany26
ramonella si pufuletz....se pare ca se apropie minunata intalnire cu bebeii vostri......deci va tin pumnii pt o nastere usoara si rapida...
fetelor eu, de 2 sapt cam de 3-4 ori pe zi si 1-2 ori noaptea....brusc ma trec apele-transpir pe tot corpul....stand in pat si fara sa fie prea cald in casa.....dar vad ca nici una din voi nu pateste asa ceva....oare ce am....??ati mai auzit asa simptom?
37+
ANDREI
AMR 1-2 Saptamani!!!Doamne ajuta!
Roxxy
36+
Matei_
AMR 2-3 SAPTAMANI TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!
Roxxy80 spune:
FELICITARI, DARLEENA. II DORESC MULTA, MULTA SANATATE PUIULUI TAU. SA FIE MANCACIOS SI SA AIBA NOROC IN VIATA!!!! SA TE REFACI RAPID SI SA REVII CAT MAI REPEDE PE FORUM CA SA NE POVESTESTI CUM A FOST!!!!

Roxxy
36+
Matei
_
AMR 2-3 SAPTAMANI TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!
pufulet74 spune:
Darleena, felicitari si refacere usoara !!!
BB, te asteptam cu povestea si cu poze !!
------------------------
Flory
39+
Joshua Raphael
AMR 1 saptamina !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
ggaby spune:
la mine merge tare greu si nu vad cand se incarca alta pagina...hmmm curios??!!acumm am vazut ca cineva mi-a raspuns. Multumesc pt incurajare slimatei si iti doresc si tie nastere usoara si bebe sanatos(cat trei)
gaby 35+ 
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by adra_bell
BB yasmi, mi-ai luat o piatra de pe inima cu slabitu'. Sper sa mi se intample si mie.
Cum a fost cu epidurala? Cat a durat de cand ti-a montat-o pana ai nascut? Ai vreun pic de autonomie, te poti misca cat de cat? Daca iti vine sa faci pipi?
adra_bell38+ si
Eva-Elena
scxuze ca raspund mai tarziu dar pitica sa trezit intre timp!!
da, cu slabitul nici mie nu mi-0a venit sa cred ca repede mi-am revenit la forme. acuma nici nu se mai prea vad kg ramase!! burtik arata asa ca de 2-3 luni de sarcina.
peridurala e cea mai tare anestezie, o recomand cu tot sufletul, in acele momente as fi dat orice si oricat ca sa scap de dureri (apropo pt fetele care se stresau ca au contractii si nu isi dau seama, fetelor cand incep contractiile de nastere nu aveti cum sa nu va dati seama , sunt groaznice NU VREAU SA VA SPERII dar mie daca nu imi faceau peridurala nu rezistam, sincer!!). peridurala mi-a facut-o la dilatatia de 5 cm, de la 4-5 cm dilatatie a fost groaznic de dureros, simteam ca o iau razna de durere, dupa anestezie nu am mai simtit nimik, in maxim 30-45 de minute am nascut. de simtit nu mai simti nimik de la brau in jos, chiar nu m-am putut ridica singura de pe masa ca nu imi simteam picioarele. mi-am revenit repede insa, cam intr-o ora. a doua zi dimi am facut chiar dus. am avut voie sa port chiloti chiar si tampon. mi-a trebuiit si adeverinta de la job (pt cele interesate).
acuma fug sa ma aranjez un pic ca astept preotul sa vina, iar apoi pe maine in colo vreau sa ies la plimbarica cu ea.
aaa si ink ceva nu e adevarat ca la peridurala nu simti cand trebuie sa impingi.
da laura, am nascut normal si nu imi pare rau!! a fost mai bine asa, daca stiam de la inceput eram tot timpul stresata si imi era o frica de numai!!!
darleena, felicitari draguta!!!!
fetele care ati nascut ati scos bebei afara???
astept sa se incarce pozele si revin!!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
39+ si bubulina
IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
bb_yasmi spune:
aa si ink ceva de stat pe fund am reusit din a treia zi, deci nu e chiar asa dramatic. iar lipsa mare (de ce imi era mie mai groaza) a fost ok, fara dureri.
de cand am avut dilatia 10 cm, si m-a urcat pe masa de nascut a durat doar vreo 5 maxim 10 minute pana a iesit bebe, din a doua contractie a iesit, cusutul a durat mai mult, vreo 20-25 de minute dar sa meritat sunt ca "noua' acuma...![]()
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
39+ si bubulina
IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra

ati mai auzit asa simptom?