*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (167)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Da Madau programarea la Herghelegiu era dorinta suprema a unei gravide pline de hormoni. Oricum eu am o parere excelenta despre el, adunata la faptul ca e si ginecolog. Sora-mea la primul copil a mers la Iosup, si a fost multumita, acum habar nu am de ce nu a mai vrut la el. Eu eco astea morfoogice le-am facut la Herghelegiu, ca asa mi s-a recomandat, si a fost ok. Asa ca eu nu am facut decat sa ii implinesc dorinta gravidei.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello !

SANATATE INFINITA TUTUROR COPILASILOR BOLNAVIORI !

Am citit cam tot ce s-a scris , insa m-a emotionat profund povestioara Gabrielei despre Mateea cea dulcica! Momentele de genul asta sunt absolut mirifice! Felicitari Gabi pentru minuatia de fata!

Miri draga, niciun moment sa nu-ti pui problema ca puiul tau drag nu te-ar iubi! Sunt convinsa ca te iubeste infinit de mult! Vei vedea ca va veni momentul si sa-ti arate lucrul asta asa cum iti doresti tu, acum o face cum simte el!

Lavi, tinem pumnii pentru tatal tau si pentru voi toti!

Dragelor, vreau sa impartasesc cu voi bucuria mea! Azi sarbatoresc 5 ani de casatorie! Pe langa toate astea, stiti ca m-am plans odata ca aveam ceva probleme de comunicare pe toate planurile cu sotul meu, insa acum am reusit sa gasim o cale de mijloc si am reaprins o flacara, demult stinsa! Am discutat, ne-am intalnit si cu nasii nostri (care m-au sprijinit foarte mult) si am vazut ca fiecare are partea sa de vina si de acum incolo sper sa pastram flacara asta aprinsa si sa nu mai sufere niciunul dintre noi!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Salutare tuturor!

Multumim de urari!

La multi ani celor ce poarta numele de Gavril si Mihai, multa sanatate si noroc!

Eu nu am mai intrat, nu am mai avut timp, sunt foarte, foarte ocupata.

Madau dar sa stii ca pentru amenajarea unui apartament, cam atat se ia, ca sa ti-l pui la punct cu totul, centarala, termopane, ziduri date jos, indreptati peretii, pus faianta, plus faianta etc., deci facut de la zero, cam 9000-10000 de euro. Depinde si de ce faci tu in casa.

Noi am fost un pic bolnavi, cu muci un pic mai colorati, in rest nimic.
Ieri m-am certat cu ala de sub mine ca il dispera fiu-miu, si nevasta-sa mai acum cateva saptamani l-a prins pe fiu-miu singur cu o femeie de proba si a inceput sa urle la el ca de ce face galagieCat de tampit poti fi sa urli la un copil de nici 2 ani, fara aparare. Am spus ca decolez la cati nervi aveam. Dar nu-i bai ca scap de viata la bloc si nici ca ma mai intorc, dracuu sa ii ia de nesimtiti. Nu conteaza ca fiu-miu in timpul zilei nici nu sta acasa, nu conteaza ca el baga manele non stop ca are ditamai boxa de stau pe canapea si ma doare stomacul de la vibratiile basilor.... ca se cearta cu nevasa-sa, ca urla continuu la fiu-su etc. etc.

Tarani prosti, cu port ilegal de pix, veniti de pe tarla la asfalt.

Na ca m-am racorit un pic.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Canuta termopanele le pun altii, peretii sunt deja dati jos si faianta si gresia scoasa. Deci nu au de facut decats a puna gresie si parchet, si sa zugraveasca...cum naiba sa-mi ia 9000 de euro? Fii serioasa, am un ap de 92 mp, nu vreo vila cu 3 etaje. Nu vorbim aici decat strict de zugravit si pus faianta...restul, instalatii, electrice, fac altii

Cami ma bucur ptr voi, asa sa fie!

Gata, fug sa platesc catelul ptr Miruna...tre sa ajunga pana la Buftea, mi-e asa drag la nebunia care e in Buc

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

helloooo

m-ati cautat? sau ne-ati uitat???

suntem cam naspa. vlad cu otita, de marti dimineata cu muci, de ieri cu tuse. suntem pe augmentin pt otita.

alex MUCI MUCI MUCI. de cand s- a nascut muceste incontinuu. luni cand ma duc cu vlad la control il iau s i pe alex sa-l vada orl-ista si poate-mi da ceva si ppt mucii lui. sunt de aia grosi, albiciosi si nu ies decat cu batista bb.

am avut nopti nedormite. vlad se trezeste iara urland noaptea si nu-l potoleste soacramea, decat eu sau cristi. si apoi abia mai adoarme de frica ca plecam de langa el (asa banuim noi) cum simte ca ne dam jos din pat, cum urla, ne ia de mana si ne tine in brate.
apoi cand ma duceam in dormitor incepea alex sa caraie, planga.
dupa cateva nopti in care abia daca dormeam adunate 3-4 ore (peste zi nici vorba sa dorm) si peste zi urlete, tipete am ajuns sa zic ca mai bine nu faceam copii.

sunt cu socrela si deci un alt stres - chiar daca incerc sa nu ma enervez neodihna si privarea de somn ese criminala. cel putin pt mine, poaate altii reusesc sa reziste.

CE SA FAC CU ALEX?? mai fetelor, nu-i trec colicii astia sau ce or fi ei.
ma gandesc ca poate are vreo intoleranta la lactoza? dar nu are diaree, face la 2 zile cu supozitor. adica la vreo 5-6-7 ore de la supozitor, este f lichid, nu ramane nimic deasupra pampersului, de culoare portocali-verzui.
in schimb burtica ii face ca toate alea, se partuie de parca ar manca numai fasole, urla cateodata si cand face part de parca-l taie cineva. pur si simplu nu se poate odihni, il ia din somn, apoi urla si de oboseala saracutu'.

dar il apuca la 2-3 minute de cand incepe sa suga! si credeti-ma ca numai stiu ce sa mananc...aproape ca stau nemancata.
cateodata am sanul asa plin, suge asa cu foame incat trebuie sa-l ridic sa-l fac sa respire ca "uita" pur si simplu. si inghite si aer mult. dar nu de fiecare data face asa. si tot are crampe rele si basini gramada.
oare o avea ceva sau sa astept sa treaca ???

imi zise o farmacista sa nu aibe ceva la intestine...sau ca-i defect laptele meu.

Sambata am avut si botezul. nu am multe poze acasa, am pe la Ela, pe la soramea...
vlad il iubeste pe alex la nebunie...il mangaie, il pupa, il tine de manuta...nu ma lasa sa-l dau lui mamaie sa-l tina ea. tipa rau sa nu-l dau.
cristi nu are voie sa-l tina in brate pe alex. imediat se duce gramada sa-l dea la o parte si sa-l ia pe el in brate.
eram in bucatarie cu alex in brate si am strigat la cristi sa vina sa-l tina nitel pe alex. vlad s-a pus imediat in fata lui cristi cu mana pe piciorul lui si a dat din cap ca NU.
pe mamaia o bate nonstop. nu sta deloc la ea, mai ales noaptea cand se trezea langa ea...urla si intindea manutele sa vina la noi in dormitor. nu sta sa pape, sa-l culce, sa-l schimbe...cateodata ea se duce sa-l ia pe alex ca plange si sa raman eu cu vlad, dar nici la alex nu o lasa. o bate si trage de alex sa-l iau eu...

pun niste poze si sper sa intru zilele astea.

http://s81.photobucket.com/albums/j210/joy04_photos/noiembrie%202007/

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Joy, de ce nu te duci la dr P cu Alex daca esti asa ingrijorata cu burtica? Eu nu cred ca-i bine sa-i pui supozitor daca face lichid dupa aia. Supozitor doar daca e constipat (adica face gen "cacareze" de oaie) Ii creezi dedpendenta asa si nu-i bine.
Tare frumusei copii ai si tare cuminti (in poze )! ce dolofanel e Alex! Vladone are figura de copil sensibil sufleteste, mereu imi da impresia asta. Incearca sa te simta aproape, sa te joci numai cu el, calma, relaxata, sa-i arati de 1 milion pe zi ce mult il iubesti cu zambetul pe buze si fericita, nu stresata. Incearca sa vezi si tu, in sufletul tau, partea plina a paharului: ca ai 2 copii frumosi, sanatosi si reusiti.

Am impresia ca o duci intr-o vesnica lupta, un vesnic stres, o vesnica fuga dupa tramvaiul pe care nu-l poti prinde. Trebuie sa fii mai relaxata, ce poti face, poti, ce nu, mai lasi de-o parte.

camelia Multi ani fericiti impreuna!

Sanatate multa grupului bolnavior de otita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Madau, pai in cazul asta mie mi se pare mult si 4500 sincer. Dar ai vazut ca am scris numai daca il faci de la zero ia atat. Ce catel iei?!Nu ai mai luat sobolan?! Si eu vreau sa ii iau lui Dimitrie dar nu stiu daca e ok. Dan vrea sa ii luam "testi" (pesti) dar pe mine ma enerveaza acvariile in casa, imi dau o senzatie de rece.
Dati-va si voi cu parerea.

Mama Joy ce poti sa tragi cu copiii, eu nu stiu cum mai rezisti, cred ca daca eram in locul tau demult eram pe campii. Nici al meu nu e de pus pe perete dar parca asa cum ai tras-o tu, nu a tras-o nimeni.

Mergi la inceput

LAVI uite ca nu m-a dus capul sa stii.
offff ce tuta sunt. si saptamana asta era si cristi devreme acasa si soacramea putea sa stea cu vlad...
ce tutankamon pot fi

urez LA MULTI ANI CU SANATATE tuturor copilasilor. nu am putut intra sa urez la fiecare subiect. sper sa nu fie cu suparare.

si SANATATE MUUUUULTA copilasilor bolnaviori. sa auzim numai de bine.

nu am citit mai nimic din ultimele zile, dar LAVI ii doresc sanatate multa tatalui tau si sper sa fie de bine in continuare. (l-am pus pe cristi sa deschida subiectele, sa dea versiune pt imprimanta si sa dea find lavi si apoi repede repede am citit ca vroiam sa stiu ce faci)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Joy vezi ca am mai editat la mesajul anterior.

Acum chiar ca sting, sa pregatesc mancarea si sa merg la spital. Si cred ca-mi permit si o plimbare relaxanta pana la ING sa platesc o factura.

Mergi la inceput

sa nu credeti ca nu am parte de bucurii si de fericire!!!! sunt momente in care radem de ne cracanam, stam si ne jucam...
alex intoarce capul in directia de unde aude vocea lui vlad, zambeste cand ii vorbesti (de vreo 2 saptamani face asa, credeam ca mi se pare mie dar si la altii zambeste) e cu ochii pe mine ca pe butelie.
daca plange de rasfat cum il iau in brate cum tace. chiar daca il tine cristi sau mamaie in brate tot plange. la mine tace.
cristi zice ca i-am facut io mamosi. (cand e-n crize de burta, urla oricum il pui si la oricine-l tine)

Mergi la inceput