*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (167)
Raspunsuri - Pagina 20
ioana_77 spune:
Madau, George zice ca tot pana in 10.000 Eur, nu s-a schimbat suma.
Lavi, pupi muki de sustinere. de ce nu mai lasi fetele o saptamana la Alba, sa-ti revii si tu?
Joy, mergi la renumita dr P, poate are o solutie pt burtica razvratita
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Septembrie07
Stefan - primele zile
roxisialexia spune:
ganda, nu mai fii trista
. o sa iasa soarele curand.
cum a fost excursia?
lavi, multa putere tie si sanaatte infinita tatalui 
joy, eu iti cum a fost la alexia, a urlat si nu mi-a dormit fix cat am alaptat-o, cand am intarcat pe la 4-5 luni s-a mai diminuat teroarea urletelor si insomniile.
Trag concluzia, in cazul nostru, ca eu ii provocam mai mult rau decat bine. recunosc ca am fost foarte stresata si la un pas de depresie.
sanatate multa micutilor tai, i-am vazut in poze...frumosi foc baietii tai 
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
xandra28 spune:
madau, iti raspund si eu cu intarziere: da, trebuie justificare pentru sumele de peste 10.000 euro.
pupici
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
Noki_Lara spune:
Hello si de la noi!
Io azi nu am dat drumul la pc-ul de la servici, ca am o droaie de invatat.
In seara asta merg la party-ul nasei lui Sarah, iar pe pitica o las cu mama.
Aseara am fost la alt party, la alta Gabriela, intr-o crama. Si desi credeam ca voi sta aaaxim 15 ca eram cu pitica, ei bine a fost super cuminte - s-a jucat cu o piticanie de catel bichon-Bruno, de care era efectiv fascinata, a mancat cartofi prajiti, a investigat toate cotloanele localului si una peste alta, am stat 2 ore si ceva!!!!

Maine vine bona pana la pranz, ca sa merg la biblioteca sa mai tocesc cate ceva. ![]()
Cam atata espre noi...aaa...m-am incretit azi. Trebe sa va pun o poza.
Nu am apucat sacitesc in urma. Spre s arecuperez in week-end, daca nu, luni, cu siguranta, dupa ce scap de nenorocita de evaluare!![]()
Poze cu Sarah si mami 
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
miri__b spune:
hello
am mai inceput un mesaj dar era in colaborare cu D si nu intelegeati nimic.
rpd ca iesim.
Gandacel merci de sfat
mihaelutza merci de urari
camelia pupici, sa fie cum zici tu
leea si mira ooof tot ptr voi mesaje de sanatate
joy pana si eu am obs ca lipsesti, sa natate la piticuti
fi-miu e bine, azi si azinoapte n-a facut nimic
pe seara acu a facut un kk mai moale, dar nu urat mirositor
fug.pup
Mirela si David - 23.12.2005
ionikka spune:
Salutare!
Fetelor sunt o mincinoasa. Nu m/am tinut de cuvant! Acum nici nu stiu daca mai are rost sa ma scuz!
Ne/am ulitarnicit iar azi nu am avut net pana nu demult!
La multi ani Peter al lui Hildegard!!!
La multi ani sarbatoritilor de ieri! Cu intarziere! Va pup pe toti!
Am spicuit din romanele scrise de cand nu am intrat!
Ioana: ce super! Felicitari pentru prunculetul acela frumos! Inca o data! Bine ca ai trecut hoppul cu bine!
Am citit ce a zis careva ca trebuie sa lasam copii sa se manifeste si sa incercam sa nu prea ripostam! E total adevarat! Dar eu nu pot intotdeauna. Ca ma scoate din toate saritele!
Hai sa va pove de el: nu sufla nasul( Maria, parca tu intrebai daca sunt copii care sufla nasul?), nu manaca singur, defapt nu prea mananca si aproape ca ii dau mancare de bebelusi ca e ff mofturos. Eu am citit legat de asta ca nici nu e bine sa stresezi copilul sa manace. Dar eu mama grijulie ce sunt as vrea sa il fac sa manance macar un pic mai mult decat cere.
Vomeaza zilnic din ceva motiv. Tocmai a vomat fripturica de pui cu piure pentru ca s/a innecat cu o bucatica cat un vf de ac si normal ca acum are stomacul gol. Apoi daca tuseste putin iar vomeaza. Stie cum sa faca asta si ne santajeaza.
Dar e muuuuuult mai cuminte! Canta, recita Cri, Cri, Cri toamna gri :), vine la mine cu carticelele sa povestim ce se afla acolo...deseneaza pe unde apuca inclusiv pe pereti. Toata ziua ma calareste fetelor! Nu stiu cum sa fac sa/i gasesc un partener de joaca sa il aduc la noi. As prefera sa am grija de doi copii decat sa stea toata ziua dupa fundul meu. Afara e cel mai bine cu el!
Imita cu curaj toate cuvintele dar le spune pe limba lui pe cele mai multe.
Iesim la tobogan zilnic unde se urca pana in cel mai inalt punct singur. E mare catarator! Bine e ca nu mai vrea in brate! Saracul...nici nu l/as mai putea cara pe strada. Doarme in patutul lui si adoarme singur cu sticlutza de lapte!
Nu m/am gandit la cresa pentru ca aici unde stam nu imi prea place anturajul. Din primavara il va duce Victor la Cluj la cresa. Sper ca vom gasi o bona pana prin ianuarie ca altfel nu va fi usor.
Mie imi e destul de groaza.
Legat de educatia lui ma simt vinovata ca il cert cand alearga prin casa ( locuim in bloc cu vecini batuti in cap sub noi) si ca tot mereu ii zic: nu pune mana sau nu fa aia. Mi/e teama sa nu devina un frustrat. Ma contolez destul de mult dar totusi nu e destul spatiu pentru nevoile lui la noi.
De asemenea, mi/e frica ca l/am invatat prea dependent de mine. Dar nu stiu cum sa fac pentru ca toata ziua suntem impreuna si ar fi greut sa fim independenti unul fata de altul macar cateva ore pe zi.
Ei...e frumos oricum! Merita efortul! Il iubim cum nu am iubit nimic, pe nimeni niciodata!
Noki: ce bine ca te petreci! Aron al nostru e cel mai fericit la chefuri si in vizite asa ca ma duc super relaxata la asemenea evenimente!
Sau la oricine in vizita! Cand ne apropiem de casa spune: nu casa nu!
Tania: v/am vazut niste poze cu bebelusa si cu puiul ala frumos! Ah Doamne! Asa frumosi sunteti! You look great!
Cat a pus in sarcina? Eu am deja 7 kile si mi se pare ca sunt foarte grea deja. Am celulita muuuuuuuulta!
Leea: e mai bine Tudorelul? Tin pumnii sa va reveniti rapid!
Sanatate multa la copilasii bolnavi. E ff nasol cand sufera. Al meu si daca ii amorteste o mana in somn face taraboi si trebuie sa ii cant o ora sa se linisteasca d/apoi daca sunt si bolnavi?
Ripley: ai pus poze cu iubita aia mica pe net? Vreau si eu!
CAmi: ff frumoase pozele voastre de toamna! Mi/e asa un dor de natura si munte!
Fetelor, eu nu am mai facut o fotografie la copilul meu de 3 luni cred. Nici nu mai pun mana pe aparat! Asa preocupata am fost de pb mele. Sunt egoista? Mi/e frica sa nu intrec masura cu asta!
Fetelor din Bucuresti amatoare de Ikea, daca sunteti pe acolo careva: stiti daca astia fac transporturi si in tara de mobila? Vreau sa iau mai multe chestii si ma tot gandesc cum sa fac. Numai ca nu gasesc un camionas sa ni le transporte cumparaturile acasa...
Fug...incerc sa mai intru. Din cauza lui Aron nu pot scrie nimic. Nici macar citi!
http://www.flickr.com/photos/aroncristian/
aici mai sunt cateva poze cu Aron mai noute.
Va salut pe toate!
Ionikka 24+
anda77 spune:
ionikka, aron este un frumos! despre transport, intreaba si tu pe e-mail: info@ikea.ro . deci tot nu s-a potolit cu vomatul ala...
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Madutza10 spune:
Hello!!
Fetele ,dupa petrecareala de aseara azi fi'miu mi-a facut o mare surpriza,m-am dus sa-l iau de la mama dupa 4 ore de somn (musafirii ,18 la nr au plecat la ora 4:00) si alte 2 de smotru dupa balamucu de ieri si ce credeti ,al meu copil cu mucii-n gura ,m-au apucat toti dracii ,e prima data cind fi'miu doarme la mama ,de obicei cind iesim vine cineva la noi sa stea cu el ,socra ,mama dar aseara anuntindu-se atita lume n-aveam cum sa-l tin.
In concluzie m-am certat cu mama ,sormea ,nepoti ca au fost toti acolo ca cine stie ce geamuri au deschis ,cum l-au imbracat ori a luat vreo raceala de la unu din copii ceea ce ar fi premiera ,ei se vad aprope zilnic dar Orlando n-a luat nika de la ei pina acum ,whatever ,acusi sforaie de nu mai poate ,sper sa ramana doar cyu muci ,febra nu face ,alte simptome n-are .
N-am apucat sa citesc din urma dar daca mai sint copilasi bolnavi ,uram multa sanatate ,va pup si fug la nani ca nu ma stiu nici cum ma cheama.
Si cum ar zice fi'miu ,va urez ,,apuduna''(noapte buna)!
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
1.7-2 ani
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
Bic spune:
Inainte sa schimbati scutecu, ziceti si mie unde vad pozele lu' Ioana???
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si [http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=109625&whichpage=2
gabitaco spune:
LMA 2 anisori - ANA ECATERINA by Ripley
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii