Gradinite in zona Titan
Raspunsuri - Pagina 2
Burtocika spune:
Multumesc pt informatii ... m-am cam dezumflat ... Pe mine ma interesa o gradinita care s-o primeasca de la 1 an si 7-8 luni, si eventual si cu Pampers ...
O sa mai caut ...
oprietena spune:
Bogdanai, poti opta si pt cresa la 1 an si 7 luni, de exemplu Titan IV, pe lunca bradului nr 1, pe langa parc IOR venind dinspre policlinica Titan. Eu am baitelul acolo de la un an, si avea pampers la vastra aia, e cresa de stat. Acum are 3 ani este inca acolo si eu sunt multumita. Si poti merge imediat dupa sarbatori sa vrb cu asistenta sefa sau cu directoarea, eu asa am procedat, pt ca de multe ori dupa vacanta de iarna mai sunt copii care nu revin si daca au locuri e posibil sa iti primesca fetita.
Multa bafta
Burtocika spune:
Si se ocupa de ei la cresa Titan IV ? Au grija sa-i schimbe, sa le dea sa manance ? Ii invata la olita ? Cam ce mananca ? Mai ntereseaza sa nu le dea conserve, margarina sau dulciuri. Imi povestea o prietena ca a stat 2-3 zile cu baietelul al o gradi particulara, ca sa vada daca se obisnuieste, si le dadea dimineata paine cu margarina si cu pate de ficat din conserva 

Cum reactioneaza educatoarele daca bebe plange ? Cum se comporta cu copii bolnavi ? Am auzit ca la cresa Cercelus, care e tot prin zona si care mi-ar fi mai aproape, e cam nasol, ca primesc copiii bolnavi si se imbolnavesc foarte usor si ceilalti ...
Cum rezolv cu "spaga" ? Cand ma duc sa vorbesc cu directoarea sau cand ? Si cam la ce nivel de "pret" discutam ?
cris1511 spune:
Eu am copilul ce mic la cresa Titan IV. De fapt e al doilea, ca a mers si frate-sau. Ce sa zic, pe primul l-am dat prima data la o alta cresa,care era mai aproape, pe Fizicienilor (parca cresa Dudesti se cheama), dar era groaznic si n-a mers decat 3 zile. Pe urma m-am dus la Titan si a fost OK.
Bine, sa te astepti sa vina racit de acolo,la noi cam a fost luna si raceala in lunile reci.Ingrijitoarele /asistentele sunt asa si asa, unele mai sufletiste, altele nu. La noi la grupa sunt 50% - 50%.
Noi nu l-am mai dus cand s-a imbolnavit si a facut febra, dar daca a tusit (nu foarte tare) l-am dus ca mai tot timpul tuseste sa are mucisoari.
In mare e OK.
oprietena spune:
Cris, la ce grupa e baietelul?
Rares e la gr X, program saptamanal,desigur seara, dupa servici merg sa-l iau acasa, nu as putea sa-l las de luni pana vineri.
cris1511 spune:
Al meu e la la grupa 1, la parter, program de zi, si a mers in locul lui frate-sau care a trecut la gradi din toamna.
oprietena spune:
Este clar ca nu ne intalnim, una sus-una jos, baiatul cel mare la ce gradi merge? Din toamna si noi tre sa ne schimbam, ca de, suntem baieti mari si dupa sarbatori vreau sa incep cautarile.
cris1511 spune:
Cel mare merge la Gradinita 241 (Pestisorul de Aur), cea dinspre piata Salajan (langa Cara).
Sunt tare incantata ca ii place mai mult decat la cresa. Chiar ma intreaba "mami de ce la cresa nu aveam atatea jucarii?"
im_ela spune:
Buna. Sunt mama unui baietel de 2 ani si 2 luni si locuim tot in titan. Din toamna as vrea sa-l dau la o gradinita de stat si normal cat mai aproape de casa. Am vazut ca s-a scris de cateva gradinite din zona. M-a intereseza cum ati procedat la inscriere pentru ca am auzit mamici care s-au dus din februarie si au inscris copiii. Cam cat a costat (oficial si neoficial)? Sunteti multumite? Primesc copii care implinesc 3 ani dupa inceperea gradinitei (al face trei ani pe 3 noiembrie)?
mina spune:
Buna tutror!
Desi poate cam tarziu pentru cea care a initiat subiectul, vin si eu cu o recomandare: Gradinita Peter Pan. E destul de aproape de Potcoava. Ce drept e intr-un apartament la parterul unui bloc, insa nu as spune ca sunt inghesuiti. Sunt max 20 de copii in doua grupe, din care numai vreo 7-8 raman si pentru somnul de pranz. Pe al meu l-au primit de la fix 2 ani, chiar daca nu voia inca la olita. In perioada de acomodare Dnele educatoare au avut ff mare rabdare cu el, pt ca a tot marait dupa mami si tati vro luna jumatate. Dar in cele din urma s-a acomodat.
Masa este in sistem catering dar mi se pare ok, pentru ca nu s-a intamplat niciodata sa pateasca ceva la stomac. Am comandat eu insami la birou maincare de la acelasi catering si mi s-a parut f buna. Cam dietetica pentru noi adultii dar pentru prichindei ff buna. Asa s-a invatat Matei ca "fara ciorba sau supa la pranz nu se poate, dar dupa aia trebuie sa papi si felul doi!" .
Nu mi se pare o problema ca e masa in sistem catering fiindca, in perioada de prospectat piata pt gradinite, am vizitat una de la Polilinica Titan unde dna directoare era f mandra ca faceau ei mancarea. Atata doar ca o faceau in alta locatie...si o aduceau la caserole...fara transport frigorific sau altceva special "ca nu se strica doamna" ....am decis ca prefer masa in sistem catering (macar ei au bucatari si transport adecvat)....
Intr-adevar, un punct slab ar fi ca nu au loc de joaca propriu dar nu vad care este problema ca, atunci cand este vremea frumoasa, copiii sunt scosi in parcul din apropiere, facut de Negoita primarul (scuze dar nu ma pot abtine, parcurile=s chiar ok in sectorul 3).
In concluzie, daca bugetul permite, eu recomand gradinita Peter Pan.
Multa sanatate la puiuti!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului