Gradinite in zona Titan
Raspunsuri - Pagina 3
madau spune:
Ma intereseaza si pe mine daca mai mergeti pe la gradi, daca mai aveti ceva impresii de impartasit...din toamna as vrea s-o luam si noi de coada, cu toate ca Miruna face 3 ani abia in dec. As fi preferat gradi de stat daca gasesc vreuna ok, stiu ca-s multe in zona, daca nu..mergem si pe varianta particulara. Asadar, daca merge vreo mamica si vede ceva care merita mentionat, impartasiti-ne si noua detaliile va rog mult 
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
raduclaudia spune:
quote:
Originally posted by cris1511
Cel mare merge la Gradinita 241 (Pestisorul de Aur), cea dinspre piata Salajan (langa Cara).
Sunt tare incantata ca ii place mai mult decat la cresa. Chiar ma intreaba "mami de ce la cresa nu aveam atatea jucarii?"
cum ai procedat pte inscrierea piticului ?
cu cat timp inainte te-ai dus la grady?
multumesc!
dana d spune:
quote:
Originally posted by mina
Buna tutror!
Desi poate cam tarziu pentru cea care a initiat subiectul, vin si eu cu o recomandare: Gradinita Peter Pan. E destul de aproape de Potcoava. Ce drept e intr-un apartament la parterul unui bloc, insa nu as spune ca sunt inghesuiti. Sunt max 20 de copii in doua grupe, din care numai vreo 7-8 raman si pentru somnul de pranz. Pe al meu l-au primit de la fix 2 ani, chiar daca nu voia inca la olita. In perioada de acomodare Dnele educatoare au avut ff mare rabdare cu el, pt ca a tot marait dupa mami si tati vro luna jumatate. Dar in cele din urma s-a acomodat.
Masa este in sistem catering dar mi se pare ok, pentru ca nu s-a intamplat niciodata sa pateasca ceva la stomac. Am comandat eu insami la birou maincare de la acelasi catering si mi s-a parut f buna. Cam dietetica pentru noi adultii dar pentru prichindei ff buna. Asa s-a invatat Matei ca "fara ciorba sau supa la pranz nu se poate, dar dupa aia trebuie sa papi si felul doi!" .
Nu mi se pare o problema ca e masa in sistem catering fiindca, in perioada de prospectat piata pt gradinite, am vizitat una de la Polilinica Titan unde dna directoare era f mandra ca faceau ei mancarea. Atata doar ca o faceau in alta locatie...si o aduceau la caserole...fara transport frigorific sau altceva special "ca nu se strica doamna" ....am decis ca prefer masa in sistem catering (macar ei au bucatari si transport adecvat)....
Intr-adevar, un punct slab ar fi ca nu au loc de joaca propriu dar nu vad care este problema ca, atunci cand este vremea frumoasa, copiii sunt scosi in parcul din apropiere, facut de Negoita primarul (scuze dar nu ma pot abtine, parcurile=s chiar ok in sectorul 3).
In concluzie, daca bugetul permite, eu recomand gradinita Peter Pan.
Multa sanatate la puiuti!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
dana d spune:
vad ca au schimbat lista, nu mai e pe sectoare:
MAMI SI TATI
STEFAN CEL MARE-STADION DINAMO
BUCURESTI Detalii
Mary Poppins
Ambasada Chinei, Satul Francez
Bucuresti Detalii
La Bunica
Comuna Rosu; Judetul Ilfov
Bucuresti Detalii
Domino
Domenii - Piata Domenii
Bucuresti Detalii
Terra Nova Veritas
Vitan
Bucuresti Detalii
Gradinita Elite
Eroii Revolutiei/City Mall
Bucuresti Detalii
ARC-EN-CIEL
Foisorul de Foc - Vatra Luminoasa
Bucuresti
Continui maine daca ajuta pe cineva.
Fetele mele
dana d spune:
Scrisesem un mesaj imens dupa quiote si vad ca nu e nici un cuvant.
Ziceam ca am facut sapaturi si eu dupa o gradinita in zona Diham si am gasit cel mai aproape Peter Pan particulara si 154 de stat langa Piata Minish. Dupa Piatza Minish spre 1 Decembrie am mai gasit una la recomandarea cuiva de pe forum dar nu mai tin minte numarul, stiu doar ca era vopsita roz, arata foarte bine si mi-a fost foarte laudata dar pentru mine e prea departe.
Pentru ca tin ca fetita mea sa invetze foarte bine engleza as opta totusi pentru o gradinita particulara dar cu un pret mai rezonabil, sa zicem pana in 8-9 milioane cu totul.
Peter Pan nu prea imi place ca e intr-un apartament inghesuit si ca masa e in sistem catering, iar pretul mi se pare cam mare pentru ce ofera. Nu mai stiu exact cat era pretul dar imi amintesc ca a mai crescut asta toamna si m-a dezamagit si mai tare.
Am mai gasit si alte gradinite particulare in jurul Policlinicii Titan ceea ce insemna la vreo 2-3 statii de unde ma mut eu si nu prea imi surade ideea mai ales ca tot in bloc erau.
Ziceam ca am gasit niste liste cu gradinite pe sectoare, pe un site similar cu al nostru caruia stiu ca nu pot sa ii dau numele, asa ca am incercat sa pun aici lista cu copy si am nimerit in alta lista, o sa o copiez maine aici ca vad ca acum nu merge site-ul.
Fetele mele
dana d spune:
Mda... se pare ca site-ul respectiv a redus lista la o singura gradinita in sectorul 3, probabil ca e cu bani de acuma...am dat insa o gugaleala si am gasit asta:
Sectorul 3:
BambiPrezentare in detaliuFotografii
Joe KindergartenPrezentare in detaliuFotografii
AmarettoPrezentare in detaliuFotografii
Mica PrintesaPrezentare in detaliuFotografii
Kids ClubPrezentare in detaliuFotografii
Peter PanPrezentare in detaliuFotografii
Sfintii Imparati Constantin si ElenaPrezentare in detaliuFotografii
Olga Gudynn SchoolPrezentare in detaliuFotografii
MellPrezentare in detaliuFotografii
GenovevaPrezentare in detaliuFotografii
Lauder-Reut RomaniaPrezentare in detaliuFotografii
Ingerasul meuPrezentare in detaliuFotografii
NoelPrezentare in detaliuFotografii
Clubul Praslea cel VoinicPrezentare in detaliuFotografii
VoinicelulPrezentare in detaliuFotografii
ABCDinoPrezentare in detaliuFotografii
Kinder ClubPrezentare in detaliuFotografii
Club Terra KidsPrezentare in detaliuFotografii
CamyPrezentare in detaliuFotografii
Gradinita SpectrumPrezentare in detaliuFotografii
Gradinita Scolii Internationale Bucuresti - ISBPrezentare in detaliu
CondorPrezentare in detaliuFotografii
ABC KindergartenPrezentare in detaliu
Crocodil DandiPrezentare in detaliu
Rasarit 2Prezentare in detaliuFotografii
Bam BooPrezentare in detaliuFotografii
Kinder Planet - Learning CenterPrezentare in detaliu
A&M Kids ClubPrezentare in detaliuFotografii
Fetele mele
dana d spune:
Una din cele vis-a-vis de Policlinica Titan e Genoveva www.gradi.ro
alta este Joe Kindergarden http://www.joekindergarten.ro/ care mi se pare cam scumpa daca facem socoteala: 650+12ron/zi (masa)
Alta in aceasi zona Condor www.gradinitacondor.uv.ro, care suna bine si e mai ieftina 700 ron si atat dar spatiul un apartament cu doua camere
. Uitati, aici primeste copii de la 1 an si 8 luni.
Si una in spatele Cinema Gloria, pt mine foarte interesant si ca zona si ca oferta. Pretul nu e mic dar nu sare calul.
Crocodul Dandi www.gradinitadandi.ro
Cea mai ieftina: Gradinita Spectrum 1250 euro/an, e in curtea ISB
www.scoalaspectrum.ro
Deocamdata atat ca s-a facut noapte, daca cineva vrea adresa unde am gasit lista si nu o gaseste cu google sa-mi dea adresa de mail.
Si daca cineva gaseste si o lista cu gradinitele de stat sa o puna aici sa avem o baza de date completa.
Spor la cautat!
Fetele mele
cris1511 spune:
Pt. inscriere la Gradi 241 am stat toata noaptea dinaintea zilei de inscriere la coada (nu mai stiu exact, 2 iunie parca). Am facut toata noaptea in strada, pe rand,eu si sotul meu, cu lista si prezenta din ora in ora.
N-am putut sa ma "lipesc" de nimeni inainte, asa ca nu am avut de ales.
dana d spune:
Vai de mine, sper ca ai reusit sa prinzi locul si ca esti multumita, macar sa fi meritat.
Si la noi am auzit ca s-a stat anul trecut de foarte devreme dar nu chiar toata noaptea, noi am intrat la gradinita acum doi ani si nu era asa criza, m-am dus dimineata la 7:30 in ziua anuntata si am stat o ora la coada.
Fetele mele
wyp spune:
Mamici eu tocmai am descoperit topicul acesta si am o problema asemanatoare. Am o fata de 2 ani si 2 luni si vrem sa mearga din toamna la gradinita chiar daca nu are inca 3 ani impliniti..daca am inteles eu bine si unele dintre voi au fost in situatia asta si as dori sa aflu cum s-a rezolvati situatia.
Am inceput deja sa imi fac griji ca nu o sa o primeasca la gradinita de stat ca nu are varsta