Gradinite in zona Titan

Gradinite in zona Titan | Autor: oriadam

Link direct la acest mesaj

Dragele mele,

Am nevoie de parerile vostre in legatura cu o gradinita buna in Titan.
Voi unde va duceti prighindeii? Cam care sunt conditiile in zona. Se muta sora mea in Bucuresti, in zona si are nevoie de aceste informatii.
Mii de multu'
Madalina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucutza77 spune:

Particulara sau de stat? Eu iti pot recomanda o gradinita particulara de care sunt multumita.

Fiecare zi are doza ei de amaraciune. Nu iti amari si mai tare ziua de azi, gandindu-te si la amaraciunea zilei de maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Ma bag si eu peste subiectul tau

Stiti vreo gradinita care sa primeasca si copii mai mici, adica in jur de 1 an si 7-8 luni (particulara, ca cele de stat stiu ca nu primesc) ? Tot in zona Titan, ca de-aia am intrat peste subiectul tau :)

Se pot face inscrieri si spre primavara ? Sau mai bine zis, cand trebuie s-o inscriu ca sa intre de la anul, eventual prin februarie-martie ?

Boghi

poze Gongutza
si alte poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Am deschis si eu un subiect cu aceeasi intrebare acum cateva luni dar nu prea am primit recomandari. Intre timp am cautat cu Google si pieptanat internetul si forumurile si am gasit o multime, e drept ca majoritatea particulare. Mai exact ce zona a Titan-ului te intereseaza?

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Dana, cred ca orice informatie despre gradinitele din zona ar fi de ajutor multor mamici. Multumim frumos .

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Eu stau prin zona Baba Novac, deci m-ar interesa zona Potcoava, Minis, Policlinica Titan, Dristorului ... nu prea stiu cum sa delimitez zona, spune-ne cam ce-ai gasit ca sa vedem cum ne plasam in zona ...

Pe net am gasit si eu cateva in zona Titan, una parca spre Potcoava si vreo 2 pe la Policlinica Titan, dar nu mi-au inspirat prea mare incredere, pt ca erau in apartamente cu 2 camere, pe la un parter de bloc, cu masa in sistem catering, si se laudau ca au de la 2 ani pana la 5 ! Unde incapeau copii aia, cate 7-8 in fiecare grupa de varsta, in 2 camere, sa se si joace, sa si doarma, sa si manance, nu stiu ! Plus ca se laudau cu locul de joaca, iar din poze se vedea clar ca era parculetul din fata blocului, facut de Negoita primarul ! Sincer, vazand gradinitele alea, m-am gandit sa preiau initiativa si sa-mi deschid si eu una, ca tot stau intr-o zona verde si linistita si am parc vizavi !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bogdanai

Eu stau prin zona Baba Novac, deci m-ar interesa zona Potcoava, Minis, Policlinica Titan, Dristorului ... nu prea stiu cum sa delimitez zona, spune-ne cam ce-ai gasit ca sa vedem cum ne plasam in zona ...Pe net am gasit si eu cateva in zona Titan, una parca spre Potcoava si vreo 2 pe la Policlinica Titan, dar nu mi-au inspirat prea mare incredere, pt ca erau in apartamente cu 2 camere, pe la un parter de bloc, cu masa in sistem catering, si se laudau ca au de la 2 ani pana la 5 ! Unde incapeau copii aia, cate 7-8 in fiecare grupa de varsta, in 2 camere, sa se si joace, sa si doarma, sa si manance, nu stiu ! Plus ca se laudau cu locul de joaca, iar din poze se vedea clar ca era parculetul din fata blocului, facut de Negoita primarul ! Sincer, vazand gradinitele alea, m-am gandit sa preiau initiativa si sa-mi deschid si eu una, ca tot stau intr-o zona verde si linistita si am parc vizavi !

Tot pe la Policlinica Titan e gradinita Diandra. Noi mergem acolo de vreo 2 luni si sunt foarte multumita. Gradinita e intr-o vila, in grupe sunt 10-14 copii, au si ceva curte, mititica dar e, copiii fac engleza, dansuri si pictura (astea sunt incluse in taxa), programul e de la 8 la 18, la program lung taxa e 8 mil.

Mergi la inceput

Multumesc, Ralucutza77, poti sa-mi dai un numar dde telefon al gradinitei Dianra ? Am cautat-o pe net, dar se pare ca nu au site ... Ai idee de la ce varsta primesc copiii ?

Sunt grupele pe varste ? Au bucatarie proprie sau in sistem catering ? Poti sa ne povestesti mai multe despre ce program au si cum se ocupa de ei ?

Toate gradinitele se lauda ca fac engleza cu ei, dar eu nu prea stiu ce engleza poti sa faci cu un copil de nici 2 ani care nici romana nu stie sa vorbeasca bine ... Eu personal nu sunt in favoarea limbilor straine introduse atat de devreme (eu avand profesoara de germana de la 4 ani, care se chinuia sa ma invete germana cu tot felul de poezii si cantecele si de care nu s-a ales nimic, tot la scoala am invatat, dintr-a sasea), dar asta e alta problema ...

Poate poti tu sa ma lamuresti cum decurge programul zilnic si ce inseamna toate activitatile pe care le fac acolo ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Mai este o gradinita deschisa anul acesta langa magazinul real se numeste bamboo, arata foarte bine este intr-o vila , gatesc ei, mai mult nu stiu ce sa iti zic, din ianuarie o sa am copilul acolo

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bogdanai

Multumesc, Ralucutza77, poti sa-mi dai un numar dde telefon al gradinitei Dianra ? Am cautat-o pe net, dar se pare ca nu au site ... Ai idee de la ce varsta primesc copiii ?Sunt grupele pe varste ? Au bucatarie proprie sau in sistem catering ? Poti sa ne povestesti mai multe despre ce program au si cum se ocupa de ei ?Toate gradinitele se lauda ca fac engleza cu ei, dar eu nu prea stiu ce engleza poti sa faci cu un copil de nici 2 ani care nici romana nu stie sa vorbeasca bine ... Eu personal nu sunt in favoarea limbilor straine introduse atat de devreme (eu avand profesoara de germana de la 4 ani, care se chinuia sa ma invete germana cu tot felul de poezii si cantecele si de care nu s-a ales nimic, tot la scoala am invatat, dintr-a sasea), dar asta e alta problema ...Poate poti tu sa ma lamuresti cum decurge programul zilnic si ce inseamna toate activitatile pe care le fac acolo ...

Adresa gradinitei este Str. Prisaca Dornei nr. 2H (in spatele Pol. Titan). Tel. 341.00.44Au 4 grupe, mica, mijlocie, mare si pregatitoare. Copiii sunt primiti in general de la 3 ani, conditia fiind sa nu aiba pampers. Fiica-mea a inceput sa mearga de la 2 ani si 10 luni, a mers mai intai cateva zile de proba sa vedemc um se intergreaza si a fost ok. Au bucatarie proprie, meniul e destul de variat. LA micul dejun au sandvishuri si ceai sau lapte, la pranz ciorba sau supa, felul 2 si ceva ca desert (mar, struguri, fursecuri...). Pranzul se serveste de la ora 13. Cei care dorm acolo mai primesc o gustare dupa ce se trezesc. Programul de somn e de la 14:30 la 16:30. Cei mititei, care nu se decsurca foarte bine sa manance singuri sunt ajutati. Ca activitati, pe langa cele incluse in taxa (engleza, pctura si dans) se mai poata face canto, cu Virgil Popescu, origami si...parca mai era ceva (noi nu ne-am interesat inca de cele optionale). Periodic vine teatrul de papusi sau, mai rar, sunt si ei dusi la teatru. Cu engleza, eu sunt multumita. Nici fata mea nu vorbeste bine in romana (poceste destul de rau cuvintele), dar in engleza stie deja sa numere pana la 10, stie toate culorile, partile corpului, sa ceara apa sau servetel si vreo 2 cantecele. Periodic se dau si parintilor hartii cu poeziile sau cuvintele pe care le invata cei mici, asa ca poti repeta acasa cu copilul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betiana spune:

In zona Titan sunt si gradinite de stat bune, cu cadre bine pregatite.
La Piata Minis - gradinita 154
La Piata Salajan - gradinita 241 si 240, gradinita 232
La Dristor - gradinita 239
Ce-i drept, in grupe este inghesuiala mare.Totusi, doamnele educatoare, incearca sa faca educatie.Nu cu bata, ci cu vorba calda.

Mergi la inceput