Mamici de Martie-Aprilie 2008 (38)
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bubu05/bubu05.jpg)
bubu05 spune:
Asa e, Clau, dar am stat cam mult in picioare si ma cam doare spatele...acum am pregatit si masa, am papat si stam cu burtile in sus!
Lyvy, ce frumos trebuie sa fie la tine, in plina iarna...Vladut mereu imi zice ca abia asteapta sa ninga, dar la noi...nu stiu cand se va intampla...
Cory, si eu ma gandesc la voi, mai baga o poveste frumoasa de la Iasi!
Maaai, si eu vreau vin fiert! cu scortisoara si fructe in el si dulceeee
Oana 15+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
clauclau spune:
Aoleoo, Livi, m-am si speriat cu drumul asta al tau pe seara, pe peisaj de iarna si cu cauciucuri de vara! Please, ai grija, nu te mai aventura asa!!!!! Parca te si vedeam pe serpentinele alea inghetate, stai si tu mai cumintica ...Na, ca te-am certat! Nu te supara pe mine,dar eu sunt mai fricoasa asa...
Bubu, sa va fie de bine!
CLAU 23 + cu
Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
Claudia81 spune:
Buna seara tuturor !Sunt fericita ca m-a lasat durerea de masea ca de 48 de ore o trag cu ea. Sunteti toate niste simpatice si aveti niste burtici de toata frumusetea.
Pana acum m-am multumit sa citesc ce vi se mai intampla si asta numai atunci cand pot pt ca lucrez si bebelusa mea a inceput scoala anu' asta.Ceea ce vreau sa spun e ca maine ma duc la controlul lunar in TG Mures pt povestea cu RHsi pt Triplu test de sarcina .Am niste emotii ... poate din cauza sarcinii dar tind sa dramatizez totul mai nou .Asta e...am sa mai scriu si maine sa va spun cum a mers .
natynic spune:
asa e, Clau are dreptate, si mie mi s-a facut frica, Lyvy draga...Mai usor cu aventura, zau!
Am o dilema. Niste prieteni au gasit o ocazie f buna de Revelion la Barcelona, la hotel 4*, 6 nopti; e insa de zburat cu avionul, ceea ce eu detest si fara sarcina, e iarna, e departe...Eu mor dupa calatorii, am avut mare noroc cu iesitul afara in diverse oportunitati, ma gandesc ca acum cu bebe va mai trece ceva timp pana voi umbla, dar totusi...Voi ce ati face in locul meu???
naty 18+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
clauclau spune:
Naty, mie mi se pare o ocazie foarte de luat in seama, sincer! Sarcina nu este asa de avansata, esti in trimestrul 2 in care te simti cel mai bine si oricum o sa ai mare grija de tine. Iei cu tine no spa pentru orice eventualitate si tu o sa te odihnesti destul de mult, nu o sa stai numai pe drum. Eu as merge in locul tau! Iti dai seama ce super e la Barcelona iarna de sarbatori! Cred ca o sa fie niste sarbatori de neuitat, mai ales ca apoi vine bebe! Parerea mea!!
CLAU 23 + cu
Rebecca
simonette spune:
Buna seara!!!
Am reusit sa intru si eu un pic sa ciripesc cu voi!
Sovi, referitor la masca de par cu usturoi... se pune pe par si se tzine o ora apoi se spala parul! La casca iese mirosul asa ca nu e indicat sa mergi la coafor ca dai pe toata lumea afara! Asta era referirea mea la "casca"...masca este intr-adevar buna!
Cory, nu mai tzin minte daca te-am felicitat ptr flacaul tau sanatos si voinic...Doamne Ajuta!!! Felicitari si iar felicitari bis]bis]...stii cat ma bucur ptr voi!!! Traiasca Musat Constantin
Delphinash dragalas, si eu la tine si la Seb mic!!! Asta e...cu baietii trebuie sa fim mai shmechere ca altfel ne traduc cum vor ei
Mihutzule,eram sigura ca tu nu m-ai uitat, asa ca nu da tare,...tew rog!!! Andra, e f. frumos...eu am 2 nepoate pe care le cheama asa si sunt mandra de ele!!!
kya, felicitari ptr miscarile lui bb Victor!!! Sa creasca mare si voinic
Clau, saracii randunoii nostri...intr-o zi or sa ne lase balta! Si io tot din start refuz ideea dar nu prea scap, ca v-am zis...ma inghesuie
Buna venit noilor randunici in stol! Sa aveti odisee minunata si parte de ciripeli cu inimoasele noastre!
Ioana, carutzul e super fain si daca ai unde sa-l lasi la parter atunci ia-l!!! invelitoarea este necesara ca mai si ploua uneori si ii protejeaza piciorushele!
Mai intru ca acum nu mai am timp....
mami de Luca si
24+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bubu05/bubu05.jpg)
bubu05 spune:
Naty, Barcelona este iubirea mea! Eu m-as duce cu ochi inchisi si as ramane acolo! Faci 2 ore jumate pana acolo si iti spun, e extraordinar! Noi am fost anul trecut si chiar o sa pun niste poze sa vezi! Si mie mi-e cam teama cu avionul, dar m-as risca mai mult decat pe serpentinele alea inghetate pe unde s-a plimbat Lyvy
Oana 15+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
lyvy spune:
hai mai fetelor, ca ma speriati acuma !!!Am ajuns cu bine acasa, putin socata, dar cu bine!
Claudia, bine ai venit, ce bine ca e si cineva aprox dintr-o zona cu mine, la ce doc mergi la Tg-mures ????
livi +22
Iris Miruna deocamdata
http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe
clauclau spune:
Simo, pup fata ocupata tare. Ma bucur ca mai intri din cand in cand sa ne dai vesti despre tine si bebe mic.
Eu ma bag la dormitor fetelor, sa aveti noapte frumoasa cu vise dulci. Pa, pa!
CLAU 23 + cu
Rebecca