Mamici de Martie-Aprilie 2008 (38)
Raspunsuri - Pagina 5
natynic spune:
Ioana,super-burtik creste, creste...
Marina, nu bate maseaua ca se supara si mai rau! Pune gheata la ea si cate un Paracetamol din cand in cand, nici Aspirina nu-i bai (INCA!)
naty 18+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
mihutza11 spune:
raspund pe fuga..
naty ma bucur de TT, dar imi pare rau de ureaplasma! si sper sa se rezolve!
Olgutza bine ai revenit pe crengutza... abia astept poze si detalii!
Ioana sa iti traiasca burtica!
si celelalte fete dragalase in fuga!!
Mihaela 20+ cu
Pozici
Bebitzu
Olgutzika spune:
Naty, nevasta e la fel ca atunci cand eram concubina . Nu s-a schimbat nimic, o fi de bine....o fi de rau!?!?
Clau, nunta a fost frumoasa, foarte intima, si ne-am simtit excelent! As mai face-o inca o data . De plecat nu am plecat insa niciunde, am transformat saptamana de miere in saptamana administrativa : supravegheat oamenii pentru instalatia de separatie de la conducta de gaze, schimbat eu acte, mers la Fundeni pentru repetare de analize...ne-a parut tare rau ca ramanem cu asa amintiri "frumoase", dar sunt si astea niste amintiri, nu ?
Naty, ti-am cautat pozicile si m-am holbat la ele!!! Frumusica tare, ce sa zic!!?!? Nu imi spune ca ai parul ondulat, ca mor si mai tare de oftica .
Ioana, gigea burtica!
Plec acasa, ma uit la ER si revin la recuperat ce am pierdut!
Olga 20+ cu Ioana
natynic spune:
FETELOR, pentru cine nu a vazut, s-a postat un subiect despre o progranare maine la Iosup, de la cineva care cedeaza, poate nu s-o fi dat, daca vrea cineva...
kitzy spune:
Am fost azi la eco, bb e bine, a crescut, corespunde varstei sarcinii, totul decurge normal, dar din pacate inca nu stiu ce se ascunde pt ca prapaditul statea cu piciorusele incrucisate
Sper ca data viitoare sa-i lase pe mami si tati sa vada ce e acolo.
De data asta statea ceva mai linistit, nu mai facea atatea tumbe, i se stramteaza lui incet locul de joaca si canci gimnastica
15+ cu posibil
natynic spune:
Olgutz-dragutz, imi pare rau sa te oftic dar...da, am parul extrem de ondulat, motiv pt care il si tin tuns ca ma enerveaza. Stii cum e, fiecare viseaza la ce nu are. Cand aveam plete, l-am dus la intins cu placa de vreo 3 ori, rezultatul fiind ca s-a degradat tare si am renuntat. Doar la nunta mi l-a mai intins cu peria, in rest e scurt si rebel.
Maia37 spune:
Buna seara randunele!
bitza cred ca din cauza vremii te doare capul caci s-a racorit cam repede iar eu si ieri si azi am cam suferit de dureri de cap,usturimi in gat(usoare) si ceaiuri,lamiie.
clau si eu la fel sunt greoaie si respiratia este grea.Seara dorm pe perna inalta pt.a-mi usura respiratia si perna sub picioare pt. a mi se desumfla picioarele
naty super randunica! ma bucur mult ca bb-ul tau este bine si TT-ul a iesit bine cat despre analiza ...imi pare sincer rau.In ceea ce priveste recoltarea de celule suntem hotarati mai ales ca bunica mea a avut diabet.Intr-o viata de om multe se intampla...
mimonix in sfarsit vesti de la tine.Felicitari pentru cuculetz.Si eu ma gandesc cu mare drag cum se vor intelege cei 2 copii ai meiEu si fiica mea cochetam cu al doilea nume Alexandru pentru a-si petrece ziua numelui impreuna
Sorely bun venit!
Claudia te sftuiesc sa mergi la dentist pentru a preveni alte complicatii.Discuti cu el despre infectie si vezi ce te sfatuieste sa faci.
Simo felicitari si ma bucur din suflet ca baietelul e sanatos si grasanel.Abia astept sa merg si eu joi la morfo
Mihutza ai dreptate
Olgutza bine ai venit miresico! ne-a fost dor de tine!
Eeeeeeeeee merg sa-mi fac vin fiert! mi-ati facut pofta!
Mihaela, mamica Andreei 13+ si 22+ cu Vlad
bubu05 spune:
Buna fetelor! Vin si eu putin pe crenguta, ca sunt cam obo...
Am plecat dimineata de-acasa, mi-am luat sange pt. TT, in 3 zile primesc rezultatul pe mail, abia astept!
Apoi am fost in Plaza, am colindat toate magazinele sa-si ia randunoiul o geaca...n-a gasit nimic pe masura lui, unele erau exagerat de scumpe...in schimb mi-am mai luat eu o bluza cu burtica frumoasa.
Apoi din dr. Taberei am ajuns pe Mihai Bravu la Piciul, de aici iau mereu hainute pt. fi-miu, i-am luat 2 helancute plus mai multe haine pt. finutul(sambata taiem motzul )
Asaaa...dupa-aia, tot pe-acolo am gasit un alt magazin, de unde si-a luat geaca pana la urma randunoiul mare, ne trimisesera aia din Plaza acolo, la o reprezentanta! Uraa, toate bune si frumoase si am ajuns la 4 acasa...
Cam asa ne-am distrat noi azi.
Naty, felicitari pt. TT si vezi ce faci tu cu ureaplasma. Super frumoasa rochita!
Simo, felicitari pt. baietel, chiar ca e grasunel! M-am uitat in ecografiile de la Vlad, si el avea 455g la 21 sapt, hi-hi!
M-am programat si eu pt. morfo la 20 sapt pe 7 decembrie, peste o luna!
Ioana, tare delicata e burtica ta, imi place mult!
Clau, ti-am admirat si tie burtica! Mai dar ce serioasa stateai tu acolo!
Olgutza, bine ai revenit!
Kitzy, important e ca e bine bebica!
Nu mai stiu cui vroiam sa-i mai scriu...am citit cam mult si m-a lasat si pe mine memoria...
Important e ca va pup pe toate!
Oana 15+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
clauclau spune:
Bubu, pai ai avut zi frumoasa mai, nu gluma! Ai facut o gramada de cumparaturi, pentru toata familia.
Maia, picioarele inca nu mi se umfla, dar in rest le am pe toate...Cel mai rau e ca nu-mi gasesc pozitie de somn comoda, nici-una nu-i place bebelinei sau mie, nu stiu...Nu mi-e bine nici pe-o parte, nici pe alta, nici pe spate !
Kitzy, felicitari pentru intalnirea cu bebe, sigur data viitoare o sa se arate in toata splendoarea lui!
Olgutz, cand ai timp ne rasfeti si cu niste poze cu mireasa frumoasa?
Cory, ceva vesti? Stiu ca ai anuntat ca zilele astea o sa fi foarte ocupata, parca pe miercuri seara ai zis ca apari, dar ma gandeam ca poate cine stie, bagi vreun ochisor pe aici! Te pupic si ma gandesc la tine.
Foarte greu am ajuns acasa fetelor, e ingrozitor de aglomerat pe strada, a devenit o adevarata aventura drumul pana la servici si invers . Este groaznic sa petreci atata timp in trafic.
CLAU 23 + cu Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
lyvy spune:
Sara buna, gagici!!!!
Naty, esti supertare in toate alea mov, ti-am vazut toate pozele, nu e vreu de ghicit ce culoare preferat ai !!!
Ioana, imi place burtica ta !!!
Clau, si burtica ta e super, maine pun si eu burtica de 23 sapt, maine e zi aniversara.
Sa va zic ca am facut azi:
- de dimineata, am fugit de la servici la un eco mic, eu fac ecografii din 2 in 2 sapt, de ce? pt ca am 2 medici, unul din localitate, la care ma duc cand mi se pune pata si ma rezolva pe loc, si altul in Tg-mures, care e doctorul de Fitze.
Bebita mea e f bine, e foarte miscareata, cat am facut eco, s-a miscat in continuu, m-a masurat si bla, bla , totul e bine, astept cu nerabdare programarea de la Tg-Mures, pt ca ecograful e mai performant, si doctorul mai complicat si cu o tona de rabdare, asta se va intampla in 23 nov. Abia astept!!!
- cand am iesit de la servici, din nou m-a apucat cheful de condus undeva departe, si m-am urcat in masina singura, si m-am dus la o prietena in Borsec(cred ca toate ati auzit de BORSEC)care e la aprox 50 km de Toplita, mare greseala, pt ca drumul, care e numai serpentine, era acoperit cu polei, alocuri gheata, zapada si tot ce vrei dintr-un adevarat peisaj de iarna, si eu sunt inca cu cauciucurile de vara, dar m-am descurcat, m-am intors pe noapte, alt stress, si mi-am promis ca voi avea mai multa grija pe viitor cu alegerea destinatiei.
In concluzie, am avut o zi interesanta, v-am citit si pe voi si mai astept noutati !!!
livi +22 Iris Miruna deocamdata
http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe