Mamici de Martie-Aprilie 2008 (38)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Salutare, randunici! Clau, ti-am vazut pozele si ai o burtica f frumoasa! Cam atata e si a mea, numai ca e mai ascutita, ca de baietel.

Naty, ce frumoasa esti!!
Ariel, e dragut caruciorul, e de stelisti! Cred ca i-ar placea si sotului meu, dar nu i-l arat. Mie de la Primii pasi imi place modelul LUX, care aduce f mult cu Graco Quattro Tour.
Va multumesc pentru raspunsuri, o sa iau si invelitoarea de picioare pentru vremuri grele.

Ma pun sa fac si eu niste poze sa va arat cum a evoluat burticica mea.

Pupici!

Ioana
24+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Felicitari Simo pt grasunul tau, bravo!
Am si eu o veste buna si una proasta: triplul test mi-a iesit OK!!!!! (vedeti ce inseamna sa gandesti intens pozitiv??) insa de nenorocita aia de Ureaplasma tot n-am scapat si NU mai vreau sa iau antibiotic, nu stiu, am eu un feeling ca e mai bine asa, parca prea a fost toxic cu mine data trecuta. Las ca fac si eu ca Sovi, vorbesc cu Ureaplasma sa-mi lase bebitza in pace si gata!

naty 18+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Naty felicitari pentru TT. Miine cred ca ma duc si eu la recoltare, si voi tremura dupa aceea, pana la rezultat.
Imi pare rau de ureaplasma. Afecteaza copilul cu ceva in timpul sarcinii? La nastere ma gandesc ca s-ar putea sa fie infectat, daca e nastere vaginala, sau?

Kya cu Victor

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Salut si pup tot stolul!

M-am intors de duminica ( ca tot era Naty ingrijorata ca inghetam pe cine stie unde ), de ieri si la serviciu unde treaba ma astepta cuminte . Nu am citit nimic din capitolele vechi, nu am pus nici o poza, sper insa sa o fac cat de repede !

Sper ca suntem toate veselute si sanatoase, ca de vorbarete v-am gasit la fel cum v-am lasat !

Olga 20+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by natynic

Felicitari Simo pt grasunul tau, bravo!
Am si eu o veste buna si una proasta: triplul test mi-a iesit OK!!!!! (vedeti ce inseamna sa gandesti intens pozitiv??) insa de nenorocita aia de Ureaplasma tot n-am scapat si NU mai vreau sa iau antibiotic, nu stiu, am eu un feeling ca e mai bine asa, parca prea a fost toxic cu mine data trecuta. Las ca fac si eu ca Sovi, vorbesc cu Ureaplasma sa-mi lase bebitza in pace si gata!

natynic, si eu am descoperit infectia asta. Am facut tratamentul,voi repeta sapt asta analizele(medicul nu a insistat pe asta, doar a zis ca DACA VREAU POT SA LE REPET), dar medicul m-a avertizat: exista riscul sa nu scap de ea, el a avut multe paciente care nu au putut lua niciun tratament (antibiograma arata rezistentsa la orice) si au dus sarcina perfecta pan la termen.
Am inteles (de la medic, apoi de pe net) ca nu afecteaza fatul, poate afecta doar membranele, grabind nasterea.
Tie medicul ce ti-a zis de riscuri?

15+ cei mai fericiti parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bine ai revenit Olgutz!!!!
Ei, cum e ca nevasta?
Am citit si eu din urma sfarsitul de capitol si mai am datorii restante:
1. Zoze, imagineaza-ti ca m-am chinuit toata noaptea alergand cu Randunoiul prin Craiova ca sa-ti cautam ginecolog!!! Pe bune, nu rade, asta am visat toata noaptea. Si Randunoiul era suparat ca de ce nu te conving sa vii la Bucuresti unde sigur iti gaseam 1-2-3. Ei, nu ti-am gasit dar asta inseamna invers, ca-ti vei gasi.
2. Mimonix, bine ai revenit, felicitari pentru rezultate si ia sa iesi din starea de nestare si mai ales sa ne povestesti cum ti-ai cunoscut randunoiul si cum a fost cu liniutele!
3. Kya, exista un subiect la odisee despre Ureaplasma, am postat si eu pe acolo, teoria spune ca e periculoasa mai ales in trim 2, poate duce la ruperea membranelor. Cat despre infectarea copilului, doar la nastere vaginala, ceea ce la mine oricum nu poate fi cazul. Ideea e ca mi-a iesit o concentratie mica si pe de alta parte asa rau mi-a facut Azitro-ul luna trecuta ca pur si simplu mi-e frica sa nu-i fac mai mult rau bebitzei cu tratamentul decat cu lighioana in mine!
4. Si noi ne-am hotarat clar pentru recoltarea de celule stem, nu stiu inca unde si cu cine, e in investigatii o prietena specializata in cercetarea pe celule stem, atat cat se poate face deocamdata cercetare la noi. Nu e deloc bla-bla sa stiti, sunt chestii bine documentate stiintific si e o adevarata explozie in descoperirile a ceea ce se poate face cu aceste celule. Evident, pe mine ma interesa mai ales in privinta diabetului, cu mostenirea tare grea pe care o va avea bebica Iulia si prietena mea mi-a spus ca sunt mari sperante asa ca nici nu ma gandesc altfel. Sumele sunt cam aceleasi sa stiti, difera modalitatile de plata (in rate, tot de la inceput sau cu taxa anuala, etc) si de acord ca nu sunt mici dar...fereasca Dumnezeu de vreun necaz, chestia asta poate salva vieti!
Multumesc tuturor pentru aprecierea "doamnei in mov"-dar mi-e ciuda, ca am rugat Randunoiul sa-mi prinda in poza si picioarele, singurul atu pe care-l mai am din corpul vechi si subtirel dar n-a reusit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Olga, bine-ai revenit!!!! Cum a fost?

CLAU 23 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Am pu 2 poze cu burtica http://good-times.webshots.com/photo/2731497010068390867jclXxc

Ioana
24+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Ioana, vazut pozele, placut.
Zozela, imprumuta-mi bata ca ma zapaceste maseaua.

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 24+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ioana, foarte frumoasa burtica. Sa-ti traiasca!

CLAU 23 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput