Piticlonti de iulie-august 2004 (237)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Cum ? Cine ? Ce ? Cind ? Care Rain ? Si care ???
Marina , !! Stii ceva ce noi nu ?? Sau Ioana i-a luat locul mamei Omida ??
Ioanoo, nashpa intimplarea din laborator ! Pina la urma ce a fost ? A batut vintul in geam ?? Sau si-a bagat murphy coada, ca vaz ca isi cam face de cap lately pe la iasi (carmen ce era abonata lui !!).
Cit despre imbracat si crizele copilului, haha, io nu zic nik, ca sint in top cu astea doua, la noi Andrei are un draaaag de imbracat, de zici ca merge la taiere, nu afara la joaca sau prin alte zone binecunoscute din oras ! Cel mai cel este cu imbracatul in hainele de casa dupa somnul de noapte sau cel de prinz ... mammaaa, imi vine sa imi iau toate cerculetzele si sa plec oriunde vaz cu ockii, atita ce ma rog de el sa se schimbe !

Multumesc Lia si Ioana pentru PM, daca mai sint doritoare, execut eu trimiterea, am notat !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Marinaaa - cand revii ?
Ioana - buba e ca ea n-ar mai pleca in veci de nicaieri
Alice - asa e, e cea mai grea meserie
Andries - sanatate multa iti dorim !

P.S. Io vreau pemeu`

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata
azi am ajuns la 6 juma la munca pt ca sotul si copilul sunt liberi azi, numai ca sotul are o programare la medic as aca va veni un coleg de-al lui sa stea cu philip pt o ora jumate pana ajung eu acasa. parca am emotii, baiatul; a venit la pranz sambata, philip s-a comportat ok, dar n-am mai incercat niciodata experimentul. are ratatouille asa ca sper sa urmareasca filmul si sa nu fie probleme
am vazut si eu toate pozele, nu mai nominalizez ca sigur uit ceva.
gabi, imi place galbenul ala la casa, e asa vioi
pe mine ma paste o saptamana grea cu toate pe capul meu, sper ca a voastra sa fie mai usoara!

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna seara fetele!

Greu mai apuc si eu sa intru....Stiti cum e si de ce. Suntem ocupati, dar sanatosi, asa ca e ok, nu ne plangem.
Tudorica la gradi, unde ii place mult, Mara pe acasa cu buni. Sunt doi draguti...Saptamana asta ne pregatim pentru ziua Marei, joi face 1 an (ha, ce-a trecut timpul, imi aduc aminte ca ieri ziua in care am stat sa-l adorm pe Tudor de amiaza , cu contractii la 5 minute si am nascut apoi in decurs de o ora....de-abia am mai ajuns la spital).

O sa avem doua ture de invitati, unii joi, altii duminica, ca n-ar incapea sa vina toti deaodata. Acu fac liste de meniuri si de cumparaturi, asa cum pot, printre cursuri si seminarii.

Ne-am cam terminat si cabanuta (poate v-am mai spus ca ne facem o mica cabanuta undeva pe la munte, unde sa stam in we-uri), mai avem de finisat chestii de interior.....asadar e o perioada buna.

Singura chestie care imi sta ca un bolovan pe cap si e o sursa majora de stres e doctoratul. Imi faceam planuri ca il sustin pana in noiembrie. Si uite ca noiembrie e la jumatate imediat. Nu stiu daca apuc pana la sfarsitul anului...din diverse motive. Cand o sa scap si de asta, o sa fiu cea mai fericita persoana. Cred ca fac o baie in sampanie sau alta nebunie.

Am o intrebare care ma arde. Doctorul i-a prescris lui Tudor Vigantoletten, de cand a descoperit acea fosfataza alcalina marita. Chestia e ca nu mai gasesc, poate stiti ca s-au retras de pe piata. El imi zicea ca poate mai gasesc Fluor Vigantoletten. Ati dat careva asa ceva la copii, stiti ceva de el?
Si Roxi, ai idee daca mai apare Vigantoletten inapoi pe piata? O farmacista imi zicea ca s-ar putea sa nu mai apara deloc. Sa-i dau Vigantol normal in loc?

Mergi la inceput

Moamaaa, schimbu` 3 pe unde ieee ???

Mitzu - io stiu ca doar un lot de vigantoletten s-a retras dp piata ... dar la dimineata ne lamureste Rox.

AndreeaP - muuult spor la munci si treburi si rezolvari !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
Mitzu doamneee face Mara un an!! incredibil...eu inca te dau exemplu de mama eroina care adoarme copchilu cel mare si are contractii la 5 minute....fenomen, ce mai! vigantoletten a fost retras un lot din cauze de ambalaj secundar, ar cam trebui sa apara deja. ce frumos unde faceti cabanuta? succes cu doctoratul, poate chiar reusesti sa il dai pana la sfarsitul anului! am ajuns sa aud si ca lui Tudor ii place la gradi..super asa!
Andreea cum a fost cu baby sitter-ul, cuminte Philip?
Olivia ce ati mai facut zilele astea libere? hai macar la un raport mic!
Ioana a intrat cineva in lab? ce prostie...sper ca e totul ok pe acolo!
Patrick a avut ieri teatru de papusi la gradi, "magarusul cel neascultator"...educatoarea mi-a zis ca era in extaz. dupa aceea a povestit cum si-a spart el buza....va dati seama ca a fost vedeta pe acolo.
gata fug la treaba. sa aveti o zi tare buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Felicitari Mitzu, sa-ti traiasca ambii copii si sa te bucuri de ei!!

Eu sunt foarte bine dispusa azi, am reusit o noapte dormita, am reusit si cu formula sa-i dau si eu o masa completa, ce mai... din succesin succes catre marele progres!!

V-am spus ca in ultima saptamana a luat Mirciulescu 240g? Adeka de la 2400 la 2640... de aseara jubilez...ta na nam na-nam! ta na nam na-nam!! La o luna o sa fim si noi de vreo 3 kile sper... deci azi mi-e clar ca la el a fost cu minus o luna la dezvoltare.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Am promis ca pun filmulete dar nu am reusit sa ma tin de cuvant...scuze!
La noi e agitatie, pleaca John in Germania si preparam probe ca nebunii (fizic nu are timp sa le masoare pe toate, dar cine stie...:)))
In principiu Ionu lu' Papadie si John al meu vor sa se intalneasca la o sueta (noi am fost toti colegi de faculta). Io sunt tare curioasa ce povestiri o sa isi depene doi tati de cate doua fete cucuiete...

Marina, acu' zi-ne si noua ce mai faceti...:)
Alice, hai ma' mai baga unul...:)...Cand o sa te pupe cate unul pe fiecare obraz si o sa spuna ca esti "mama lor cea buna" sa vezi ce bine e...hehehe
Mitzu, pupam nazdravanii. Ma bucur ca sunteti toti bine.
Cand a trecut timpul?! Parca mai ieri fluturam pampoanele!
Andreea/Philip, iti uram sa treaca repede saptamana iar la sfarsit bilantul sa fie cat mai bun!
Roxa, gunoier sau actor? Asta-i intrebarea!...
Ioana, ai gasit fantomele!? :)))

O zi frumoasa la toata lumea, ma duc in bananaiala...

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Andries, felicitari pt grame si la mai maaare !
Rox, pupam teatrosu` Bun obicei

Io`st prin zona, am rezolvat problema notarialaaa, Doamne ce ma bucur, m-a ajutat o mamica DC din Oradea Asa k, in we ma pozeze cu masina Nu e mare, nu e noua, dar sper sa-si faca treaba cu noi doo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

nooo, "pilot avieon". cica. io de colo "vezi ca trebuie sa fii cuminte si sa inveti mult de tot ca sa ajungi pilot". la care copchilu cazut in reverie cu ochii mari "daaa, ca Sam"
nu va zic ca vrea adidasi rosii....ca ai lui Sam. nu stiam eu de ce tine asa de ei si ca ii vrea si ca ii vrea...pana mi-a zis :"ca ai lui Sam" (gizaz craist numai ca pe Sam nu il imbracasem ).
Andries felicitari ptr g luate....tot inainte!
Cristal spor la preparat probe. si baietilor distractie placuta la bere din aia alba nefiltrata. iar tie succes mult cu gogosile...o sa ai nevoie bag eu seama
Marina atunci mesaju si fugi? treci aci la raport ce face Mitzu, ii luasi tobe??? sau il trimiti la mine sa faca trupa de tobari cu Pat? Maria ce mai face la gradi, ii place la pian?

Mergi la inceput