Piticlonti de iulie-august 2004 (237)
Raspunsuri - Pagina 16
cristalina spune:
Neata!
Noi azi iar ne nuntim (e ziua unei colege si de obicei se lasa greu de nu mai poti sa faci nimic...:))
Am vazut poze frumoase, cu Gizmo cu peruca si la masa (m-a distrat comentariul lui Gicu "da' ma-sa ce face!?"
...munceste sa faca bani sa-i cumpere mancare...:))))
Am mai vazut operele Stefaniei (pupam cucuiul). Frumoase ..iar poza cu artista cand doarme pe 2 paturi e super...:)
Pupam bebe Matei cuminte..sa o tina tot asa, ca la noi minunea nu a durat mult...hihihi
Am admirat si familionul lui Andries, cu Gicu in forma maxima cum presta la baita...:) ...Pupam voinicii!
Andries, la mine chiar au functionat ceaiurile (2-3l zilnic de ceai de fenicul, chimen si anason amestecat) si galactogilul. Pacat ca nu a mancat Oana Barosana mai voiniceste ca aveam sa dau si la vecini...cand incepea sa traga curgea cateva minute ca la arteziana...:)
Oricum, eu i-am dat Milumil din prima.
Roxana, sper sa treaca durerea de la degete fara urmari...
Pupam pe fulger care "ale antlenament"...hahaha
Dana, io's cu Nokia d'ala care stie numai sa faca pe telefonul si costa rezon...cu 50 de euroi te scoti...
Ioana, tare frumos program ati avut in weekend...
Anca, las ca vine cu doua trofee data viitoare...:)
Daria, pupam Giulik..chiar are talent!
Leeloo, frumoase pozele din excursie. Iar Stefanut e si el foarte talentat!
Imi place la maxim cum iese casa, sa o locuiti sanatosi!
Noi raportam un weekend calm...am ajuns si la cumparaturi ca vreau sa-mi fac planul ce cumpar de craciun de pe acum....:)))
Pupam grupat, ma duc sa vaz cum e cu pregatirile de nunta...:))
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
szivarvany spune:
Cristalina - atunci ne bucuram ca ati petrecut in liniste we-ul !
Alice - asa criza ca aseara nu mi-a facut never ... ca ea nu vine acasa, ca nici eu sa nu plec, ca nu se imbraca, si dai pe urlat. Asa m-am turat ca am luat-o de maini si picioare si am intins-o pe jos si am rugat-o sa se crizeze acolo. Mi-a sarit in brate, ca sa mai stam la fete ... in fine, si-a revenit cand a lovit-o aerul rece de afara. Insa i-am primis solemn ca 5 zile vom sta in casa, fara programe sexoase ...
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
Andries spune:
Ei...eu o iau pe urmele Cristalinei... stiti voi vorba aia "numai de popa sa razi ca popa n-ajungi!!" ?? mie tocmai mi se intampla, imi amintesc cum era pe vremea cand ma amuzam copios de patzaniile Cristalinei... frate ce week end avui...si the show must go on...isi face sila cu biberonul daca va puteti imagina si evident varsa. Asta e numai un detaliu din week end, restul e proza asortata cu niscaiva poezii bacoviene (ca tot uram eu "Plumb" la vremea cand l-am citit)
Mor de somn, ala moare de foame, lapte-tzatze frunze-n buze ioc, formula abia la ora 13 mai avem voie (ca balotaram tzitzi la 11 si trebuie sa fac si eu ceva sa nu mai vomite) capu' rau ma doare, mijlocelu' tare (de atat ridicat si culcat copilul) si Gicu si-a terminat concediuuuullll... Doamne bine ca macar Victor e la gradinita.
Gabi... watch out... si nu rade ca te paste si pe tine. pentru Ema nu ma pronunt ca e si mai complicat cu doi.
Aliceee... nu dati bir cu fugitii la cautarea de maimutze, n-ati sesizat ca Danut mai are nevoie si de maimutza galbena ??
Andries
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by Andries
Gabi... watch out... si nu rade ca te paste si pe tine. pentru Ema nu ma pronunt ca e si mai complicat cu doi.
Andries
Mai, eu nu rid, cum ii spuneam si Cristalinei - ci ma ingrozesc...

Dar pls, baga si doua vorbe despre citu-i de frumos ca altfel sigur dau bir cu fugitii....Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
alice2004 spune:
Grea treaba cu maimutzele astea !! Da pe bune ca habar nu am despre ce animale e vorba, io cite jdeoua am cumparat pina acu nu am dat de nici unul !!
Daia am cerut "autentificarea" cu poza de la Lia, macar sa stiu si io cu ce ... maimuta dansez !
Aaa, plus ca mi-am facut o tactica - eu zdranganesc oul sa vad daca suna, ca noi cautam jucarele cu piese care se asambleaza ... asa ca daca maimuta cu pricina este one piece - imi pare rau despre ea !
Dar una peste alta, am notat doleanta Liei !
Si hahaa, acu astept nu numai povestirile Cristalinei - mama cu doo fet cucuiete, dar si ale Andrieshei - mama cu doi baieti strengareti ! ![]()
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Andries spune:
Uite chiar acum imi faceam caiet de notite: ce si cat mananca!!! am avut si la Victor vreo 3 luni, apoi am renuntat, acum ziceam eu ca nu-mi trebuie, dar uite ca-mi trebuie, ca nu-mi mai ajung neuronii sa adun mililitri de dimineata cu aia de la pranz si seara si sa mai si tin minte totalul!!
Singura metoda care are sanse sa dea roade este cea riguroasa, ca la bugete tata, cat bagi, atat trebuie sa iasa.
Ce sa spun, e frumos, doar ca e greu cu mancarea, dismaturii astia trebuie hraniti exact ca prematurii, pana li se mareste stomacul, daca mai ai ghinion sa nu-i placa formula si a nu ai lapte ai pus-o!!
Una peste alta, mie mi se pare ca s-a mai curatat la fatza, e mai alb, are o mutra mai strengareasca si mi se pare ca ochii se deschid la culoare, am venit cu ei aproape negri de la maternitate. A mai pus si niste carnitza pe fund si pe picioarele alea aschilambice, a facut falcutze, e dragalas asa de felul lui. Ma distreaza cand gangure, nu scoate clasicul "ngu" ci pur si simplu ciripeste ca o vrabiutza!! Nu se suporta cu kk, nici cu pipi si are niste degete de pianist si niste unghii de miss!
In rest e foarte obositor seara, uneori nu reusim sa spalam decat un copil, al doilea ramane pe seara urmatoare. Mai nou am ajuns noi la concluzia ca Victor isi bate joc de ta-su si Mircea de mine, deci seara schimbam rolurile, Victor este luat in primire de mine si culcat, Mircea de ta-su. Asa mai merge cat de cat. Mie deja mi-e greata de cat orez cu lapte am facut, de doua luni doar orez cu lapte mananca fi-miu acasa. Noroc cu gradi ca mai schimba si el ceva la meniu.
as dormi acum dar nu pot ca am femeia la curatenie, de la ora 8 tot freaca si strange prin casa, mai are ceva de calcat si gata. Poate apuc si eu juma' de ora pana la 15.
Mi-ar trebui o debara numai pentru troacele lui Victor. Deja l-a luat pe Gicu la volum de articole depozitate. Am inceput sa le duc la bunica-mea, ca are trei camere si e singura, o camera cred ca pana la Paste o umplem noi.
Cel mai naspa e ca sunt racita, nu mult, nu tare, dar suficient cat sa ma sacaie.
Andries
cristalina spune:
Nu e bine!...:)
Se sperie burticile si nu le face bine asa ca promit ca ma duc acasa si uploadez vreo doua filmulete sa vedeti galushtile in actiune, ca sa va binedispun...
In general sunt cam mari filmuletele noastre si nu cu momente deosebite ca pe alea nu prea le prind...:)
Daria, nu te supara pe ea...La Giulia se scuza, ca ea e cuminte si calma in marea majoritate a timpului...:)
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
alice2004 spune:
Mey gagici, io una va cred ... un copil am si la cite nazbitii face si cita atentie cere si uneori imi vine sa imi iau cimpii ! Recunosc sincer ca sint dati cind nu am rabdare, cind stresul cotidian ma roade si nu am chef sa ma joc de-a ce vrea el, cind as dori sa stau macar cinci minute fara sa fac nimik sau un minut fara sa ma gindesc la te miri ce mai am de facut prin casa ... dar pe cuvint de onoare ca nimik nu se compara cu momentele cind vine si isi pune miinile pe fata mea si imi spune "mami te iubesc, esti mamica mea buna" (hahaaa, chit ca dupa asta adauga suav ca vrea sa se joace la calculator !!
).
Cineva spunea ca cea mai grea meserie e aia de parinte ... plus ca din asta nu iesi niciodata la pensie, orice virsta ai avea !! Noi sintem trei frati si sincer tare ma bucur ca este asa !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Marina spune:
mey azi mi se facu dor de voi, vaz ca sunteti la fel de vesele ca aku ceva vreme asa ca mac sa mai citesc din aventurile gastii.
Pupam toti bbeii in grup
g_ioana spune:
Neatza,neatza..eu am alergat ca Scooby dupa ..fantome
, am gasit in laborator geamul larg deschis si tot ce era pe masa, era pe jos facut cioburi...bonus a luat etuva foc
da' nu din cauza mea![]()
Mamaaaa da ce de-a artisti avem in club,pupici lui Stefanut si Giulikai si Stefaniei!!!
...btw am sa va arat si eu o opera de arta avand ca tema,pete si kktei de catei
Lia multumesc pentru link
,am sa-l studiez si l-am trimis si lui Alice!!!
Daria io zic ca pedeapsa-i cam mare
eu ca sa evit crizele la plecari imi anunt intentia cu 10 minute inainte ca sa dau impresia ca las de la mine
..trebuia sa plec la ora 11 de la nunta cu 2 caprite,mai frica imi era de crizele caprei mari asa ca le anunt de la 10.30,ca mai danseaza un dans si plecam...bun,dupa care incep sa comenteze iar eu in bunatatea mea le mai dau voie doua dansuri,dupa care s-au imbracat singurele...la fel fac si la locul de joaca,ii spun ca se mai da odata si plecam,se da,.. vine si ma roaga,ii spun bine,inca de 2 ori si gata,si plecam fericite![]()
Leeloo de acum sari peste mesajele Cristalinei si a lui Andries si citeste-le doar pe ale AndreeiM o familie normala cu doi copii![]()
![]()
Ma duc sa mananc si revin....io ma gandeam ca daca a venit Marina ne anuntza ca Rain este
....
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele