Piticlonti de iulie-august 2004 (237)
Raspunsuri - Pagina 15
g_ioana spune:
....neatza,neatza:)))sunteti la saniush???![]()
Pupacim familionul lui Andriesh,politician sau diplomat il faci pe Victorash,iar pe Mirciulica...fobalist
hai mai ca nu-i asa de slab si are o fatza dragalasha
Lia si pe mine ma intereseaza sursa din nemtia da pentru jucarii si cosmeticale
Noi azi am avut programul incarcat am fost la teatru, Motanul incaltat,numai cu actori fara papusi, i-a placut mult mandrei dar i-a fost cam frica de capcaun si de babele lui
dupa care am mers la McDonalds,iar la 14.30 abia am reusit sa o adorm dupa ce i-am zis de doua ori povestea cu motanul.....eu am bagat un pui la sticla la cuptor cu cartofi ,morcov si ciuperci si-mi astept sotiorul de la meci
......cu alte cuvinte m-am relaxat total week-endul asta
hai pupici
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
AncaMaria spune:
L-am vazut si eu pe Mirciulica, scump tare, las ca are tot timpul sa puna pe el. Iar Victoras arata tare smecher.
Olivia, cum a fost la babysitting? A fost si Luca sau el a ramas acasa cu tati? Buna ideea, doar ca la noi nu se practica.
Ioana, misto ca v-ati culturalizat cu mandra la teatru 
Noi ieri ne-am bucurat de vremea frumoasa si am fost la acvariu, am vazut balenele si focile, am lungit-o pe acolo vreo 3 ore, dupa care mandra a fost lata si a adormit in masina pe drumul de intoarcere.. seara am gatit impreuna (ii place la nebunie sa sparga ouale
).. astazi tati s-a intors din excursie (dezamagit si fara nici un trofeu
).
Rugati-va pentru Diana
AncaMaria spune:
Andreea (philip), mi-am adus aminte (ce sa-i faci maica batranetile
), ati gasit vreo casa? Am inteles ca vreti sa cumparati, da? Multa bafta!
Rugati-va pentru Diana
philip spune:
anca, caam gasit-o noi dar avem ceva incurcaturi cu imrpumutul (va loan). sa vedem...
philip
&andreea
roxanaz spune:
neata!
e luni - sau mai bine zis e din nou luni. oribil sentiment.
am apucat sa vad ceva poze in week end, Mirciulica si familia lui, Andrei, Maria...si cam atat. daca mai am lipsuri trageti-ma de urechi.
miercuri plec la congres la Brasov si ma uit la prognoza...si inghet si mai tare. la noi a fost o vreme ribila in week end, vant tare si ploaie asa ca am stat pe la casile noastre cat am putut. sambata de dimineata Patrick si-a spart buza alergand dupa fulger mcqueen.....asa ca am inceput bine. ca rasplata si-a luat o toba din selgros (norocul nostru ca nu suna prea tare).
incerc sa revin dupa o cafea si 2 proceduri ![]()
o zi frumoasa tuturor!
szivarvany spune:
Buna dimineata si de la Oradea. E friiiig tare tare.
Avem si noi pozici sa vedeti artista casei 
Raportam un we plin ... de crize. Pt ca nu vroia sa doarma si pt ca nu mai putea de oboseala. Io vreau sa renuntam la somnul de dupa`masa ...
Sunt prin zona ... haideti la semnat condica ! 

Daria &
GIULIA(2004 08 16)
leeloo2004 spune:
Neata, neata!
In ciuda vremii mohorite de afara astazi sunt vesela...asa, fara motiv!
Mi-am adus aminte ca mai am ceva poze prin aparat asa ca le-am descarcat in calculator si incarcat pe net - daca aveti chef va invit sa le vizionati ca nu sunt multe...
Aici sunt citeva cu Stefan: http://good-times.webshots.com/album/561169973MvZFnN
Aici cu stadiul in care ne aflam cu casa (intre timp s-a montat si usa de la garaj dar nu am avut timp sa mergem acolo weekendul asta): http://good-times.webshots.com/photo/2137494450050279906zAXrPn
Si ca sa ma laud si eu, am pus doua poze cu "operele" lui Stefan de la gradinita: http://good-times.webshots.com/album/561413185jFlAnt
In rest in weekendul asta am lenevit total, am vazut ceva filme pe la TV, am fost la cumparaturi si cam atit!
Ma duc sa citesc ce ati facut voi...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
leeloo2004 spune:
Gata, am vazut pozele cu Mirciulica - mai Andries ai inca un baiat foc de frumos! Sa va traiasca si sa fie sanatos ca mare se face sigur! ![]()
Am vazut si poze cu Giulika cea frumoasa si operele ei de arta - un mare
!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Leeloo, pupici si la voi, faina tare poza aia cu pregatirea pt gradi
Iar operele sunt fff reusite !!! 
Restu` de fete ... pe unde umblati ??? ...
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
alice2004 spune:
Neatza !
Ce de poze frumoase am vazut - pe dl.Mirciulica, pe Stefanel, pe Giulia ... si lucrari de coii talentati ! Bravos, felicitari, tare frumos au mai pictat !!
Iar Mirciulescu nu este nici pe departe paianjen, hai mai Andriesho, ca exagerezi, pe bune !! E un scump, sa fie sanatos si sa creasca mare, las ca pune el si colacei later, nu te ingrijora !!
Aaa, si ca intreba Gicu al tau, hehee, da, io stau la birou pina la ora 4 pm everi dei (cu exceptia uichendului), iar hazbandu personal se ocupa de gizmo pin ce vin eu acasa, dupa care il preiau eu. Asta pentru ca muncile lui ii permit sa aiba programul acesta si sa lucreze si de acasa, dar sint zile cind pleaca dimineata si vine dupa inca o zi acasa (cum a fost in uichendul acesta, cind abia ne-am vazut !?
Andreea, bafta cu imprumutul !! 
Lia, iote ca ai gasit si maimutele, da pune fata si tu o poza cu copchii si cu jucarelele, sa ii vad si eu, ca m-ai facut extrem de curioasa ce si cum !Si bai da uei, trimite si la mine linku de care vorbesti, ala cu produsele din jermanica (parca), m-ar interesa si pe mine jucarelele si cosmeticele ! Multam fain ! 
Roxi, of, nashpa treaba cu degetele !! Da chiar ca fusei ca din filme, ce ti-a sustras atentia de ai uitat sa ridici mina din portiera ??
Si despre ce catalog toot vorbiti voi acolo ? Bruder something ... ma-c sa caut si io pe net, sa ma dumiresc !
Olivia, cum a fost la baby sitting ?? A decurs smooth, nu ? Asteptam impresii ! Moamaaa, da ce preturi aveti neiculita la beletele alea !!! Va cred ca va intoarceti la Romanika !! ![]()
Anca, meeey, ce faina plimbarea la acvariu !! Si lui Andrei ii plac pestii - eu am avut acvariu cind am fost mica si imi aduc aminte cu cita placere ma uitam la pesti !!
Daria, noi avem crize in fiece zi - adica Andrei pale lui si io cauzate de ale lui
, asa ca nu esti singura !! Eu inca tin la somnul de prinz, altminteri am parte de si mai multe crize din motive de oboseala ! Pup fetitzul minunat si talentat pe care il ai in dotare ! 
Ioana, abia astept si eu sa mergem la teatrul de papusi, sondez terenul sa vad ce piese au saptamina asta la tandarica, sa nu dau peste cine stie ce dracie care sa nu ii placa lui Andrei ! Ca nici el nu se uita la Motanul incaltat din motive de capcaun de la sfirsit ! Bravos pentru relaxare !! [flo[
Un inceput de saptamina linistit va doresc ... sint si eu pe aici !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete