Durerea unei pierderi de sarcina (48)
Raspunsuri - Pagina 7
L5845 spune:
Ninia merci de sfat dar eu nici daca am febra 39 nu pot sta in pat, ca m-as simti bolnava si nu-mi place sa ma simt asa. O sa fac o baie fierbinte, bag un plic de Coldrex si gata, maine sunt fresh. si o seara frumoasa.Vezi ce faci cu tuica aia, sa nu incurci totusi prea mult tastele .
P.S: auzi,daca nu am tuica, e buna si vodca ?
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
Doi zapaciti!
mav spune:
Lau-Meli... crede-ma, butoiul are o eticheta maaare cu numele meu pe el.... Norocul meu este ca-l am pe Sebi... ca altfel...
Am pus cateva www.flickr.com/photos/12628432@N06/sets/72157602664301715/" target="_blank">poze cu micul meu gradinar/inginer/fotomodel (ca taaare-i mai place sa pozeze)...
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
L5845 spune:
mav, gata, am gasit butoiul, intr-adevar, avea numele tau scris pe el cu majuscule, asa ca l-am luat, am urcat pe bloc la etajul 10 cu el (numa' eu stiu cum am reusit sa urc cu el in spate, dar sper ca a meritat ) si i-am facut vant peste margine. Nu mai e, s-a dus butoiu', sic, sic ! Mamaaa, ce de constructii a facut Sebi, bravo, sa o tina tot asa, si sigur ajunge inginer. si hai, capul sus draga mea, ca viata e frumoasa si tristetea nu trebuie sa aiba loc in ea, ca avem doar UNA.
Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
Doi zapaciti!
mav spune:
Lau-Meli, chiar m-ai facut sa zambesc si cu siguranta e primul/singurul zambet pe ziua de azi.
Intr-adevar, odorului ii place mult sa construiasca, de multe ori ma uimeste ce imaginatie bogata are!
Ma duc la ... am doare capul de mai mult de 7 ore....
Noapte buna!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
L5845 spune:
mav ma bucur ca am putut macar putin sa te fac sa zambesti. Poate repeti sentimentul si in zilele urmatoare, cu siguranta ti-ar face mult bine. Ai grija de tine si sper sa dormi bine si sa-ti treaca durerea de cap.
Noapte buna dragi fete, sa aveti un somn linistit si odihnitor, cu vise frumoase si care sa devina realitate cat mai curand posibil.
Lau-Meli si
Poze
Doi zapaciti!
cristina26 spune:
Dragele mele,
Uite am intrat si eu pe la voi sa vad ce faceti. Nici nu imi vine sa cred ca Laura e deja in saptamana 31, nu mai e mult si o sa aiba si ea bucuria cea mare in bratele ei.
Flavia draga, eu cred ca sunt putin si depravata de somn si imi si fac multe planuri (unul dintre ele ca intru si va scriu cel putin de 2 ori pe saptamana) iar cand vad ca nu pot sa realizez aproape nimic din tot ce mi-am propus ma deprim. Iar de acolo e asa de usor sa ma gandesc la Paul (care implinea luna asta 2 ani) si tot asa. Dar incerc sa fiu puternica pentru micuta mea. Azi a ras cu hohote la nasa ei, doar atunci am realizat ca de fapt eu nici nu am incercat sa o fac sa rada asa pana acum. M-am simtit destul de rau... Dar ma simt tare binecuvantata sa o am pe Ingrid.
Va pup dulce pe toate. Ma duc la fata, va scriu cand ma intorc.
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
Liana30 spune:
"La multii aniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!"celor care isi serbeaza ziua numelui!!
va pup pe toateee!!
revin mai pe sara cu comentarii.dar pana atunci asa sa va gasesc
Putin cu putin se aduna marea...
Nasica
Pana gasesti printzul, trebuie sa sarutzi toate broastele!!!
"Nimic nu-i imposibil!"
mcrissa spune:
La Multi Ani tuturor sarbatoritelor de astazi!!!
Liana prezent
Cristina in asteptarea mormolocului
cristina26 spune:
La multi ani tuturor celor care is sarbatoresc numele azi si din partea mea.
Liana30 chiar citeam mesajele pe care mi le-ai lasat pe forum la subiectul lui Paul. Mersi mult.
mav ma bucur mult ca a reusit Lau-mali ieri. Poate Sebi (viitorul inginer) te va face azi sa zambesti. Pupici la amandoi . Iti multumesc din suflet ca m-ai sunat cand s-a nascut Ingrid, nici nu iti dai seama cat de mult a contat acest gest pt mine. De cate ori imi amintesc imi dau fiori. Mersi inca o data.
Michelle cum mai esti? cum te simit? Mergi pe pozele lui Ingrid si este un video unde rade cu hohote. Cine stie pote iti poate da putin din veselia ei.
Va pup pe toate si am sa va mai scriu cand ma mai trezesc intr-un pic (e 1 noaptea la mine)
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
Liana30 spune:
mcrissa te pupp si asa sa ramai
cristina stii ca te iube mult..ceea ce am scris am scris din suflet..o fi vreo leg intre noi?si io ma gandeam la tine cand scriam..te puppp si pe printzesa o strang in brate..
Michelleeeee mi'as dori ca azi de ziua mea sa apari si te vad asa
va pupp pe toatee..terebuie sa plec dar revin mai tarziu..
Putin cu putin se aduna marea...
Nasica
Pana gasesti printzul, trebuie sa sarutzi toate broastele!!!
"Nimic nu-i imposibil!"