Durerea unei pierderi de sarcina (48)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

La multi ani tuturor sarbatoritelor de azi!Sa fie sanatoase si in curand viitoare gravidute!!!!!!!!!!!!!Iar cele care sunt deja gravidute sa aiba bebei sanatosi!!!!!!

Visez la ziua cand voi fii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

La multi ani tuturor care poarta numele Sfintilor Mihail si Gavril! Cred ca o sa mancam cam multe felii de tort azi, nu-i asa? Ca nu mai vorbim de sampanie!

Ninia
http://tt.lilypie.com/YoTbp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

La Multi Ani tuturor celor ce isi sarbatoresc astazi ziuua numelui!Sa fiti fericite si iubite!

Michelle(Mihaela) La Multi Ani,draga mea! Multa sanatate si multa liniste sufleteasca iti doresc!Sf.Mihail si Gavril sa te protejeze si sa te ajute sa ai cat mai curand o minune mica in burtica pentru ca nu se stie niciodata cand se poate intmpla!
Un buchet de pentru o floare!

Liana La Multi Ani! Numai bine iti doresc si cat mai curand sa ti se implineasca cea mai de pret dorinta!

Va pe toate!

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

LA MULTI ANI !!! TUTUROR CELOR CE POARTA NUMELE DE MIHAELA, MIHAI, GABRIELA, GABRIEL, GAVRIL si orice alt nume, SANATATE, FERICIRE, IMPLINIRI SI NUMAI BINE !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Fetelor, cred ca l-am simtit pe bb!!!!Acum vreo 3 zile si aseara cand stateam pe scaun sau intinsa in pat, am simtit niste miscari ca niste zbateri de muschi si cred ca a miscat

16 cu posibil

Mergi la inceput

Michelle sa fii sanatoasa , fericita si sa ai parte cat mai curand de implinirea marelui vis ! LA MULTI ANI!!!
Liana LA MULTI ANI!!!,mult noroc si sanatate si curand un test cu II.
miha74 sa ai parte si tu, cat mai curand, de implinirea visului numit , sa fii sanatoasa,fericita si LA MULTI ANI!!! .

Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

kitzy felicitari pentru mishcaretz, sa creasca sanatos si cat mai vioi.
cristina26 multi tie si frumoasei Ingrid.

Lau-Meli si
Poze
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Lau merci

16 cu posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Va multumesc pentru urari fetelor si ca va ganditi la mine!
Am intrat sa urez si eu LA MULTI ANIII tuturor care poarta numele de Mihail si Gavril,sa aveti parte numai de santate si FERICIRE!!!!la multi ani!
Mie imi aduce azi soacra un tiramisu facut de ea,tare tare bun,deci va invit pe toate sa il savuram impreuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Kitzy felicitari!E o senzatie extraordinara sa simti miscarile minunii care creste in tine!
Sarcina usoara in continuare si sa te bucuri de fiecare clipa!

Michelle

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput