Durerea unei pierderi de sarcina (48)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Buna fetelor!
Flavia,, gata, te fac nasica! La multi ani fericiti si tie alaturi de sotul si sper sa ajung si eu sa implinesc alaturi de Iubi al meu 100 de ani!
Slimatei,nu iti mai faci griji, o sa astepte bebe sa vina la termen!
Dana, esti mai bine cu ametelile?
Michelle nu ne mai scrii?
Musette,
Consi, ce faci? Muncesti pt a fi 3 la nunta?
Irene, sper ca te-ai mai linistit si ne vei scrie din nou.
L58, esti in petreceri de adio soacra?
Laura, te inteleg ca nu vreai sa stii ce va fi bebe. Nici eu nu vreau. Prefer sa fie surpriza.
Va pup pe toate!

Ninia
http://tt.lilypie.com/YoTbp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Va imbratisez cu drag, ca-mi era tare-tare dor de voi!
Eu stau rau de tot cu timpul... nici sa va citesc n-am avut cand... (am aruncat un ochi doar pe ultimele pagini)
...Iar butoiul ala... e al meu... si e plin de amaraciune... sunt deprimata si nici nu pot sa vorbesc despre asta (nu mai am nici timp si nici putere)...

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Ninia nu tin chiar party, dar ma simt mult mai linistita acum ca e plecata. si ai grija de tine.
Flavia si eu sper ca o sa fie totul bine. E bine ca ai si alta activitate acum, mai ales ca e genul care te ajuta sa dai din kg care te incomodeaza. Distractie si spor la toate si tie si pufuletilor.
mav ma bucur mult ca mai dai un semn de viata si imi pare rau ca esti trista. Dar butoiul, stii ca l-a luat si l-a ascuns Liana, asa ca...lasa-l deoparte. Ce mai face Sebi, tot asa nazdravan? Te mai asteptam cu vesti si mai optimista.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Fetelor, dar ce e cu voi de e asa liniste pe aici? V-a luat deja frigul si stati in pat la caldurica?
si toate minunatele de aici.

Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

L5845 eu nu sunt in pat la caldurica............sunt la munca

Va pup pe toate si sa aveti o seara mult mai buna ca a mea!

Visez la ziua cand voi fii

Mergi la inceput

musette la ora asta esti inca la munca? Pai tu lucrezi cum se lucra pe vremuri la colectiv, zi-lumina? Off, nasol .

Lau-Meli si
Poze
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

L5845 hai ca mi-a placut asta!!!!!!!!!!!asa e!!!!!!!!!!!!,noroc cu voi ca trece timpul mai repede!!!!!!!

Visez la ziua cand voi fii

Mergi la inceput

L58, ma bucur ca esti linistita si ca esti din nou activa pe forum1
Musette, a fost tare faza cu colectivul! Imi pare rau ca ai stat asa mult la munk!
Fetelor, va pup pe toate si va doresc o seara linistita!

Ninia

Mergi la inceput

musette e bine si ma bucur ca iti trece timpul mai usor, cu noi alaturi cand esti la work. si sa fii cuminte.
Ninia asa e, ma simt bine ca sunt linistita, mai ales ca s-ar putea sa ma ia si pe mine raceala (sotul e deja in plina fornaiala cu nasul ) si atunci o sa stai chiar linistita, nu o sa ma mai agit atat prin casa cum fac acum. Sper totusi sa ma rateze "doamna" gripa, ca sincer? nici nu mi-e dor de ea. si sa auzim numai de bine.

Lau-Meli si
Poze
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Pai, atunci L58, baga-te in patut si bea niste ceiut cu lamaie sau niste tuica fiarta! Eu asta am baut in seara asta...deja simt ca nu mai vad bine tastele!

Ninia

Mergi la inceput