cazare temporara catel, contra cost

cazare temporara catel, contra cost | Autor: dana_e

Link direct la acest mesaj

Nu am reusit sa ii gasesc stapin acum, dar de la primavara ar fi o varianta. Ma gindeam - poate cunoasteti pe cineva in Bucuresti, care sa aiba eventual o curte dar nu si posibilitati sa intretina un ciine, si care ar accepta sa il tina 2-3 luni. Contra cost, un milion pe luna, si i-as mai duce si mincare din cind in cind...

Edit: tocmai am gasit si un catelus . statea in mijlocul unui trotuar si se vedea ca e bolnav si trist. acum ii fac tratament de deparazitare, antibiotice, vitaminizare etc., dupa care... NU STIU. mi-e ca ma da afara sotul cu tot cu animalute. ii plac si lui, dar are dreptate, trebuie sa dam urgent din ele.

edit: facut si poze, deja e mult mai in forma:
http://good-times.webshots.com/photo/2979948420100203481APhtPH
http://good-times.webshots.com/photo/2041900970100203481wVMlOE

e aproape negru, are 3 luni, e mascul si dna doctor zice ca se va face cam de 15-17 kg.

va rog mult, daca stiti undeva, oriunde, chiar si la tara pe cineva care sa vrea un catel si sa aiba un pic de grija de el... daca scapa cu zile, macar sa aiba un locsor al lui in lumea asta mare si rea.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns women13 spune:

Doamne tare sunt mumoasa si sportiva de mica. Pe bune, ca e tare FRUMOASA, iar daca mai si doarme in halul asta , te topesti pur si simplu.
Am sa ma interesez, insa greu. Si eu am de plasat animalute (catei) de pe strada. Am acum o catea , careia un animal superior (OM) a incercat sa ii taie gatul. Cateaua a scapat, insa cu o rana mare si urata la gat. Unde mai pui , ca in asa hal ea alapta. Avea doi pui. M-am chinuit 4 ore pana am prins-o, era extrem de speriata. Am reusit sa o anesteziez si sa o duc sa fie operata. Acum i-am deparazitat si vaccinat pe toti trei, de fapt toate trei, ca e mama cu doua tetitze (fetitze) si incerc si eu sa le caut stapani.
Ma rog sa le gasesti cat mai curand stapani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_e spune:

da, specie superioara sintem... in tara in care e rau sa fii om, da' doamne fereste sa fii animal. nu mai zic nik, ca iar ma apuca toate cele.

mult noroc in a le gasi stapini amaritilor aceia trei, adica sa le continue norocul pe care l-au avut cu tine! stiu ca e greu, din ce in ce mai greu .

dumnealui e in baie pe o pernuta, cred ca incepe sa-i fie cam cald [las' ca nu-i strica], a papat un pic si incepe timid sa dea din codita cind ma vede. sper sa se faca bine si dupa aia om mai vedea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns women13 spune:

Danuta, eu am avut numai catei de rasa, insa acum am in casa o mandrete de maidanez. In fata ochilor mei, pe cand era pui (2-3 luni), niste pusti de 10-12 ani i-au dat foc. L-am stins cu mainile mele si amandoi, el pansat jumatate ( partea din spate cu tot cu labutele din spate si codita ) si eu mainile, ca m-am ars destul de rau, ne-am vindecat impreuna si am invatat sa ne iubim amandoi, fiind foarte speriat, ma maraia si tremura, iar coada ii era lipita de burtica de frica. Astazi maidanul meu Otto e o mandrete de caine si are o viata plina de iubire, insa iubirea coplesitoare a lui fata de mine si sotul meu , este incomparabila cu orice iubire umana.
Salveaza viata sub orice forma ar fi ea si o sa vezi ca Dumnezeu te va salva pe tine si familia ta cand te astepti mai putin, ori cand nimeni nu mai stie sau nu mai vrea sa stie ca existi.
Ti-as pune o foto cu el , insa habar nu am cum sa o atasez aici. O sa incerc pe PM.
Sa va vegheze Dumnezeu suflete bune !

Mergi la inceput

da, bietele animale sufera din cauza descreieratilor si nimieni nu are cum sa le protejeze, in afara de a le salva cind se intimpla sa vada ororile. tie si pup sufletelelor!

uuffff, am tot gasit si catei si pisici, pe cei pe care nu am reusit sa ii dau i-am luat permanent, mai am o droaie de "abonati la cantina" si doamne citi altii ar avea nevoie de ajutor. pe asta neaparat trebuie sa il dau, oriunde ar avea un minim de ingrijire i-ar fi mai bine decit de unde l-am luat, la noi din pacate e imposibil - 3 camere, 2 umani, 5 pisici, timp foarte putin pentru plimbat. l-as "livra" in orice colt de tzara, i-as asigura si papa numai sa stiu ca o sa aiba o viata ok.

asa ca oricine stie pe cineva care ar fi bun cu un cutzu, va rog ziceti-mi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Doamne, mai fetelor, ma ingrozesc de ce spuneti voi aici.Cum e posibila atata barbarie in tara aia? E chiar asa, nimeni nu are nici un cuvant de spus la toate atrocitatile astea comise de bestiile astea cu chip uman? Doamne fereste, e cumplit.
Aici te-ar inchide RSPCA-ul in doi timpi si trei miscari, plus banare pe viata in a detine orice fel de animalut de companie.
Of, daca as fi in Romania, m-as implica si eu in gasirea adaposturilor pentru catelushii astia. dar asa, nu-mi ramane decat sa ma rog sa le surada norocul mai mult, si zic asa pentru ca deja au fost mari norocosi de v-au gasit pe voi,si sa mearga si ei la oameni care sa-i ingrijeasca asa cum merita. Iar voua sa va dea Dzeu sanatate pentru inima mare pe care o aveti!
Doamne, cata cruzime......

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns littlekitty spune:

Fetelor, nici nu stiti cat ma bucur sa vad ca mai exista si oameni adevarati, cu suflet, asa cum sunteti voi. Fetelor sunteti extraordinare, va doresc sa aveti o viata frumoasa asa cum sunt si sufletele voastre frumoase
Dana, o sa incerc si eu sa caut stapini cu suflet pentru frumusetea aia mica, sa vad...
Am si eu doua cateluse salvate de pe strazi (la casa), trei pisici (doua la ap. la mine si una la casa) si am salvat multe alte animalute carora le-am gasit stapan.
Sper sa reusesc..

Mergi la inceput

oofff, ar fi super, repet - chiar si contra cost/mincare, ceva temporar pina la primavara...

deja porcul a crescut si imi roade si urechile, la propriu . are energie si chef de joaca, insa din pacate la bloc nu avem cum sa il tinem...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dana_e

oofff, ar fi super, repet - chiar si contra cost/mincare, ceva temporar pina la primavara...

deja porcul a crescut si imi roade si urechile, la propriu . are energie si chef de joaca, insa din pacate la bloc nu avem cum sa il tinem...

www.help-ema.puls-il.ro - povestea Emei
http://kittyland.dyndns.org:8180/ema/ - bijuteriile printesei Ema

Dana, dar la primavara o sa ai sigur unde sa il iei?
Daca noii stapani se vor atasa foarte tare de el? Tot il vei lua? Intreb si eu ca stiu ce sa discut mai departe..

Mergi la inceput

Ohhh, daca va fi dorit si pe mai departe, sigur ca il las de tot acolo. Unde am eu sa il dau e la tara, cu o persoana in virsta care, conform mentalitatii generatiei, ii va da un minim de confort fizic - dar nu si mingiieri :( Dar am zis ca decit pe strada unde era, tot e ceva. Ar fi superb daca ar ramine intr-un loc mai bun ! Multumesc mult ca te interesezi

Mergi la inceput

Dana, sa nu crezi ca te-am uitat, dar nu am reusit nimic pana acum. Aveam niste cunostinte care s-au mutat de curand la casa, dar au gasit pe acolo un catelus si l-au luat la scurt timp dupa ce s-au mutat. Ei ar fi fost ok, ca sunt tineri si iubesc animalele...dar nu mai vor alt catelus...
In rest nu am gasit pe nimeni dispus...
Ce mai face mititelul, cum te descurci cu el?
Oricum, o sa mai incerc...

Mergi la inceput