cazare temporara catel, contra cost

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_e spune:

multumesc pentru cautari. noi facem bine, ii place zapada porcului si ar sta numai afara. a crescut si evident ca are prea multa energie pentru contextul actual, dar am o promisiune si SPER sa se concretizeze.

weekendul viitor a ramas stabilit sa il duc la tzara la familia unei cunostinte, si dinsa si ei iubesc animalele [si le tot aduna de pe strazi...] asa ca ar fi bine acolo, sper ca de tot, nu doar pina la primavara.

acum sa vedem, ca stiti cum e - pina nu se intimpla efectiv "tranzactia" nu cred nimic :) anunt daca totul s-a terminat cu bine si e cazat acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns littlekitty spune:

quote:
Originally posted by dana_e

multumesc pentru cautari. noi facem bine, ii place zapada porcului si ar sta numai afara. a crescut si evident ca are prea multa energie pentru contextul actual, dar am o promisiune si SPER sa se concretizeze.

weekendul viitor a ramas stabilit sa il duc la tzara la familia unei cunostinte, si dinsa si ei iubesc animalele [si le tot aduna de pe strazi...] asa ca ar fi bine acolo, sper ca de tot, nu doar pina la primavara.

acum sa vedem, ca stiti cum e - pina nu se intimpla efectiv "tranzactia" nu cred nimic :) anunt daca totul s-a terminat cu bine si e cazat acolo.

www.help-ema.puls-il.ro - povestea Emei
http://kittyland.dyndns.org:8180/ema/ - bijuteriile printesei Ema

Dana, ce ai mai facut cu micutu'? Anunta-ma si iti dau un PM daca mai esti interesata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_e spune:

multumesc, s-a rezolvat. e la tzara unde ultima data cind am vorbit se simtea foarte bine cu restul cateilor, pisicilor etc.

nu am mai scris aici pentru ca odata cu el am dus acolo si o pisica adunata de cunostinta care m-a ajutat sa il duc acolo, dar saraca fiind speriata a fugit... si asa de tare ne-a suparat chestia asta ca a umbrit vestea buna cu catelul... de aia nici nu am mai intrebat asa de des cum se simte el acolo, va dati seama...

Mergi la inceput