Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (4)
Raspunsuri - Pagina 3
criss_2081 spune:
montytaiana dupa ce ai trecut toate numele noastre de botez poti sa scrii in josul paginii: "pentru nastere de prunci sanatosi. Amin."
Marryan ce mai faci? vreau sa-ti zic ca mi-au furat si mine portofelul, furat sau pierdut, cazut din geanta inca nu stiu, ideea e ca mi-am dat seama abia a doua zi si am fost dispertata pentru ca aveam toate actele in el, eram la scoala cand mi-am dat seama si am fugit repede acasa sa-l caut si am inceput sa plang, am aprins o lumanare si m-am rugat la Sfantul Mina sa ma ajute sa-mi gasesc actele, de bani nu ma mai interesa.
Vreau sa va zic ca am coborat la vecinul de la parter care stiu ca sta mai mult pe afara sa-l rog daca aude pe cineva ca a gasit un portofel sau gaseste el aruncat prin gradina (pentru ca eu banuiam ca l-am pierdut cu o seara inainte la alimentara din cartier, de la coltul blocului) si in timp ce sunam la usa si asteptam sa-mi deschida, mi-am aruncat ochii la cutia mea postala si am intins mana sa vad ce e in posta, mi-au dat lacrimile, portofelul era in posta, credeti-ma ca plang si acum cand imi aduc aminte ce bucuroasa am fost ca l-am gasit.ii multumesc lui Dumnezeu si Sfantului Mina, sa aveti incredere in Sfantul Mina ca o sa va regasiti lucrurile pierdute.
va pup si numai bine
georgia_c spune:
crisis81felicitari pentru sarcina ... sa dea DD sa fiti bine amandoi , toate cele 9 luni ..
criss_2081, si eu am patit o chestie asemanatoare in primul an de angajare ; am fost in discoteca cu prietenele , si ne-am intors seara cu taxi-ul ; am scos bani de taxi sa le las fetelor partea mea , iarna fiind , haina neagra , portofel negru , dupa ce am dat banii l-am lasat in poala si cand am coborat mi-a cazut din poala .. mi l-a gasit un sofer de autobuz dimineata la prima ora ,si pentru ca aveam acolo toate actele a reusit sa gaseasca adresa si nr de tel in cartea de telefoane ... am ramas asa surprinsa ca m-a sunat .. imi amintesc si acum am luat o sticla de vin si un suc , ca sa-i multumesc pentru gest ...
Cea mai mare descoperire a generatiei mele este aceea ca fiintele umane
isi pot schimba viata schimbandu-siatitudinea."
William James
marryan spune:
Criss este nemaipomenita intimplarea ta, ma bucur fr mult ca ti-ai recuperat actele si banii, se vede ca ai mare credinta in Sf Mina si te a ajutat sa le primesti! Eu din pacate nu mai cred ca voi recupera ceva sunt linistita!
Georgia imi pare nespus de rau ca ai trecut si tu printr-o astfel de intimplare neplacuta, dar pina la urma conteaza ca ai recuperat totul si ca nu a trebuit sa ti faci actele din nou!
pupici
Maria
imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!
cleopatra70 spune:
Buna,dragele mele!
Va rog,sa ma intelegeti ca nu pot sa va scriu zilele astea ca nu ma simt bine,am dureri mari de burta,de cap, tensiune si niste scurgeri maronii,doctorul a zis sa stau numai in pat si sa iau tratament lunea viitoare ma duc din nou la control,am fost lunea asta si copilasii sunt bine,asa este in sarcina gemelara putin mai greu dar eu sunt foarte bucuroasa de aceasta sarcina minunata.
O sa intru putin sa va adaug pe lista si sa va citesc ca nu pot sa stau fara voi.Inca o data va rog sa aveti mare intelegere,eu sunt tot timpul alaturi de voi,ma rog cu voi dar trebuie sa-mi revin,Dumnezeu nu ma va lasa,nadejdea e numai in El si toate puterile ceresti.
As vrea sa va mai sriu dar numai pot ca nu mi-e bine,acum.
Va iubesc foarte mult sunte-ti ca a doua familie pentru mine!
Dumnezeu sa ne aiba in paza Lui pe toate!Doamne ajuta!
sunshine4ever spune:
Cleopatra stai mama linistia in pat si fa tot ceeea ce ti-a zis dr. Doamne ajuta sa fie bine.
in asteptarea unui ingeras
alinushca spune:
Cleo, ce frumos ai spus tu lucrurile! Ca e mai greu cand ai gemeni dar ca stai cuminte si astepti Ma bucur enorm ca sunt bine-mersi gemanutzii tai. Abia astept sa te vad pe la vreo 8-9 luni cu burtica cat casa! Dumnezeu iti da multa sporire in felul asta, prin rabdarea ta si prin credinta ta! Ma rog si eu pentru voi 4 sa va fie bine si sa va bucurati!
De vreo saptamana am chiulit de la rugaciunea noastra. Promit ca imi iau revansa. Dumnezeu sa va bucure pe toate!
rodicaosoian spune:
fetelor ,ma treceti si pe mine pe lista?
si ce trebuie sa fac?in afara de a ma ruga,acest lucru fac in fiecarez zi
va-m intrebat pentruca nu am citit subiectul de al inceput
multumesc
ainigriv spune:
"LA MULTI ANI,SARBATORITELOR!!!"Fie ca sfanta zi sa va aduca multa pace si lumina,sanatate si bucurie,iar noua,tuturor credinta si nadejdea ca Dumnezeu este langa noi tot timpul,nu ne lasa o secunda din mainile sale,ne ridica intotdeauna pentru un bob de credinta.
Multe minunatii ati mai scris fetelor despre Sf.Mina,am o biserica aici unde sunt si Sf.Moaste,sper sa ma ajute Dumnezeu sa ajung sa las acolo lista noastra pt Sf.Maslu!!!
Cleo,stai linistita,noi vrem doar sa va stim bine,asa ca nu mai face niciun efort,stai cumintica,noi oricum ne rugam pt voi.
Tuturor fetelor,bun venit si sporirea credintei,nu trebuie decat sa ne rugam si sa pomenim toate numele care apar pe prima pagina,numele de botez,pentru nastere de prunci sanatosi,indiferent ce rugaciune facem!!!
Va pup pe toate,zi luminata si plina de bucurie,zambiti ca Sf.Arhangheli aduc vesti bune!!!
mmc_nd spune:
La multi ani tuturor ce poarta numele Sf. Arhangheli Mihail si Gavriil! Sa ne aduca Sf. Arhangheli vestea cea mult asteptata cat considera Bunul Dumnezeu ca ne este de folos!
Cleo, ma rog pentru tine si puiutii tai, Dumnezeu sa iti ajute si sa iti dea putere si de-acum inainte!
marryan spune:
buna dragele mele!
Cleo stai linistita ca ne rugam pentru tine sa te faci bine, ma bucur ca gemanutii sunt sanatosi si stau bine acolo in burtika la mami la caldura, prin credinta ta de multe ori ai demonstrat ca totul se poate, asa ca eu cred ca totul va bine pina la sfirsitul acestor 9 luni! Doamne ajuta!
Eu astazi am fost la biserica asa cum este mare sarbatoare am dat listuta noastra cu numele sa se roage si preotii, asa o slujba frumoasa a fost, atita liniste am primit, ca am si intirziat la sevici nu miam dat seama ca trece timpul fr repede dar eu nici nu vroiam sa ma pronesc! Sa dea Dumnezeu sa ne ajute pe toate ca sa ne vedem visul implinit!
Eu am observat ca stau intre doua gravidute, este un semn oare?
Maria
imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!