Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

fetelor, este minunat ce faceti voi aici. Dumnezeu sa va ajute pe toate sa va indepliniti visul.

marryan, nu mai pot de bucurie pentru tine. Ai vazut ca Dumnezeu ne iubeste pe toti si ne ajuta pana la urma ? FELICITARI !!!!!!!! sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.

sa stiti ca de cand va citesc m-am reintors la credinta, nu ma mai rugam de ceva vreme, nu mai mergeam la biserica...de fapt ma rugam in felul meu (de ex. cand treceam pe langa o biserica imi faceam cruce si ma rugam eu asa in sinea mea)...acum am inceput sa ma rog din nou, cand am timp citesc cate o rugaciune, am reusit si am fost si la biserica, insa am ajuns prea tarziu in ziua aceea si nu am mai putut da acatist. Data viitoare cand voi merge cu siguranta voi da acatist.

va pup pe toate si va doresc numai bine.
ma rog ca Dumnezeu sa ma ajute si pe mine sa raman insarcinata cat mai curand posibil.

haide bebe vino la mami si tati.....te rugam

luna asta nu mai vreau sa declar nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

va multumesc din suflet pentru cuvintele voastre frumoase mmc, montynaia, cleopatra, nustiu dar inca sunt rezervata in privinta aceasta pina nu o sa vad la eco ca e bine si e bb atunci o sa ma bucur si eu cu adevarat! Multumesc cleopatra inca o data pentru ca anume mesajul tau de chemare ma facut sa ma inscriu aici la acest subiect care nu a facut altceva decit sa ma indrumeze pe un drum corect pe care eu il cautam si nu eram sigura care este acel drum! Tu prin rugaciunea ta si relatia speciala pe care o ai cu Dumnezeu ai facut ca atitea fete sa inceapa sa se roage cu multa credinta si staruinta si cu foarte multa incredere in Dumnezeu, asta a apreciat fr mult la tine El si deaceaa primim prin tine aceasta mare binecuvintare! Toate fetele care sunteti aici inscrise aveti increderea totala in Dumnezeu ca bb vine numai atunci cind El crede ca suntem pregatiti spiritual pentru aceasta, mie mia trebuit 3 ani sa trec prin tot ceea ce am trecut ca sa ajung astazi si sa simt primele intinsaturi de uter sa le zic asa nu cred ca este imaginatia mea! Eu am lasat totul atunci cind mam inscris aici si am inceput sa ma rog dar la inceput am fost naiva de tot, credeam ca daca fac o rugaciune ma trezesc cu darul in brate...nu este asa am inceput sa meditezi asupra lui Dumnzeu si ma rugam cu un foc in inima de nu vreau sa l pierd acum pentru nimik in lume, il iubesc pe Dumnezeu si cred ca staruinta in rugaciune ma face sa simt ceea ce simt acum!
O sa mai repet testul si daca iese pozitiv atunci o sa merg la eco!
Dumnezeu sa fie cu noi in toata ziua!

Maria

imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

maryb iubita iti multumesc din suflet pentru cuvintele tale frumoase, ele ma fac mai increzatoare sa cred ca totul e bine, ma bucur fr mult cind ai spus ca ai reinceput sa te rogi e minunat ceea ce face Dumnezeu cu noi fetelor, si sper din suflet ca aceasta relatie sa nu se termine nicodata! Maryb Dumnezeu sa te ajute cit mai curind sa te binecuvinteze cu un bb sanatos si frumos! Ma rog incontinuare pentru fiecare din noi si poate pina la Craciuni va fi lista plina cu gravidute, cu Doamne ajuta!

Maria

imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Marryan, ma bucur din toata inima ca pana la urma Dumnezeu a facut minunea cea mare! Sa ai sarcina fara probleme si sa pui inceput bun!Ma rog sa fie totul bine pentru tine!Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Marryan felicitari. In sfarsit ai reusit. Dumnezeu ti-a ascultat rugile. Sa fii sanatoasa si sa ai parte de 9 luni linistite .

oana
"Success comes before work only in the dictionary."

waiting for my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

marryan, iti spun sincer ca ma bucur enorm pentru tine, parca as fi eu gravi, asa de tare ma bucur pentru tine....o spun cu mana pe inima. mi-ai fost foarte draga de cand m-am inscris si eu pe forum si nu suportam sa vad cat suferi. Asa ca acum cand vad ca Bunul Dumnezeu te-a ajutat nu mai pot de fericire pentru tine.
Sa stii ca ma simt mai bine, mai usoara parca de cand am inceput sa ma rog din nou. Voi continua sa ma rog atunci cand pot si sunt sigura ca Dumnezeu ne iubeste pe toti, asa ca nu ma va lasa pe mine fara un bebelus al meu.
Te pup dulce si iti doresc inca 8 luni fara probleme.

haide bebe vino la mami si tati.....te rugam

luna asta nu mai vreau sa declar nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

Marryan iubita mea FELICITARI!!!

Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa te aibe in paza pe tine si pruncutul din burtica ta.
nu pot sa-ti spun in cuvinte cat de mult ma bucur pentru tine, crede-ma ca plang de bucurie.
ai vazut ce frumos a lucrat Sfantul Mina!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

maryb sa-mi spui numele tau de botez sa te trec pe pomelnic ca maine seara vrea sa ajung pana la biserica.
nu ai vrea sa intri in grupuletul nostru?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopatra70 spune:

Dragele mele,va multumesc pentru cuvintele frumoase adresate!Acest subiect l-am deschis cu mare credinta in Dumnezeu si toate puterile ceresti(Sfinti,ingeri,arhangheli,heruvimi,serafimi)parca Dumnezeu cu Maicuta Domnului m-a indemnat sa deschid acest topic,am avut asa o vointa,o dragoste nemarginita sa reusim impreuna prin rugaciune colectiva sa ne ajutam una pe alta,sa fim impreuna,ne-am cunoscut sufleteste,parca suntem o familie,Dumnezeu parca ne-a ales cine sa fie in acest grupulet minunat,este ceva mirific.Daca va uitati cand am deschis subiectul era in ziua de 27.07.2007,cifra 7 este o cifra divina,mai tarziu mi-am dat seama de semnificatia datei,este un topic ocrotit de Dumnezeu zic eu,am simtit asta si o simt in continuare,ce schimbari s-au produs in sufletele voastre le-am trait pe fiecare zi cu mare bucurie si implinire reusitele noastre,sa ne indeplinim cel mai frumos vis din viata noastra,minunea de a ramane insarcinate si de a da viata unei noi fiinte,prin rugaciune si mare credinta.Eu v-am aratat calea spre reusita,pe urma totul a depins de voi si depinde in continuare numai si numai de voi,de legatuta si iubirea fata de Dumnezeu si puterile ceresti,dar depinde si de cand ne este dat sa ni se intample sa fim mamici,totul depinde de El si de noi.Imi place foarte mult ca suntem asa de unite,va multumesc tuturor de acatistele date la biserici si manastiri,suntem citite in toate colturile tarii si la manastiri in alte tari,este ceva fantastic,nu am cuvinte cum lucreaza Bunul nostru Dumnezeu prin noi.
In fiecare zi sunte-ti in sufletul si in gandul meu voi fii alaturi de voi mereu si sigur veti reusi sa va indepliniti frumoasa dorinta cat mai repede,sa aveti multa rabdare,credinta si dragoste fata de Dumnezeu,El nu va lasa.
Va doresc multa sanatate,credinta si aprinderea scanteii divine din toata fiinta voastra!Dumnezeu sa aiba grija de noi in continuare si sa vedem cat mai multe gravidute fericite!Doamne ajuta!
Va iubesc din toata inima!Un post binecuvantat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

cata dreptate ai cleopatra
este intradevar un post binecuvantat
si intradevar este mirific sa vezi cum credinta aduna la un loc atatea suflete si le face sa vibreze la unison, intradevar rugaciunile noastre rasuna in toate colturile tarii si nu numai
si fiecare sarcina care apare este un zambet al lui Dumnezeu trimis catre noi.

Mergi la inceput