Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Buna tuturor!

Aditi, tu vrei sa spui ca si in zilele de sarbatoare (duminici si alte sarbatori) e "interzis" sa ai realtii cu sotul? Nu am stiut! De zilele se post stiam, insa nu de sarbatori... problema mea este ca nu am un parinte duhovnic... am citit in cartea mea de rugaciuni ca "dupa pravilele bisericesti, schimbarea duhovnicului este oprita cu strasnicie", de asemenea "ca sa te spovedesti, trebuie sa ai un parinte duhovnic, pe care sa-l cauti si sa-l alegi numai din pricini duhovnicesti." Si chiar daca-mi doresc, inca nu stiu la cine sa merg

Cleo, Marryan, va multumesc din adancul sufletului pentru cuvintele voasrte frumoase si pentru incurajari! Marryan, nu stiu daca sunt trista uneori (poate...), as crede ca sunt mai degraba nerabdatoare, caci stiu ca vom avea copii, insa imi pierd usor rabdarea si intelegerea faptului ca Dumnezeu hotaraste. Chiar daca stiu asa teoretic in adancul sufletului ma compar cu alte familii si in loc de liniste iaca starea de nerabdare! Stiu ca nu e bine (imi spune si sotul mereu). Postul acesta m-am hotarat sa-l tin in primele trei saptamani numai luni, miercuri si vineri, iar ultimele trei saptamani sa tin post cum trebuie - intrucat e primul post pe care il tin si am zis ca e mai bine sa imi propun ceva ce voi tine decat ceva ce imi va fi foarte greu sa respect. Oricum, prima zi in care am tinut post (miercurea trecuta) a fost asa o fericire, m-am simtit imbratisata de Dumnezeu si incurajata, asa ca pasesc inainte cu curaj.

Aveti mare dreptate cu ispitele, eu am observat la mine ceva. Eu sunt genul de persoana care "uraste" (asta cred ca e cuvantul) sa vorbeasca despre altii, chiar daca as avea ceva de "comentat" tin in mine si incerc sa inteleg si mai ales sa nu judec si prefer sa vorbesc cu Dumnezeu decat sa ma apuc de barfit indiferent cu cine. Ei, eu care atata vreme am urat faptele astea ale gurii de cateva zile parca ma mananca limba si trebuie sa am mare grija cu mine. Chiar nu ma inteleg si cred ca e o ispita, de aceea am vrut sa povestesc, ca sa fie si alte fete atente.

Duminica frumoasa va doresc si eu! Cleopatra multumim mult pentru ce ai scris despre post, eu am citit cu mult interes si nu stiam de pilda ca acesta este un post <<vesel>>> cumva insa am simtit dupa fericirea care m-a cuprins cand am inceput... eram asa de bucuroasa de parca plecam intr-o excursie sau se intampla ceva foatre foarte frumos.

Mmc_nd, multumesc pentru detaliile despre pelerinaj! Dumnezeu sa va ajute sa mergeti cu bine. Despre mine nu cred ca voi putea de data asta, din pacate.

Va imbratisez cu mult drag, sa ne dea Dumnezeu Credinta si sa ne simtitim iubite clipa de clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Pupicei multi de la noi,fetelor!!!Ne-am trezit si noi acum,dupa somnul de dupa amiaza si am venit sa va pupam,sa vorbim putin cu voi,ca ne este tare dor de voi in fiecare zi.
Aditi are dreptate,nu se concep copii in post,in zilele de miercuri, vineri,duminica,sarbatorile cu cruce rosie,dar nici nu e permisa contraceptia,deci post total.La un moment dat noua ne daduse dezlegare preotul,ca vorba Adrianei,fiind multe posturi...insa Dumnezeu a vrut sa tinem primul post,al Sfintelor Paste dupa operatia de extrauterina,cand chiar am avut embargou 3 luni,repaus total,vazand ca nu e un capat de lume de atunci respectam postul total.Intr-adevar,stie Dumnezeu cand sa lucreze,si daca am mai gresit in vreo miercuri,in post nu!!!
Acum ispite sunt multe,ne spunea parintele duhovnic,daca sotul nu intelege,este mai pacat sa-l smintim impotriva lui Dumnezeu sau sa-l trimitem la alta in brate,asa ca numai cu acordul si invoiala celor doi se poate,insa unde este rugaciune,totul se poate!!!
Eu am hotarat sa tin postul,ca de la extrauterina,de cand m-a scapat Dumnezeu nu exista sa nu tinem zilele de post,insa ispita sau ce o fi,ma lasa???Vad ca ma iau niste ameteli,desi mananc destul de bine si salate si fructe,destul de des,adica atunci cand mi-e foame.Parintele ne dezleaga pentru bebici,nu as vrea nici sa ma preamaresc,ca nooo,eu vreau sa tin postul,insa mai ales acum,ca multumire as vrea sa-l tin,mai ales ca se mananca peste in fiecare sambata si duminica.Mamicilor,voi cum faceti???
Cu rugaciune multa sper ca vom reusi,sa ne ajute bunul Dumnezeu la toate!!!Minunat tot ce scrieti,ceea ce-mi este adresat mie este perfect valabil si pentru voi toate,ca doar Dumnezeu nu ne-a strans degeaba aici,o fi vazut ceva in sufletelul fiecareia.Va pupam,iubire si pace multa va trimitem!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

buna dragele mele!

eu vin cu o veste poate daca ma ajuta incontinuare Dumnezeu sa fie bine, am facut acum vreo 5-6 minute in urma un test cei drept nu cu prima urina si am vazut pentru prima data in viata mia un test de sarcina pozitiv dar e slab cei drept a doua liniuta se vede cu ochiul liber dar....mii frica sa sper am sa fac o rugaciune speciala de multumire daca Dumnezeu ingaduie sa mi-l lase, pling de fericire nu am zis nimanui nici chiar sotului deocamdata am inima ca un purice si nu pot sa cred ca poate fi adevarat ca o sa am in sfirsit un bebe, Dumnezeu e foarte mare fetelor rugati-va ca stiu ca o sa va implinieasca la toate marea dorinta si bucuria vietii va veni incurind! Tremur toata nustiu cum sa ma stapinesc, vreau sa mi pastrez calmul sa sa mai repet un test peste citeva zile!
Dumnezeu sa fie cu noi!

Maria

imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

marryan! oau! ce ma bucur! tremuri toata, stiu, pentru ca e bucuria greu de stapanit! Uite ce bine face rugaciunea asta in grupul nostru! gravidutza dupa gravidutza! BRAVO ! Sa aiba Dumnezeu mare grija de tine pana la sfarsit Si ca tot se vorbeste de post. Din cate am vazut eu, dragi gavidutze, si in timpul sarcinii cate o zi de post ici colo nu strica deloc la copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Si eu sunt de parere ca postul este cea mai buna alternativa. Chiar daca poate parea ca mai ramane putin timp la dispozitie pentru conceptie, sunt convinsa ca nu se "impiedica" Dumnezeu de calculele noastre cu ovulatia cand vrea sa ne dea copii. In schimb mi se pare ca sa concepi un copil in post inseamna sa nu ii acorzi "sansa" (mi-e greu sa explic asta) de a fi "curat". Adica ar iesi un copil la fel de minunat ca oricare altul, dar ii va lipsi aceasta sansa de a fi fost conceput dupa cum a randuit Dumnezeu. E grea asteptarea, e grea rabdarea, si nu avem nici o certitudine ca dupa post, gata, reusim imediat, dar, Dumnezeu e bland si bun cu cei care il roaga, mai ceva decat cu ceilalti de care oricum are mare grija.

Mi se pare minunat ca de asa putina vreme exista topicul asta si totusi sunt deja 9 gravidutze !! Cleopatra, mare lucru ai facut cand ai deschis topicul asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Felicitaaaaari,Marryan!!!!Nu pot sa scriu si si sa-ti spun cat ma bucur,parca simteam ceva tot timpul,chiar cand ai zis ca esti intre 2 gravidute!!!Doamneeeee,ce mare este Dumnezeu!!!
Da Doamne sa fie bine!!!O sa iasa a doua liniuta clara daca faci testul dimineata din prima urina,cam in a 5a zi de intarziere mi-a iesit mie clar.Oricum este sarcina daca se vede a doua linie!!!O sa ne rugam pentru voi sa fie bine!!!
Preotul care ti-a venit in casa ar trebui anuntat si rugat sa va faca o rugaciune de multumire,ca ei se roaga continuu pentru noi,ii dai acolo cat poti,ca fac rugaciune multa pentru noi.Si Sf.Mina cred ca trebuie sa-i multumesti,ca ti-a inapoiat pierderea cu un dar mai pretios.
Asa da inceput de saptamana,Doamne cata bucurie!!!Doamne ajuta sa fie bine si sa urmeze alte fete cu bebei.Pupici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Fetelor pling intruna de fericire chiar daca nu este clara liniuta e important ca a iesit prima si apoi cea de control dupa care se vedea mai slab, nu asta conteaza ca eu am simtit ca sunt insarcinta, nustiu cum sa va explic, poate inca nu imi dau seama bine ca e primul sentiment, sigur o sal repet mai tirziu testul ca la mine CM e neregulat si nustiu ziua concreta cind ar trebui sa vina asa ca mam hotarit eu asa dintro data sal fac, Multumesc din suflet pentru cuvintele voastre frumoase, alinuska si virgina sa va dea Dumnezeu sanatate, si tot ce va doriti. Preotul o sai sun cind voi avea si rezultatul de la eco, sa stiu sigur ca e bine si bb e acolo unde trebuie, o sa merg la biserica asa cum miam propus din z cind am simtit sa ma rog si sa le multumesc la toti Sfintii care m-au ajutat si au mijlocit pentru mine, Sf Mina, Arhanghelul Gavriil si Mihail, Sf Maria, Sf Ioachim si Ana, Sf Parascheva, Sg Spriridon, Sf Nicolae, Ioan, si lui Dumnezeu in primul rind ca numai el a facut posibil acest lucru. Deasemena ii multumesc mamei mele din ceruri care a vegheat in rugaciune pentru mine. Nu vreau sa pierd acest vis, am sa ma rog pentru sanatate si putere ca sa mi dea Dumnezeu si sa parcurg 9 luni cu bine! Dumnezeu sa ne ajute pe toate!

Maria

imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

marryan, FELICITARI, te rog eu mult nu mai plange, nu te mai agita, ca nu-i face bine lui bebe. Fii fericita si linistita, ne rugam cu toate pentru tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

marryan, felicitari si sa ai grija de voi deacum incolo
ce mare minune, ce binecuvantare,
si acum in perioada sfintelor sarbatori de Craciun
cand ne rugam cu atata dragoste lui Dumnezeu
tu o sa ai o lumina aparte felicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopatra70 spune:

Buna,dragele mele fete!
Marryan,felicitari!Doamne ce mare e slava si puterea Lui Dumnezeu si a tuturor puterilor ceresti,plang de bucurie,parca sunt in al noulea cer,draga mea eu am simtit ca vei urma sa-ti indeplinesti visul ti-am zis ca te-ai schimbat total,ce bucurie fara margini,Dumnezeu ai simtit ca te iubeste,mamicuta ta sigur te-a ajutat si ea,ce minune Dumnezeiasca.Acum sa fii linistita sa nu te stresezi.Iti doresc multa sanatate atat tie cat si bebelusului tau iubit pana la termen si Dumnezeu si toate puterile ceresti sa va aiba in paza Lor!EL stie cand e momentul pentru un bebe.Doamne ajuta!Poti sa-mi pui orice intrebare legata de sarcina,iti stau la dispozitie.Ce bucuroasa sunt,pentru voi toate...
Va doresc multa credinta,sanatate,Dumnezeu sa va lumineze pasii spre reusita!Toate sunte-ti extraordinare!
Cine urmeaza pe listuta la ?
Va iubesc din tot sufletul!

Mergi la inceput