FIV 144

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelinap spune:

Moniland multumesc pentru informatia cu ministerul sanatatii. Am fost si la farmacii care au intrat pe nomenclatorul ministerului sanatatii si mi-au dat preturile...dar eu am citit pe prima pagina a fiecarui capitol ca ar fi 120ron (m-am gandit ca e posibil din cauza concentratiei e diferenta) si am zis sa va adresez intrebarea...poate, poate...
Manumanu nu stiu cum am putea sa facem transferul stiind ca mie imi trebuiesc luni acum pe 12.11 si ca eu sunt din Bucuresti. Ar fi fost un avantaj si pentru mine si pentru tine, dar tot imi mai trebuiau 3 fiole. In orice caz iti multumesc pentru bunele intentii si poate totusi gasesti pe cineva sa poata lua tot ce ai pus tu la Mica Publicitate, ca dupa cum vezi in cauza sunt multe fete.
Si ca idee oricum nu schimb medicamentele care le-am primit ca tratament dat de dr. A incercat o farmacista sa ma convinga cum ca ar avea ceva care inlocuieste Orgalutranul, dar nu m-am lasat convinsa.
Deci singura mea solutie e sa cumpar medicamentele ca astea sunt preturile. Intrebare: stie careva dintre voi, la Giulesti (eu la ei voi face ICSI) se dau medicamentele pentru tratament la pret mai redus?
Inca o intrebare: la Giulesti, cand merg sa fac ecografiile din timpul tratamentului, se dau mici...mari atentii doctorilor? Adica un buchet de flori? alte mici atentii? 50-100ron??? scuzati-mi intrebarea, dar e primul FIV (si sper sa fie cu noroc, sa fie si ultimul) si nu as vrea sa fiu pe din-afara de subiect!!!
Va rog frumos sa ma intelegeti si sa nu ma impuscati!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

quote:
Originally posted by Moniland

manumanu, din cate stiu eu puregonul e FSH si nu se da pentru nu stiu ce boli deosebite ci in tratamentul infertilitatii feminine. Puregonul se afla in lista B a medicamentelor compensate asa ca cei care nu vor sa-l prescrie nu cunosc sistemul si nu-si asuma nicio responsabilitate.
Kora, multi pupici si o uriasa reusita!!!! La cum i-am raspuns lui manu se pare ca m-am facut mai . Dar sa stii ca e doar o rabufnire fata de sistemul medical si de medici incompetenti. Asa ca manu nu te supara pe mine ca eu sunt o fata draguta si sufletista.

Moniland, poate sa ai dreptate, nu stiu... dr a mea e si in Colegiul Medicilor, probabil de asta n-o fi vrut sa-si asume responsabilitatea? Numai ca acelasi lucru mi-a fost confirmat de un alt dr... acum nu stiu ce sa mai cred. Sper sa nu mai am nevoie... oricum am ramas cu niste fiole ... ca niciodata nu stii cate iti trebuie, mie mi-a redus doza la sfarsit. daca are cineva nevoie, le dau cu placere si cu... reducere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

manu, dupa cum te-ai prins am cam lipsit de pe forum. Tu in ce stadiu esti acum? Din cate am inteles ai facut recent un FIV?
adelinap, se pare ca nu sunt actualizate preturile pe prima pagina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

multumesc fetelor pentru raspunsuri ca-mi creaza o stare de stres si tensiune tema asta.. si numai asta nu ne e indicat!..

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albena spune:

Buna fetelor!

luci.eilm,am vazut ca tu faci fiv la medlife..m-am gandit sa fac si eu acolo,mi-am facut o programare pt. comisie pe 8..ce poti sa-mi spui despre dr,cum comunica cu pacientii..tot ce stii tu.TE ROG MULT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

albena, pentru inceput iti recomand sa citesti http://reclama/forum/viewtopic.php?t=6432&postdays=0&postorder=asc&start=75. o sa vezi ca pentru FIV la Medlife suntem patru fete (eu, claudia, marrinna, marinita). apoi, astept intrebarile tale.

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Se pare ca e intr-adevar penurie de menogon...Am sunat la Help Net unde facusem comanda si mi-au zis ca nu au gasit pe nicaieri si ca ar aduce pe undeva prin decembrie..

Asa ca am sunat la Med New Life si de acolo mi s-a spus sa stau linistita ca ei au mereu. Ma gandesc ca daca nu gasiti sa incercati sa luati de acolo.

Mergi la inceput

luci,nu pot deschide linkul tau,dar stiu despre ce vorbesti(un forum cu bebelusi),permanent citesc si acolo.In primul rand ma intereseaza daca dr. vorbesc cu tine,daca sunt rabdatori,daca sunt competenti.Eu vroiam sa fac fiv la Giulesti cu Dr.Marinescu+dr.Cocei,dar astazi mi s-a vorbit pe un ton fff acid, chiar respingator si nu de asistente ci de doctori(stiu ca sunt ocupati,dar si noi suntem oameni).Eu sunt mai timida si am nevoie de un doctor intelegator,de care sa nu-mi fie frica sa deschid gura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Albena, in cazul acesta ti-as propune provincia, unde dr. au rabdare cu pacientele si le trateaza excelent. Vezi Sibiu si Cluj. Dar cum esti din Bucuresti cu siguranta iti gasesti acolo un dr. care sa fie pe aceeasi unda cu tine.

Mergi la inceput

Moniland,ai mare dreptate,initial si noi ne-am gandit la cluj sau ungaria,dar distanta este totusi mare,iar sotul meu este indispensabil la serviciu..citind ce frumos vorbesti tu de relatia ta cu dr. tau am fost foarte invidioasa

Mergi la inceput