FIV 144

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

albena, pana la urma "produsul final" conteaza. Si la cati dr. sunt in Bucuresti si cate Clinici nu-mi fac probleme ca vei gasi unul. spor la cautat si bafta cu "podusul final" .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Prin urmare fetelor, la cat am scris azi mi-am luat revansa pentru cele ~ 2 luni de pauza. Asa ca daca voi mai lipsi sa stiti ca stiu sa recuperez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Moniii- bine ai revenit!!
adelina- eu nu am facut ac. tratament dar stiu ca o prietena de aici de pe forum a facut( e pacienta Cezarei Bucur).Ea a raspuns bine la tratament!
iana_mari- stai linistita...si eu am avut un suuper endometru...nu mai retin cat exact..parca tot 14 sau 15mm. Ca nu a fost sa fie...nu e vina endometrului saracul...ci lipsa maare de progesteron!
Sa dea DD sa fie totul bine si sa ai ambrioni valabili si lipiciosi!
albena- daca nu sunt indiscreta la ce dr. te referi??Stiu ca e full la Giuly...dar sincer oricat de aglomerat ar fi...sunt ferm convinsa ca atunci cand esti la eco...sau la orice altceva...in putinul timp acordat persoanei tale...dr-ii isi dau tot interesul!
E adevarat ca relatia pacient-dr. e f. importanta...si cine e mai sensibil are de pierdut... sa ne spui si noua ce alegere iei!

pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Hello,
Chiar daca nu scriu des, sa stiti ca va citesc
Am mai multe intrebari legate de progesteron!!
Am inteles ca doctorii nu il recomanda pentru ca numarul de sarcini duse la bun sfarsit cu/fara progesteron injectabil ar fi acelasi. Totusi vad ca multe din voi il faceti/l-ati facut.
Pe ca baza il luati? V-ati facut analize (daca da cand: Z 14, 21 a CM, punctie, ET...). Eu mi-am facut din proprie initiativa progesteronul luna trecuta desi nu era trecut in lista obligatorie de analize FIV dar nu am ridicat inca rezultatul (oooopssss!!!) asa ca nu stiu cum stau
Si pentru ca ma bate gandul sa-l am in buzunar daca va fi cazul sa-l folosesc...ma puteti ajuta cu info despre un furnizor simpatic si saritor?
tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

quote:
Originally posted by Moniland

manu, dupa cum te-ai prins am cam lipsit de pe forum. Tu in ce stadiu esti acum? Din cate am inteles ai facut recent un FIV?

Moni, , da, am facut asta-vara un FIV la Sibiu (aveam trompele infundate) si, desi am raspuns bine la tratament si embrionasii au fost OK (inclusiv un blastocist)... nu s-au implantat... intre timp am fost sa ma "refac" fizic si psihic la Sovata, unde am facut si tratamentul de 10 zile si... surpriza! O trompa e acum OK... asa ca dr a zis sa mai stam cateva luni sa incercam natural... fara nimic... apoi om mai vedea. Cam asta e, pe scurt, povestea mea.

In alta ordine de idei, sunt de acord cu ce ai scris la alt mesaj, despre relatia dr-pacient aici la Sibiu, cel putin... eu sunt foarte multumita... am mai scris despre asta si la topicul "fiv la sibiu". Nu stiu daca voi mai ajunge la FIV, acum iau Aloe Vera gel pt. detoxifiere, am redus stresul la minim si... ma rog lui Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

quote:
Originally posted by adelinap

Moniland multumesc pentru informatia cu ministerul sanatatii. Am fost si la farmacii care au intrat pe nomenclatorul ministerului sanatatii si mi-au dat preturile...dar eu am citit pe prima pagina a fiecarui capitol ca ar fi 120ron (m-am gandit ca e posibil din cauza concentratiei e diferenta) si am zis sa va adresez intrebarea...poate, poate...
Manumanu nu stiu cum am putea sa facem transferul stiind ca mie imi trebuiesc luni acum pe 12.11 si ca eu sunt din Bucuresti. Ar fi fost un avantaj si pentru mine si pentru tine, dar tot imi mai trebuiau 3 fiole. In orice caz iti multumesc pentru bunele intentii si poate totusi gasesti pe cineva sa poata lua tot ce ai pus tu la Mica Publicitate, ca dupa cum vezi in cauza sunt multe fete.
Si ca idee oricum nu schimb medicamentele care le-am primit ca tratament dat de dr. A incercat o farmacista sa ma convinga cum ca ar avea ceva care inlocuieste Orgalutranul, dar nu m-am lasat convinsa.
Deci singura mea solutie e sa cumpar medicamentele ca astea sunt preturile. Intrebare: stie careva dintre voi, la Giulesti (eu la ei voi face ICSI) se dau medicamentele pentru tratament la pret mai redus?
Inca o intrebare: la Giulesti, cand merg sa fac ecografiile din timpul tratamentului, se dau mici...mari atentii doctorilor? Adica un buchet de flori? alte mici atentii? 50-100ron??? scuzati-mi intrebarea, dar e primul FIV (si sper sa fie cu noroc, sa fie si ultimul) si nu as vrea sa fiu pe din-afara de subiect!!!
Va rog frumos sa ma intelegeti si sa nu ma impuscati!!!

Pacat ca n-am stiut, am un prieten care merge la Bucuresti saptamanal, aseara a plecat din Sibiu... cred ca merge si lunea viitoare, seara, dar nu sunt sigura.

Oricum, bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Albena, da, este pagina bebelusul tau- capitolul Fiv10, incepand cu pagina 6.
Despre dr. Predoi s-a mai scris si aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=108827. Personal mi-a inspirat incredere. Ori eu sunt o fire FOARTE dificila.
Pentru tine- nu stiu daca sa nu incerci la dr. Dracea (la Giulesti sau la Gynera). Am inteles ca este foarte, FOARTE intelegatoare, agreabila si rabdatoare.
Tuturor si .
L.

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

ella
singura analiza nefacuta de mine in afara de histeroscopia de diagnostic este cea de dozare a progesteronului!Ea e relevanta cu 7 zile inainte de Cm...pt. cine stie exact cand e!Pt. fete ca mine... eu nu am reusit niciodata sa fac ( ziua CM-ului nefiind aceeasi).Si ma trezesc la Fiv...cu sangerare din senin abundenta in ziua 9 de la ET!!!! Deci pe cine sa dau si eu vina?? pe progesteron! Acum voi face dozarea dupa capul meu... imediat dupa ET si la 7 zile de la ET!!Oricum am si eu o rezerva mica de prog. inj. de la aurel_cris cumparat din Londra! Si mai am si vreo 4 fiole de la madalina...o sa mai apelez si la Kitta daca termin tot ce am- contra cost desigur....sper sa-mi poarte noroc...
kittaaa-te vaddddd!ce mai zici matale? Ai plan de atac pt. maine dimineata?
dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Moni bine ai revenit cu forte proaspete
Danyalo sunt sigura ca iti vor purta noroc mai ales ca vin de la 2 gravi norocoase(eu si Aurel-Cris)
Va tin pumnii tuturor in focuri

Madalina 26+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
Poze
La mami in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Monilandbine ai revenit vesela si cu bateriile incarcate!
Danyaloda maine ma prezant la usa pe la 7.30 sa vaza tanti Geta ca am fost harnicuta de dimineata si sa i se faca mila de mine sa ma bage si pe mine la o eco scurta de control ca uratii tot nu venira. Vrei sa iti tin rand
Fetele cu medicamentele compensate, eu poci sa va spui ca acu 1 an trecute fix eu am luat Puregonul cu pricina to fo 30 de fiole pe una bucata reteta. Am alergat cei drept, dar am vrut sa vad cum e lupta asta cu sistemul. In consecinta a trebuit sa umblu cu listauta B cu pricina de pe site-ul Min. Sanatatii unde scrie clar de Puregonul compensat 50%. Daca indrazneste vreun contopist de pe la cine stie ce birou (ghiseu din ala de de-abia i se intrezaresc buzele ca sa poata sa scoata o informatie cu forcepsul ca sa fim mai aproape de subiect!) sau chiar un dr. de face tot pe contopistul sa va zica ca numai pt. anumite boli, le spuneti ca pe lista oficiala de pe site nu se specifica so bolile asa ca pardon. Sa va spui traseul meu efectuat. La Giuly nu se spune sa torni foc pe spital ca se dau compensate, asa ca iau retea dr. mea de pe vremea aia. Aflu ca se da compensat, verific cu ochii mei pe site, scot lista si cu in varf de bat inapoi la dr. mea Giuly care cu un mare ? pe fata mneaei zice ca imi da scrisoare de recomandare (aveau si un formular tipizat in spital, deci se stia despre asa ceva!)Fug la medicul de familie acre e si prietena de familie (aici s-a rezolvat mai repede), dar trebuia cica si viza unei dr. gineco acre era // cu FIV-ul, dar dupa ce i-am bagat 50 RON sub nas se parea ca stie tot. A croncanit ea ca cica ceva cu planonul de 3000000 (aici din aia vechi), etc. si i-am zis sa il mai lase naibii de de tavan ca ma descurc eu. M-au trimis la Casa de Asigurari cu acea reteta compensata si aici fu finala mare, cea mai grea de drept ca umblai pe la toate usile chipurile sa mi se dea o viza pe care nimeni nu se incumeta cu prea bine-cunoscuta responsabilitate a romanului, sa o dea. In final ajung si la contabilitatea casei (...de asigurari) de ma intrebam ce mai caut si pe acolo, dar am zis ca sa nu ramana nebatuta si usa aceea si culmea medicinei: acolo am dat peste o dr. pe post de inregistra retelete astea compensate (de unde va aminteai mai devreme de dr. contopisti) si careia ii multumesc pe aceasta cale ca ma lumina zicandu-mi ca nu imi trebuie nici o viza, cica numai pentru listele alea mai avansate la catalog adica litera D, E si pana unde or fi ele. M-am bucurat ca nu am ajuns inca la acele liste si sa speram ca noile medicamente nu vor fi pe acolo. Apoi, imi sopteste printre dinti ca depinde numai de farmacii (nu a zis si de farmacistele sefele!) daca vor sa ne dea atata compensare. Apoi am luat drumul unei farmacii Dona din raza de actiune a servciului meu, unde nu cunosteam pe farmacista si culmea a fost draguta (acum sunt prietene la catarama evident si o informez de toata evolutia mea) mi-a comandat medicamentele care au venit in cateva zile. Apoi, sa va zic si finalul cumpar medicamentele de dimineata, platesc cu cardul (nu spui care sa nu fac reclama bancii!) Dupa-amiaza ma suna de la sucursala centrala de carduri sa verifice daca nu cumva mi s-a furat cardul si cineva si-o fi cumparat amfetamina sau mai stiu eu ce droguri sub forma de medicamente de fo 15 mil. Le-am spus ca nu, ca mi-am cumparata eu vreo cateva aspirine si s-au bucurat ca nu au de aface cu vreun caz de dat la politie. A mai existat si o a doua oara cand am cumparata Menogon necompensat de data asta de vreo n-spe milioane tot de la aceeasi farmacie ca sa ii fac vanzare femeii ca altfel stateau sa dea aspirine ca rest mult si bine....Iar ma suna de la card, aceeasi poveste, etc. Asta a fost ultima oara, caci de atunci nu ma mai suna, cred ca m-au invatat, zic: asta e aia de isi face stoc de asprinie pt. toto anul cam 1 data la 2 luni.
Sper ca v-a placut povestea mea! ( nu am baut nimic, parol, acu am remediul inghetata...au o inghetata la PLUS numai pt. ea merg acolo cea de nuci chiar cu nuci prin ea si de cicolata chiar cu bobite de ciocolata prin ea)
Sper ca va imaginati care este rolul meu acum pe aici sa va destrez, dar si cand voi incepe din nou sa va stresez si eu....Va pup!

Mergi la inceput