FIV 144

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

ayda, nu stiu exact in a cata zi esti de la ET. Eu am avut data trecuta niste pete maronii - firicele de sange in ziua 9 de la ET si a fost de bine. Uite ca si Crisis a avut petele si multe dintre fete le-au avut. Din cate imi amintesc au aparut la majoritatea spre finalul celor 2 spatamani de asteptare. Sa ai bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Adelinap, pretul la puregonul de 100 ui e dublu fata de cel de 50 ui pentru ca e vorba de concentratie 100 fata de 50. In momentul de fata pretul maxim de vanzare e 101,16 ron pentru cel cu concentratia de 50 Ui si de 190,42 pentru cel de 100 UI. Gasesti preturile pe site-ul ministerului sanatatii http://www.msf-dgf.ro/msf-dgf13/result_dencom.asp .Poti sa-l iei de la anumite farmacii cu card de reducere 5% sau poti sa-l iei compensat 50% daca ai nervi, rabdare, medic de familie intelegator si pile la farmacie si la Casa de Asigurari de Sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Fetelor, am aparut. Se vede deja, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Moniland, daca tot ai aparut, explica-mi, te rog, si mie procesul. Pentru PUREGON compensat, medicul specialist da o Scrisoare Medicala pe baza careia medicul de familie elibereaza reteta compensata, nu? Ce mai urmeaza dupa aceea? Ca din ce citesc aici ma sperii. Eu fac FIV la Medlife si am nevoie de 20 fiole de 100 ui care costa, necompensat, 5000 RON?!
Pup toate fetele, chiar daca scriu mai rar. Eu sunt mai tacuta.
L.


Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Moniiii io te-am "simtit" ca ne citesti din umbra....ma bucur ca ai revenit si poate ne povestesti si despre tine cate ceva.

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Din cate stiu eu (m-am interesat si eu la vremea respectiva), Puregonul compensat se da doar pentru anumite boli grave (imi spusese dr meu care, dar nu mai tin minte), trebuie un referat din partea unei comisii de medici, la recomandarea med. de familie, referat care se trimite la minister pt. aprobare... deci cu alte cuvinte ar trebui falsificat diagnosticul... ceea ce au nu am facut, nici nu am insistat dedsi poate as fi putut rezolva... insa ar fi durat foarte mult si ar fi fost riscant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Luci draga, presupunem ca ai reteta cu puregonul compensat de la medicul de familie. Vezi ca unii medici nici nu vor sa auda ca poate sa faca o asa reteta mare, dar se poate. Apoi te duci cu ea la cea mai draguta, amabila farmacista pe care ai intalnit-o in viata ta. Poate e intr-atat de draguta ca iti va da puregonul compensat fara sa te trimita la Casa. De obicei relatia dintre farmacist si Casa e una mai speciala decat dintre o simpla pacienta/clienta si Casa. Tu de unde esti? Sunt Case de Asigurari de Sanatate care vizeaza fara probleme reteta si sunt Case care nici nu vor sa auda de puregon compensat nici daca le ameninti ca le dai in judecata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

moniland, eu sunt in ziua 12 de la ET sau ziua 11 dc ziua Et-ului e considerata ziua 0...sper sa fie de bine! am niste emotii...
credeti ca dc fac testul de urina maine dim o iesi ceva? sau sa astept testul din sange?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

manumanu, din cate stiu eu puregonul e FSH si nu se da pentru nu stiu ce boli deosebite ci in tratamentul infertilitatii feminine. Puregonul se afla in lista B a medicamentelor compensate asa ca cei care nu vor sa-l prescrie nu cunosc sistemul si nu-si asuma nicio responsabilitate.
Kora, multi pupici si o uriasa reusita!!!! La cum i-am raspuns lui manu se pare ca m-am facut mai . Dar sa stii ca e doar o rabufnire fata de sistemul medical si de medici incompetenti. Asa ca manu nu te supara pe mine ca eu sunt o fata draguta si sufletista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

ayda, da, ziua Et este ziua 0 deci esti ziua 11. Poti linistita sa faci testul de urina daca ai ochii buni ca va aparea o liniuta extrem de pala. Sa faci testul cu urina de dimineata si cu minim 5 ore inainte sa nu bei. Trebuie sa fie concentrata, acesta e motivul. Mult, mult noroc sa ai. Si daca nu apare liniuta sa nu ramai dezamagita ca tot betahcg-ul zice adevarul.

Mergi la inceput