Vaccinul antigripal face bine sau nu?
Raspunsuri - Pagina 2
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
wonderful spune:
quote:
Originally posted by Andrada
wonderful zi cu cuvintele tale cum sta treaba cu adenosina trifosfata din formaldehida maturata la vaccinare,
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
269,331,455=adica,mai pe limba noastra,contine multe subst. toxice,in plus determina o lenevire a sistemului imunitar si campaniile de vaccinare ar urmari de fapt profitul.Nu intru in detalii pt. ca nu stiu chimie si alte alea.
Andrada spune:
hai sa conturam o concluzie bazata pe ultimele cercetari in domeniu in limbaj de specialitate: vaccinul antigripal=buba mai mare decit gripa.
e bine asa?
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/A_Iulia/A_Iulia.jpg)
A_Iulia spune:
Eu sunt de acord cu asta. Mai ales la buzunar, buba mai mare.
PS: Ca in rest degeaba recomanda din tot sufletul Prof Streinu vaccinarea antigripala, n-are valoare dom'le cat un text pe mail. Mda, interese mercantile, stiu replica.
Adina + Olivia Q1.04
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iuliana_2007/iuliana_2007.jpg)
iuliana_2007 spune:
Eu imi faceam vaccinul antigripal cand eram copil dar nu l-am mai facut de cativa ani buni pt ca o data m-am imbolnavit cu tot cu vaccin.
Mai ales acum dupa ce am auzit ca re o buba cum o numiti voi nici atat nu am sa mai fac.Mi se pare aiurea sa faci bani pe spinarea oamenilor care sunt expusi la niste toxine mare ceva decat virusul gripal.
"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."
maria amalia spune:
Noi am luat Imunogrip sirop, cica inlocuieste vaccinul clasic, se ia 4 zile cu 4 zile pauza (4 - 6 saptamani) si e 100% natural. A mai luat cineva? Pana acuma la noi totul e ok, avand in vedere ca Maria merge la gradi si copii din grupa sunt cam bolnaviori. Stiti ceva despre acest sirop? O fi si el cu "buba"??
Manu si Maria Amalia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/capcaunul/capcaunul.jpg)
capcaunul spune:
Imunogrip este una iar vaccinul este cu totul alta!
Vaccinul induce un raspuns al sistemului imunitar prin "antrenarea lui" pe antigene specifice. Odata antrenat vaccinatul devine imun pentru o vreme.
Imunogripul este doar un stimulator al sistemului imunitar cu efecte partiale in sensul ca unora le intareste rezistenta (si oricum nu in fata oricarui virus gripal), altora nu. Modul in care substantele presupus active din extractele de plante folosite (ex. echinaceea) intaresc sistemul imunitar este inca nedeslusit in totalitate. In niciun caz Imunogripul nu induce imunitate!
Prezenta sufixului Imuno este o pacaleala comerciala.
maria amalia spune:
Multumesc de lamurire, am intzeles. Deci la o adica ...apa de ploaie. Bine ca macar e natural
Presupun ca si la noi urmeaza o vaccinare in masa. Sa vedem cum evoluam....