Eu il fac de cativa ani insa recent am citit ca ar contine o serie de subst. f. toxice.
quote:
Originally posted by Andrada
fa ceva la text
la mine arata cu cifre, la tine???
adina loool,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Nu stiu, eu tot n-am reusit sa vad acum ce este cu formaldehida, desi ne-a amenintat de vreo 3 ori in text ca o sa vedem.
Adina + Olivia Q1.04
wonderful, pe site e regula clara: cu formaldehida la vedere!
a
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Eu cred totusi ca articolul este un document secret de mare importanta si nu trebuie decodificat.
Din ce-am vazut eu, ne determina sa nu mirosim mercurul din termometre.
Adina + Olivia Q1.04
Si mai zic ca taaare bine-ar fi, Andrada, daca ai ascunde bine de tot subiectul asta la containerul verde. Macar pana nu sare mercurul si formaledehida din el.
Adina + Olivia Q1.04
quote:
Originally posted by Andrada
wonderful, pe site e regula clara: cu formaldehida la vedere!
a
L’amore che move il sole e l’altre stelle.
wonderful zi cu cuvintele tale cum sta treaba cu adenosina trifosfata din formaldehida maturata la vaccinare,
A