Gravidute prin FIV (9)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

hmm deci numai eu am de luat iod?nu stiu sigur dar din cate imi amintesc cineva zicea ca ia,s-ar putea sa fie DENISA 73???iubita daca vezi mesajul te rog spune-mi daca iei ca sotul a zis ca sa nu ma prinda ca iau medicametele ce mi le-a dat dr de famile ca e un prosteu am luat aseara fara sa ma vada,sper sa nu se intample ceva,oricum dupa ora 16 sun la dr meu privat si-l intreb.

AUREL CRIS bine zici tu sa dau datele,de fapt eu le-am mai dat o data da saraca PUSSInu cred ca vazut mesajul,nu-i nimic o inteleg uite aici um 18.09.2007,et 04.10.2007 dpn 25.06.2008(nu stiu sigur dar asa imi da pe dc)

SHERIfrumoasa foc printesica,i-am arata-o si sotului si cica si el vrea o fetita ca a ta,ehhh eu vreau baiat

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Ne-am intors...deci:
bebeii sunt bine ,au crescut(nu stiu cat ca saptamana viitoare imi face eco morfologica),colul e inchis dar trebuie sa continui tratamentul.
La bebe cu probleme: am discutat cu dotorul care e prof.dr specialist in chirurgie neonatala si are si carti scrise despre aceste probleme d si a fost foarte sincer cu mine.Mi-a zis ca in faza intrauterina e foarte greu de dat un diagnostic clar ,se va vedea clar in momentul cand bebe se v-a naste.Mi-a zis ca poate fi vorba de o simpla ocluzie intestinala care se rezolva foarte usor prin laparoscopie chirurgicala sau in cel mai rau caz de o malformatie care si ea se rezolva tot pe cale chirurgicala dar e mai complicata.A luat la cunostinta cazul meu si il v-a urmari el chiar daca v-a fi in vacanta in caz de nastere v-a veni sa efectueze el interventia.Nu m-am linistit 100% pentru ca sunt preocupata de sanatatea copilului meu dar macar am siguranta ca v-a ajunge pe maini bune .
Acum ce sa mai zic...speram sa duc sarcina cat mai mult inaine si sa ajunga bebeii bine la termen.Voi fi monitorizata saptamanal ca sa nu cumva sa intre micutul in suferinta .
Va pup pe toate si sper ca niciuna din voi care sunteti la inceput sa nu aiba probleme cate am avut eu de la inceputul sarcinii

+29 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

GINGER vad ca vestile sunt bune si daca te monotorizeaza saptamanal e destul de bine.Sa dea DD ca bebe sa fie bine si sa nu fie decat o spaima toata problema asta,ma bucur enorm ca te-ai mai linistit
CRISIS sa o treci si pe KLA pe listuta noastra
KLA eu iau fier caci am anemia,asa a iesit la analiza de sange.
23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ginger ma bucur ca macar ai gasit un dr. ok care ti-a dat incredere! conteaza enorm... iar cu monitorizarea saptamanala e normal si pe mine m-a vazut aproape saptamanal in ultimul timp... desi eco de la A la Z imi face doar la cabinet privat, dar in rest m-a vazut cu anemia, perfuziile, injectiile la spital...! cu contractiile asta este ... nu stiu ce sa-ti zic ... sper sa ti se linisteasca si tie cum s-au linistit la mine!
kla imi cer scuze .. chiar nu stiu de ce n-am fost pe faza ... sunt gravida si uituca
aurica o sa incerc sa intru pe DC pt. relaxare ... asa vreau ... ca-mi face bine sa stau de povesti cu noi! Dar nici acum nu mai am rabdare... revin diseara!



PUSSI 34+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 17 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Ginger, Doamne Ajuta in continuare!!!
Sheri frumoasa printesa Alessia,sa creasca mare si santoasa!!!
Denisa ce faci????
toate fetele

Madalina 26+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
Poze
La mami in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Mihuta, mi-am revenit repede dupa cezariana! in primele 2-3 zile e mai greu, ca stai cu calmante si ai senzatia ca ti se plimba toate intestinele de sus in jos si invers; de fapt, doare ca se retrage uterul nu neaparat taietura...dar cand il vezi pe bebe si stii ca trebuie sa-l hranesti,sa-l schimbi, sa-l adormi, uiti de durere si de toate si uite-asa, dupa o saptamana, o sa te intrebi daca tu chiar ai suferit o operatie asa serioasa sau ai visat! in plus, m-au ajutat f mult mamele si sotul! mai ales mama mea, care a stat cu mine mai mereu, si ziua si noaptea ( pana m-am pus eu bine pe picioare, faceau cu randul noptile la bebe, si eu mai prindeam cate-o noapte intreaga, ca ma mulgeam si le lasam laptele in sticlute). Daca mai vrei detalii, cu placere!

Aurel_cris, intru des ca mi-e drag tare de voi, toate, va inteleg si ma intelegeti si asta nu ma poate tine departe de acest subiect. Cu toate am trecut prin multe sa ajungem aici, de aceea, ajut cat si cand pot cu placere!



Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip(27 iunie 2007)
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Ginger, bine ca totul e in regula deocamdata si e si mai bine ca esti supravegheat de un dr profesionist! sa dea Domnul sa fie cea mai simpla problema si sa se rezolve cat ai clipi la nastere!



Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip(27 iunie 2007)
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

andicu .. fata saritoare, iar sar pe tine cu intrebari...!Problema mea e urmatoarea : anestezia , stiu ca tu ai facut si totala si epidurala la viata ta! Dupa ce am vb cu mai multi nimeni nu-mi recomanda epidurala ... motivele sunt urmatoarele:
- neoficial in maternitatea in care voi naste ... nu sunt anestezisti prea specializati in asta .. si dau rateuri .. de genul "nu prinde "
- se face doar la dilatatie sub 5 ... eu cum astept travaliul.. pot sa ajung deja la spital cu dilatatie mai mare desi va fi cezariana
- durerile de dupa cica sunt mai tari .. decat la generala desi ... recuperarea mai usoara!
intrebare: e chiar asa mare diferenta intre cele 2 recuperari?



PUSSI 34+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 17 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Andicu, multumesc mult de raspuns. Hai ca mai dau si eu buzna, imi fac loc pe langa Pussi, ca mai am o intrebare : stiu ca in spital iti dau calmante, dar cand ajungi acasa poti sa mai iei daca e nevoie ? Iti spun ei ce poti sa iei si daca nu afecteaza laptele ?

Pussi, eu o sa fac ceza cu rahiperidurala. Eu stiu ca chestia cu epidurala inainte de dilatatie 5 e valabila doar pentru travaliu natural, ca una din avantajele nasterii naturale cu epidurala e tocmai ca oricand pot sa mareasca doza in caz de cezariana de urgenta. Acum mai depinde si de ce iti recomanda anestezistul. Eu sincer nu cred ca e diferenta prea mare.

38s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Dragele mele, dati/mi sfaturi pentru ca sunt disperata. De azi am inceput sa sangerez prima data o scurgere maronie apoi s/a transformat in sange.Dr Cocei mi/a zis sa stau linistita ca asa reactioneaza anumite femei la implant dar...Sunt disperata!Am si cea de/a doua valoare a bhcg/ului in z 15 de la ET 124,32.A patit vreuna asemenea?

Mergi la inceput