Mamici de iulie-august 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

buna fetelor!
BUBULEANA,multumesc pt.urare si incurajare!
DANANGIE,multumesc mult de incurajare!.
sarcina usoara si fara probleme va urez la toate!.
5s+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Buna fetelor,

Danutzuam trait ceva asemanator acum cateva luni. CAnd am fost la doctor la 6s+4z (intr-o joi), sacul arata de 5s+2z. Doctorita mi-a explicat ca sau am ovulat mai tarziu, deci e normal sa fie asa, sau este o sarcina care nu evolueaza bine. M-a mai chemat peste 2 saptamani sa vedem cum a evoluat. CA simptom de sarcina aveam numai sanii umflati si durerosi. Duminica am venit in tara cu avionul si dupa aterizare am observat niste pete maro. Am crezut ca poate e din cauza avionului. Miercuri in fost la doctor in ro, deoarece tot aveam maroneli. Totul parea in ordine, doar ca era mai mica sarcina decat ar fi trebuit. Miercuri seara am pierdut sarcina. Joi am fost din nou la medic, care dorea sa ma chiureteze (desi nu aveam sangerare mare) pentru ca imi ramasese un cheag de sange. Eu nu am fost de acord cu chiuretajul si am urmat cateva zile un tratament, si totul s-a eliminat natural. Doctorita mea din Franta mi-a zis ca nu e nici un motiv de ingrijorare, deoarece in cazul unor erori genetice se face o selectie naturala. Procentajul este destul de mare, de aprox 20%. Inante nu se vorbea despre asta deoarece nu existau teste de sarcina si nici ecografe. Daca la o femeie ii venea ciclu dupa 2-3 saptamani, zicea ca a racit si a avut o intarziere. Habar nu avea ca fusese gravida.

De ce am povestit asta? Ca sa iti spun ca se poate intr-adevar sa fii ovulat mai tarziu, deci totul e ok (tu esti singura care iti cunosti corpul, deci stii daca ai ciclu regulat sau nu). Iar daca, doamne fereste nu, sa lasi natura sa isi urmeze cursul. Un chiuretaj destul de traumatizat.

BAfta multa si sa fii curajoasa,

Vicky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutzu spune:

Draga Vicky,

multumesc mult ca mi-ai spus de experienta ta, mi-a prins tare bine sa stii! Deocamdata voi astepta pana saptamana viitoare.
Nici eu nu sunt de acord cu chiuretajul, nu am facut pana acum nici unul si vreau sa evit cat pot.

Sunt cu sufletul strans acum, sper totusi sa se finalizeze cu bine :)

Pupici

Mergi la inceput

Vicky,

mai am o intrebare... ai ramas dupa acest incident insarcinata? Daca da dupa cat timp?

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Buna fetelor sunt si eu gravi ,ieri am aflat si mi s-a spus ca probabil voi naste la sfarsitul lui iulie ,calculatorul mi-a dat ca rezultat data probabiula a nasterii 16 iulie si ca sunt in 4 saptamini gravi.Va rog sa ma treceti si pe mine pe lista,ultimul cilclu a fost pe 4 oct,am ovulat pe 23 oct.
Multumesc

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

bun venit DARA D si sarcina usoara!
5s+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryanne spune:

Fetelor imi cer scuze stiu ca ceea ce am sa scriu aici o sa va intristeze putin dar simt nevoia sa spun cuiva ce mi se intampla.De zece luni de zile sunt cu un barbat care mai are un copil cu o femeie dar nu sunt casatoriti si nici nu stateau impreuna cand eu l-am cunoscut.Ne-am mutat impreuna de atunci imi cunoaste familia,vorbeam de casatorie la anul,de copii de faptul ca ma iubeste mult dar de 2 zile traiesc calvarul vietii mele.Sunt insarcinata cu el in 8s si vroiam sa pastrez copilul dar de ieri viata mea e calvar.Acea femeie cu care el are un copil sta in franta ....el este plecat acolo cu treburi de o saptamana.Am simtit ca se intampla ceva si de fiecare data cand il intrebam la telefon imi spunea ca numai in imaginatia mea sunt probleme.Ei bine ieri dupa multe insistente la telefon mi-a recunoscut ca a fost sa-si vada baiatul(3 ani jumate are copilul)si ca a stat de vorba cu ea ca sa mai incerce o data mai ales ca baiatul sufera de astm.Sunt terminata plang intr-una nu pot manca si plus de asta vineri m-am programat pentru chiuretaj,nu pot avea acest copil singura,nu-l pot intretine singura iar el mi-a zis ca daca decid sa-l tin e treaba mea pe el nu o sa-l intereseze.O sa-si trimeata un prieten zilele astea sa-i ia lucrurile pentru ca el o sa ramana cu ea in franta.Am sufletul sfasiat in doua pe o parte ca-l iubesc mult si nu ma pot impaca cu gandul ca-l pierd si pe de alta parte ca trebuie sa renunt la copil pe care sincer mi-l doresc,am 25 de ani si consider ca ma pot descurca ca mama dar daca nu am posibilitatea sa-l crescSper ca nu v-am plictisit si nici ca v-am intristat dar acum simt ca sa prabusit lumea in jurul meu si ca nu ma pot ridica dupa lovitura asta.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

[quote]Danutzu in ro mi s-a zis ca dupa o luna pot sa incerc din nou. In franta ca dupa 2 luni e ok. Cum nu mi s-a facut chiuretaj am primul ciclu nici nu l-am "vazut", deoarece am avut niste mici sangerari timp de 3 saptamani, iar dupa 4 saptamanani jumate 2 stropi de sange, care au fost de fapt menstruatia. Bun, deci am avut ciclu adevarat dupa 8 saptamani de la pierderea sarcinii si apoi am ramas insarcinata.

Pusi, pusi

Nu ezita sa-mi pui fel de fel de intrebari. Imi dau seama cat trebuie sa fii de stresata.

Vicky

Mergi la inceput

Draga Marryanne,

intr-adevar este foarte greu sa treci prin aceste momente, cu atat mai mult cu cat esti si insarcinata.
Sfatul meu este sa nu iei decizii pripite, sa mai cantaresti putin decizia de a renunta la copil.
Daca totusi vei decide ca e mai bine sa renunti, gandeste-te ca pana la urma e mai bine ca ai aflat acum intentiile lui si nu mai tarziu. Sunt convinsa ca dupa ce te vei linisti si vei trece peste asta, vei gasi o persoana care va compensa toata nedreptatea prin care treci, care o sa iti fie alaturi si la bine si la rau!
Din pacate trecem prin dezamagiri in viata, dar acestea ne vor face mai tari!

Ai incredere in Dumnezeu, El este cel care ne ajuta!

Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

marryanne,daca tu iti doresti copilul nu il omori....
incerca sa gasesti sprijin in parintii tai.....si mai ales in tine!
uite cate femei vor sa aiba un prunc si nu pot!
cate lupta sa-l pastreze si cate pierd orice sansa....
cate sunt disperate sa poata purta in pantece un samburel!!!
Dumnezeu va aranja viata ta asa cum stie El mai bine....inceraca sa te mai gandesti...incearca sa vezi ca acolo e o VIATA!
un tata poate fi la inceput,cativa ani sau niciodata...o mama e pt totdeauna....
putea sa te paraseasca dupa ce nasteai .....
macar acum stii ca e numai copilul tau!
bafta multa si sa-ti dea Dumnezeu gandul cel bun!!

Vio 5+
mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput