Mamici de iulie-august 2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 4
Danutzu spune:
Dragele mele,
multumesc frumos pt primirea calduroasa, dar din pacate trebuie sa va parasesc. Am fost azi la medic si a constatat ca sarcina nu a evoluat nu a vazut decat sacul, embrion nu era :(.
Din pacate sunt la al doilea incident, trebuie sa merg sa imi fac investigatii sa vad ce se intampla.
Va pup si va doresc muuulta sanatate atat voua cat si bebeilor!
Dana
Biribu spune:
Dana suflu inseamna ca se aude ca un suierat cind te asculta la inima. acum depinde exact cind ti s-a zis ca il ai si de la ce se presupune ca e. cele mai multe sufluri in special la adolescenti sunt functionale, adica nimic in neregula cu inima, si apar in genere dupa efort etc. copii tot asa au sufluri si sunt absolut normale. sincer in romanica cam toti dr auzeau la sufluri.... nu cred ca e vreo problema valvulara la tine ca ti-ar fi spus probabil, sau daca e e poate ceva minor de genul prolaps de valva mitrala.
acuma si dispneea si tahicardia sunt comune in sarcina si sunt mai multe cauze: hormonale, anemia de sarcina etc si te vei obisnui cu ele, eu suieram de numa dupa citiva pasi prin trim 2. pupici
MIKYCRIS eu personal zic ca e o prostie ce ti-a zis, adica la o sarcina de 5 sapt zice nustiucine ca e jos, hai sa fim seriosi... stai tu linistita ca e totul ok
mona si eu as repeta analiza totusi inainte sa te inhami la tratament
va pup pe toate si salut si eu fetele noi, sorry dar sunt in graba mare azi
6+
Mami de Anna (5.02.2007)
MIKYCRIS spune:
BIRIBU,MULTUMESC PENTRU INCURAJARE SI PENTRU URARI!
LA FEL SI TIE SARCINA USOARA!
5s+
MIKYCRIS
Nati spune:
Danutzu, da cat are sarcina ta? Poate e prea mica sa se vada embrionul. La mine nu s-a vazut la 5 saptamani si 2 zile, abia la 6 s si 1z s-a vazut un minuscul de embrion.
Poate e prea devreme, mai incearca o eco dupa o saptamana, cine stie, poate bebe e acolo.
Doamne ajuta sa fie bine si sa fie doar ogreseala de citire a ecografului.
Poze
Animalutele mele
Danutzu spune:
Ieri cand am fost la medic aveam 6 s si 2 zile, iar el spunea ca nu vedea nimic in evolutie.
Voi mai face un eco saptamana aceasta, dar mi-am cam pierdut speranta ca va fi ceva....
Va pup
monalac spune:
DANUTZU,nu te grabi sa faci intrerupere de sarcina,si mie mi s a intamplat ceva similar si am mai asteptat o saptamana,tp in care embrionul a aparut,desi dr imi zisese initial ca pare o sarcina oprita in evolutie.te rog eu,nu te grabi!mai asteapta o saptamana si mergi la un alt dr,cu un eco mai performant.
MADA,inainte trat se dadea gratuit,acum nici macar compensat...nu inteleg de ce...of...
eu am greturi destul de nasoale,nu vomit,dar am in permanenta o senzatie de disconfort...ieri n am mai sangerat asa rau...insa nu stiu ce voi face,pt ca vineri se termina concediul medical,sper sa mi dea dr tutunaru altul...desi,daca nu zice nimic,mie mi e jena sa i cer,,,
le urez bun venit noilor gravidute!
Mami de Cris
Poze Cris
bubuleana spune:
Buna fetelor!!!
cum va mai simtiti? a, chiar vroiam sa va intreb: voi mancati sanatos si echilibrat? luati ceva vitamine?
Nati: doamne, cum suna ce povestesti tu, park ai fi pe alta planeta, e atat de exotic, doar voi si padurea iarna..hmmm
apropos de sushi, avem voie in sarcina sa mancam sushi??? mie imi place la nebunie dar mi-e frica sa risc...
Irda: draguta, noi am fost colege la zuze, nu? acum 5 luni? ce frumos ca acum suntem iar colege!!! sper ca de data asta puiutii sa stea cuminti acolo la locul lor pana la 9 luni
mona: e absurd sa platesti 200 mil!!! eu cred ca asigurarea medicala ar trebui sa acopere aceste analize...Si ar fi bine sa-i ceri neaparat concediu lui T., rusinea nu mai conteaza cand e vorba de sanatatea copilului tau...
miky: bine ai venit! nu-ti face probleme pt ce ti-a zis dr, nu-i asa de grav. Doar fii cuminte, ia ce ti-a zis dr si ai grija de voi!
danutzu: eu zic sa mai astepti o sapt si sa mergi la un alt eco. Poate ai avut ovulatia mult mai tarziu si de-asta nu se vede embrionul.
dana: mai ai ameteli? cred totusi ca tu ai o lipsa de vitamine, fier sau ceva...nu iei Elevit Pronatal? am auzit ca este indicat in sarcina mai ales in prevenirea carentelor de vitamine...bine asta e parerea mea, tot dr are ultimul cuvant si cel mai important A, si e bine sa bei foarte multa apa cand ai ametelei, nu mai stiu unde am citit asta dar park asa e...
bubuleana
4+
Eseea spune:
Fetelor, sarcini usoare! Mi-am bagat si eu nasul pe la voi si as vrea sa scriu ceva pt Danutzu: nu fa inca intreruperea de sarcina, am vazut ca ai abia 6 saptamani si 2 zile!! Mai asteapta cel putin o saptamana, se poate sa fi ovulat mai tarziu sau sa se implantat embrionul mai tarziu! Ce fel de eco ai facut? Nu lua decizii pripite, mai asteapta. Stiu ca e ff greu ( am trecut si eu prin asta)dar chiar daca deznodamantul va fi negativ, macar stii ca ai asteptat si nu te-ai grabit. E ff grea asteptarea dar va fi si mai greu apoi daca te vei intreba "ce ar fi fost daca..." Hai, capul sus!
my baby
danangie spune:
Buna dimineata,
Azi sunt binisor.....a parte faptul ca am facut noapte alba.....in ultimul timp cand sotul e de noapte.....nu dorm deloc.
MIKY nu ma pricep la astea....poate te ajuta fetele. Eu oricum tin pumnii sa fie bine si sa stai cumintica la pat.
ANNA eu am avut sangerari in ziua 28. Cand normal ar fi trebuit sa imi vina menstruatia. Era sange maro. Pe urma...dureri ca la ciclu am avut pana cand am implinit 7 saptamani. Zi de zi aproape. Exact ca la ciclul. cica uterul se largeste , tendoanele se intind.......acum ma mai doare din cand in cand ovarele. Deci, sarcina usoara si fara probleme.
DANUTZU dar tu in cate saptamani esti??? Poate e prea devreme!! Nu trage concluzii rapid. Eu data trecuta facusem eco la 6s 4z si nu se vede decat sacul gestational. La o distanta de cam 10 zile s-a vazut si embrion si sac vitelin. Sarcina era mai mica cu o saptaman. Deci poate tu ai ovulat tarziu. Deci nu disprea. Ai sangerari? Off....doctorii astia care dau concluzii pripite!!
BIRIBU da....stiu ca suflu nu e de preocupat si ca da.....e ceva destul de intalnit ......o doctorita imi spusese odata ca s-ar putea sa fie ceva in neregula la v. mitralica. Ar fi trebuit sa fac o eco.....dar am cam fost neglijenta.
MONALAC sa nu iti fie jena. E importanta odihna acum. Sa ne mai dai informatii despre tratam. cu clexane. Te mai duci la alt medic pentru a avea o a doua parere? Eu cred ca ar fi foarte indicat.
BUBULEANA nu avem voie de sushi. e interzis. Ca e peste crud. eu nu am mancat niciodata.....oare mi-ar fi placut???? Eu nu iau nici o vitamina, doctorita nu mi-a dat nimic. Poate data viitoare cand ma duc am sa am rezultatul la analize si vom vedea ce-mi lipseste. Azi nu amestesc. D-ne ajuta...............dar si ieri am inceput ziua asa....ca mai apoi sa nu reusesc nici sa stau la masa.....Apa beau foarte mult.....dar cu cat beau apa mai mult cu atat mi-e foame mai mult si cu atat imi vine sa vomit mai mult.....hm....cam dificil, nu?
mult asteptat
Danutzu spune:
Multumesc tuturora pt incurajari!
Mi-am facut o programare pentru marti sa vedem daca nu se intampla totusi minunea, teoretic ar trebui sa am 7 s si 2 zile pe atunci, sa vedem...... Sangerari nu am si nici nu ma simt rau, in afara de tensionarea sanilor nu prea am alte lucruri neplacute.
Va tin la curent!
Pupici