Mamici de iulie-august 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marryanne spune:

Fetelor va multumesc mult pentru sfaturile voastre,si stiu ca multe femei isi doresc un copil si nu pot avea iar eu care am avut sansa sa am unul trebuie sa-l omor,pentru ca asta simt ca fac cu copilul asta.Tatal meu nu are cu ce sa ma ajute pentru ca de abia se intretine el din 6 mil salariu iar mama mea a decedat acum 4 ani,singurul sprijin acum pentru mine este fratele meu care are 23 de ani este mai mic ca mine si in loc sa am eu grija de el are el de mine,ma ajuta si el cum poate, o sa-mi plateasca pana si chiuretajul.Prin ce trec acum nu as dori nici celor mai cruzi oameni sa treaca,cateodata viata e atat de cruda.Credeti-ma ca daca as fii avut posibilitatea financiara nu as fii renuntat la acest copil pentru nimic in lume,l-as fii crescut singura si nu ar avut nevoie de tata dar dumnezeu face in asa fel incat sa nu am sansa de a avea un copil cel putin nu deocamdata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

MARRYANNE,te-ai gandit ca poate este singura ta sansa sa fii mama?
nu vreau sa te sperii ci vreau sa te gandesti bine inainte de a-ti parea rau!.
in romania exista ajutor pentru mame singure cu copii si plus ca te ajuta sa iti gasesti un loc de munca!
daca totusi te incapatanezi sa faci chiuretaj atunci cosulta un astrolog pt. a vedea daca mai ai sanse de a aduce copii pe lume si intreaba si doctorul!
oricum Dumnezeu niciodata nu ne da mai mult decat putem duce!
te rog sa te gandesti bine inainte de a lua o decizie pripita!
iti doresc sa ai multa liniste sufleteasca si sa iei hotararea atunci cand esti calma!
5s+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Wow Marryanne ce vesti!
Sicera sa fiu, cred ca tu vei stii singura ce e mai bine pentru tine. Poti pune in balanta faptul ca esti tanara si ai viata in fata (de preferat, alaturi de un barbat care sa nu aiba astfel de antecedente... - nu zic ca sunt tosi rai dar mai bine sa te feresti; parerea mea!) sau poti la fel de bine sa pui in balanta faptul ca poate fi singura ta sansa de a fi mama.
Daca tu nu esti sigura ca poti fi MAMA pentru acest copil, eu te sfatuiesc sa iti asculti instinctul. Asta inseamna sa te gandesti ca va trebui sa stai acasa cu el o vreme, sa ai cu ce sa il hranesti, sa il imbraci, sa ii poti lua un tratament (compensatele si gratuitele sunt o poveste de cele mai multe ori! lapte praf am inteles ca nu se mai da de la primarie sau protectia copilului, de unde se dadea... etc) gandeste-te ca vor fi nopti cand vei fi nevoita sa ajungi cu copilul la urgenta. Zile cand va trebui sa il duci si sa il iei de la gradinita la niste ore nu tocmai comode mereu, mai ales daca vei avea un serviciu, poate iti va trebui o bona.... samd....
Daca tu simti ca ai puterea sa treci peste astea, daca vrei sa lupti pentru el, daca esti ambitioasa din fire, pastreaza-l! Si gandeste-te ca vei avea parte de cel mai frumos zambet din lume cand il vei hrani, ca o sa plangi cu el de cate ori il vei vedea cu lacrimi in ochi. Te vei sacrifica pe tine pentru el. Nu vei mai conta. Te va face sa urci sus, sa treci peste prapasti. O vei face fara sa cracnesti doar pentru ca vei sti ca el te asteapta acasa.
Iti doresc sa iti dea Dumenzeu puterea de a face alegerea corecta pentru bebe si pentru tine!

Danuztu - eu am avut bucuria de a nu trece prin astfel de clipe, si nici nu stiam ca se poate ca embrionul sa nu se vada din cauza unei ovulatii mai tarzii. Dar cred ca fetele au venit la fix cu informatiile, si poate da Domnul sa fie bine! Eu asa iti doresc din suflet!

In rest, eu ma simt oribil, cred ca m-a prins o gripa naprasnica!! Ma doare tot corpul, am aproape 38. Am capul ca un pepene. Mi-am pregatit un kil de ceai pe care ma duc sa il beau fierbinte. Tusesc ca un magar!

Altfel, am vorbit azi cu dr de familie. Ma duc la ea la inceputul sapt viitoare. Ea are si competente pe ecografie, deci a zis ca imi pune si sonda pe mine ca sa vedem ce si cum. Imi da analize, ma duc si le fac, dupa care ma duc si la gineco.
Am decis asa:
Spitalul: Univ CF2, sect 1 Buc
Dr Budu Antoaneta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Dara: ce nume frumos...bun venit!!!

Danutzu: eu am trecut prin ceva asemanator in primavara acestui an cand eram insarcinata in 8 sapt insa la ecografie disparuse embrionul, era numai sacul gol. Din pacate, a fost nevoie sa fac chiuretaj ca nu se elimina singura, era deja prea mare. Dar acum sunt iar gravii si sper ca de data asta sa fie bine.

marryanne: offf, imi pare rau!!! e foarte delicata situatia ta si n-as sti ce sa-ti spun decat sa faci ceea ce simti tu ca-i cel mai bine, sa ai putere si sanatate sa treci peste momentele astea si intr-un viitor apropiat sa-ti gasesti adevarata dragoste si fericire!!! Caci asa va fi!!!

bubuleana
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Buna dimineata fetelor.
Marryanne eu spun sa te mai gandesti,poate este singura ta sansa sa ai un bebe,eu una m-am chinuit doar vreo 8 luni si ajunsesem la disperare, dar sunt fete care ai ajuns si la fertilizari si se chinuie de ani de zile ,chiar 8,deci sfatul meu este sa te mai gandesti.Sa stii ca exista oragnizatii nonguvernamentale care te ajuta pe perioada sarcinii si dupa ce nasti,sau in cel mai rau caz dupa ce nasti il poti da statului sa il dea in plasament adica dupa ce nasti spui ca nu ai cu ce sa il cresti si il dai in plasamnet,poate alte femei care nu pot avea s-ar bucura sa il adopte,sa stii ca nasa mea a adoptat un bebe de 2 luni acum 2 saptamani.Deci ar fi si asta o posibilitate sa ii dai dreptul lui la viata,chiar daca nu langa tine,el este o viata si nu poti tu decide ce sa faci cu ea.
Te rog nu te supara pe mine incearca sa te gandesti un pic si nu trece la masuri disperate,exista si Dumnezeu care ne randuieste cum sa ni se intample anumite chestii.
Pupici si tie si tutror gravidutelor.

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

LA MULTI ANI GABRIELE SI MIHAELE!!!
si bun venit noilor burtici!
marryanne are dreptate Dara,da-i o sansa BB-lui la viata!
daca nu o sa poti tu sa-l cresti sunt o gramada de mamici care-si doresc un ingeras in viata lor si ele nu au acest noroc....

Danutzuai incredere in Dumnezeu ca El stie totdeauna cum e mai bine....oricum iti tin pumnii sa fie bine...

Madace mai faci?
cum te mai descurci cu fetita si cu toate ?!
am citit ca vreti sa veniti in tara(sper ca nu am retinut gresit)drum bun atunci...
Danangi, Silvia,Alinutele -toate,Nati,Kla,Irda,Biribu,Cris cum stati cu greturile?
Monacum mai esti?
mai ai sangerari?
sper ca nu...si ca e totul ok.....mai ales cu injectiile acelea...

pt toate fetele

Vio 6+
mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Vaaai ce bucuriiie!!!Bubuleana-felicitari din inima!!Doamne-ajuta sa ai o sarcina usoara si un bebelus sanatos!Ai grija de tine si de BB si..nici nu stiu ce sa-ti mai spun..Mi-au dat lacrimile de bucurie!!
Doamne ce ma buuucuuur!!

Ela.. in 20 sapt. cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

eu de ieri n am mai sangerat si am niste greturi teribile,acum am niste chiftele in frigider si am incercat sa deschid frigiderul sa i iau lapte sa i dau sa pape lui cris si m am abtinut cu greu sa nu vomit.astept sa ma duc maine la dr tutunaru,sa vedem ce mi spune,
MARYANNE,imi pare rau pt ceea ce ti se intampla.insa poate cumpanesti mai bine si hotarasti totusi sa nu faci avort....
VIOLETA,tu ai greturi?
NATI,CE mai faci?
DANA,TU MAI AI AMETELI?eu dupa ce iau utrogestanul,la vreo ora,am niste ameteli destul de nasoale...,dar le iau oral..
AALINUSHCA,tu ce mai faci?
dara,BINE AI VENIT!

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

dragele mele fete,
am racit in cel mai jalnic mod posibil
am nasul super infundat,tusesc ,stranut si abia mai pot respira
azi noapte am plans de nervi ca nu puteam adormii deorece ma asfixiam
azi a inceput sa ma doara si bb..probabil de la tuse
sunt terminata psihic...ce sa fac???ce pot sa iau pt nasul infundat?
si transpir rauuu de tot
am incercat orice: medicamente homeopate,lamaie la greu,ceaiuri...orice mi-a dat prin cap astfel incat sa evit medicamentele

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
7+ sper la o!!!AMR 33sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

VIOLETA69,multumesc din suflet pentru urari!
sarcina usoara!
5s+

MIKYCRIS

Mergi la inceput