Mamici de iulie-august 2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 19
MissJJ spune:
quote:
Originally posted by the_andreea
Buna tutror.Va citesc de la inceput,deoarece am si eu vreo 4 teste pozitive de o luna.Nu am scris pana acum pentru ca abia acum 3 zile am reusit sa ajung la eco sa-mi vad bobita e fasole care are 8 sapt,16 mm si 171 batai/minut.Am avut si ceva probleme,dureri de burta cam ca la cm si scurgeri maro-roz(cate 2 zile pe saptamana,ultimele 3 saptamani)si dr mi-a dat Duphaston si No-Spa.
De mai bine de 2 ani de zile astept minunea,dar nu am gasit pana acum pe cineva care sa ma trimita la analize,asa ca nu stiu de ce a durat atat.Mai am o fetita,Theona care are 5 ani.Diferenta o sa fie cam mare,dar multumesc lui DD ca pana la urma am reusit.M-am intins cam mult,scuze.Daca nu o sa ma bagati sema,nu-i bai.Eu oricum o sa va citesc in continuare.
Pupici tuturor,multa sanate la mamici si la bebici.
Andreea si Theona(27.08.2002)
Andreea bine ai venit. Sarcina usoara si bebe sanatos! Tinem pumnii sa fie totul bine si sa nu ai pb. Ce nume frumos are fetita ta f deosebit, de unde vine?
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Louana_me spune:
Fete dragi, se pare ca apar cu o a doua intrabare pe ziua de azi, dar care e mult mai trista pentru mine.
Am fost la medicul de familie, care dupa ce mi-a luat tensiunea, mi-a dat dreptate ca e mare..140/100, si mi-a zis ca fix asta imi trebuia.....
Cred ca se prevede o sarcina grea si complicata pt subsemnata, asa ca Dumnezeu va trebui sa fie cu noi, sa suportam si bune si rele...
Voi aveti idee care ar fi complicatiile majora in sarcina aduse de aceasta hipertensiune..pe care o am de ceva timp?
Totul este greu pana devine usor....
monalac spune:
azi am fost la dr pacu,mi a facut ecograf,ca sa vada ce a mai ramas din sarcina si.....surpriza,embrionul era la locul lui,ii batea inimioara...nu numai eu am ramas surprinsa,care venisem pregatita pt un avort,dar chiar si dr,dupa ce i am spus ca am avut hemoragie cu cheaguri..m a controlat si la masa,ca sa vada de unde sangerez,dar mi a spus ca nu si poate da seama,ca se gandeste ca poate de la polip,insa nu crede ca as sangera asa de abundent de la polip....copilul meu e un luptator,asa cum a fost si cris...de azi a hotarat ca tb sa incep injectiile cu clexane,am facut deja pe prima in spital si ca sa va mai dau inca o veste buna,mi a venit ideea sa sun o amica,pe care am intalnit o o sg data,cand am stat internata la sarcina cu cris si cu care am pastrat legatura...tipa lucreaza la un depozit de produse farmaceutice,e un fel de sefa acolo si mi a spus ca imi poate da clexane la pretul de depozit,aproape la jumatate...eu cred ca totul va fi bine,pt ca ma ajuta dumnezeu...
Mami de Cris si 8+
Poze Cris
mcoca spune:
Mona, sunt atat de happy pentru tine. DD are grija de tine si de puiul tau. Stai linistita la pat si nu te mai stresa cu nimic. Totul are sa fie bine.
Te pup
Vicky
danangie spune:
Buna seara,
Azi pe 14,00 durerile s-au intors....ata e.
MADA e bine ca te ajuta si sotul......e naspa programul care il are......banuiesc ca e deja rupt dupa atatea ore de munca.....Aaa ai o printesa furmusica foc!
ANDREEA bine ai venit si sarcina usoara!
LOUANA tensiunea mare in sarcina nu e bine deloc. Elimina pe cat poti sarea, cafeaua. E inutil sa-ti spun ce aduce tensiunea mare ca te-ar agita mai mult, dar important e sa o tii joasa.
MONALAC ce veste frumoasa!!!! Asa e: copilul tau e un luptator!!! Sa va aiba D-zeu in grija Lui!!!
mult asteptat
Louana_me spune:
Suuuperr Mona..Dumnezeu sa te ajute si de acum incolo!!!!!!!!!!
Totul este greu pana devine usor....
AnnaBaby spune:
Monalac draguta ma bucur f mult pentru tine. Ai trecut prin ceva de groaza dau uite ca pana la urma DD are grija de noi si de puiutii nostri. Trebuie sa avem incredere ca totul va fi bine
AnnaBaby spune:
fetelor sper sa nu par prea naiva dar va tot vad vorbind despre pozitia colului si nu inteleg cum va dati voi seama unde este? cum se simte cand e sus sau jos?
[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]
marynik spune:
Mona , Doamne ce bucurie....ma bucur imens , toata ziua m am gandit la tine , de acum inainte o sa fie totul bine , ai sa vezi , ma bucur tare tare tare
http://tt.lilypie.com/0fu5p2.png