Mamici de iulie-august 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua,

Se pare ca azi ma simt mai bine....nu ametesc......nu am dureri.....sper sa tina.....

MONALAC ce-ai mai facut?

MIKY eu zilele astea chiar nu m-am simtit bine deloc......

OANA tin pumnii sa fie cu ochisori de data aceasta!In leg cu colul....habar nu am.....eu si acum in sapt a 9-a de sunt zile cand il am sus sus.....sunt zile cand il am jos......mah....habar nu am.....nu-ti bate capul cu astea ca e un stres in plus....

BUJO chiar daca e tarziu.....sarcina usoara si multa sanatate!!!

MADA e obositor un asa program....sotul nu te ajuta? tu cum te simti? ai greata? Cat depsre raceala, sa nu uiti sa bei multe lichide.

DARA si tie cu intarziere, sarcina usoara....Depinde cand ai ovulat.....deci...normal la aproape 6 saptamani inima deja ar trebui sa se vada cum bate. Sa nu ii permiti doctorului sa iti dea sa o auzi ca cica nu face bine deloc la aceasta varsta embrionului. Doar sa o vezi.

BUBULEANA

NATI ce samburel voinic ai!!! Sa va fie de bine!!! Wau deja te gandesti la nastere....eu inca nu pot...

LOUANA chiar daca nu lucrez in Ro dar mi se pare okmsa mergi sa iti iei un medical. Chiar daca nu esti la risc. Nu te simti bine! Eu zic ca ar trebui sa-ti dea medical.

AALINA multumesc la fel.

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Louana_me spune:

Eu am 5s5z, pt ca am avut ovulatie intarziata. In mod normal eu socotisem 6s5z, pana am ajuns la ginecolog.

Starea asta de greata e cea care ma supara f mult. Si bineinteles cand nu mananci, si mai esti si insarcinata, efectul sinergetic nu-i prea fericit.

Sper sa imi fie mai bine peste un anumit timp.

Ma bucur ca voua va este mai bine la serviciu. Nici eu n-aveam greturi, dar hormonii mei s-au rasculat si au hotarat ca e timpul

Cu cafeaua nici nu se pune problema in mintea mea... Mi se pare ca are atat de multe efecte nocive asupra sistemului nervos la oameni maturi, incat sa ii dau lui bebe acum cand tubul neural si viitorul creier sunt in formare....eu pentru noi zic nu. Bineinteles e decizia fiecareia

Multumesc mult de sfaturi, si sper sa treaca perioada asat dificila cat mai repede.

Totul este greu pana devine usor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Mie imi este rau daca nu beau cafea, am dureri de cap insuportabile. Medicul de fam mi-a zis ca pot sa beau o cafeluta mica pe zi. Oricum am redus cantitatea.

bujo 4+
album de nunta

Mergi la inceput

Mamicile astea cate mai fac pt puisorii lor . Si eu am inceput sa ma culc "uman" ca pana acum programul era demential, si sa pap si mai multe fructe si legume decat de obicei, si daca inainte mai gustam vreun dulce, acum le ocolesc pe cele rafinate si ciocolati..de colegele mele saracele au inceput sa ma serveasca numai cu fructe .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Dana ma bucur ca te simti mai bine sper sa te tina si sa nu mai ametesti asa ca e tare naspa senzatia.
Ma ajuta si Florin mereu m-a ajutat si cu fata cand s-a nascut si acuma i-a fost greu weekendul asta ca am fost doua bolnave nu una si eu ma taraiam pe aici si imi trebuia ba una ba alta si el se lupta si cu fata sa faca nani sa ii faca baie sa ii desfunde nasul.
Nu am de ce ma plange asta cand e acasa e ok dar cum fata se scoala la 6 si nu mai doarme decat o data pe zi si eu is cu greturi si mai spre seara e si mai nasol decat ziua si abia ma chinui sa pap e cam nasol, dar na trecem si de asta cumva ca trebuie. Si Flo vine tarziu de la munca ajunge pe la 6 seara acasa si pt ca eu nu suport mirosurile si abia pot intra in bucatarie ori face el ceva de papa ori ia cate ceva semipreparat sau take away, oricum numai el face shopping-ul ca e si frig afara si nu ma simt in stare sa ies cu fata dupa mine si bolnava la cumparaturi. In rest mai fac si eu ziua ce pot ordine, rufe curatenie Flo se ocupa de vase si biberoane cand vine acasa, cam asta e programul.
Louana imi pare rau ca te-au lovit greturile e tare nasol da trece. Ti se pare ca e o vesnicie dar va trece te vei simti bine o perioada si apoi vei da in arsuri care sincer mie mi s-au parut mai naspa decat greturile. Am rontait la rennie de mi-a iesit pe urechi.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Fetelor uitati aici link daca vreti sa vedeti floarea-soarelui a mea de 1 an si 3 luni: http://www.flickr.com/gp/13659422@N05/yY4m40 .
Gata ma duc la rufe si apoi sa pun fata la nani poate atipesc si eu oleaca cu ea. Sper...Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Mada e tare scumpik fetitza ta. Si imi place mult ca are falcute

bujo 4+
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Vaaai, ce printesa frumoasa ai Mada!
S aveti o familie tare resita...mai vine si bebe.....o sa fie veselie generala la voi in casa!

Fetele....noi....pe-aici.....cu gretzuri, cu foame......care intrece gretzurile...asa ca tocmai terminai o portie "nesimtita" de sarmale!

Am gasit Gravibinon la o fata di Iasi....acum astept raspuns daca poate sa-l trimita prin curierat rapid!

Mona....nu stiu ce sa zic draga mea.....sa ne mai dai vesti despre tine.....cum a fost la dr...trebuie neaparat o eco sa vezi cum e uterul!Multa putere iti doresc si sanatate!

Eu am trecut prin asa ceva de 2 ori anul asta....si acum stau cu frica in san....si cu maroneli, si secretzii bejulii de 3 saptamani.....nu-i mai rau, da nici nu pot sa zic ca e o sarcina usoara in care sa pot sa fac ce vreau!Asta e!

Ma duc sa ma intind putin!

Pupicim fetele si burticile!

Irda Bebe
cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Mada, floarea soarelui a ta e o domnisoara in toata legea de acum . Sa ii dea Dumnezeu sanatate si ...eu salivez cand ma gandesc ca o sa avem si noi acasa un copilut care sa ne aduca soare..., mai mult dect aducem noi la varsta noastra

Mergi la inceput

Buna fetelor!

Multumim mult de complimente. Ne faceti sa rosim.
Eu mereu am vrut sa fiu mamica tanara si sa merg cu copii peste tot asa cum ai mei m-au luat mereu cu ei si in concedii si la petreceri peste tot nu m-au lasat acasa decat daca aveau afaceri sau treaba in rest am mers peste tot. Si na am zis ca mai bine doi sa aiba si ei cu cine sa se joace si cu cine se lua. Acuma sa dea Domnul sa fie bine pana la sf sarcinii si sa avem un fratior/surioara pt donsoara noastra.
Am reusit si eu sa dorm cu fata, timp in care masina a spalat de zor asa ca am rezolvat si cu rufele, m-am mai odihnit dar m-am trezit iar cu o stare de greata cam nasoala. Dar na incerc sa pap ceva poate ma mai calmez.
Va pupacim si va multumim inca o data de complimete. Revin mai acusi sa vad ce mai ziceti.

Mergi la inceput