Bucurii de sept-oct 2006 (89)
Raspunsuri - Pagina 17
gonghy spune:
Ceao fetilii!
Eu mi-s terminata imi crapa capul de durere,mi-a venit CM si poate si asta e o cauza dar nu numai.
Cred ca maine daca am cu cine o lasa pe bubulina merg sa fac un film la sinusuri,trebuia eu sa-l fac demult dar....am tot lasat-o pe tanjala si vad ca nici muconii astia nu mai imi trec.Ba sunt albi,ba galbeni-maronii si tare mi frica sa nu fi facut o sinusita nashpa.
Bubulina mea nu vrea sa mai pape de vreo 4 zile,stau si ma milogesc de ea sa pape si ea nimic,strange guritza si gata,nu papa.
Ar bea in continuu ceai,cereale vad ca nici dinalea nu mai vrea,la laptic seara este deja un cosmar pentru mine pt ca si pe asta il refuza asa ca sunt nevoita sa il dau in somn...
Asa ca am sunat si am inceput de ieri sa-i dau Pikovit sirop,Ascovit pt copii 1 tabletzica pe zi si am luat fara sa-mi spuna dr Imunorezistan junior sa-i dau sa nu mai se imbolnaveasca iar,ca daca iar o vad racita ma'mppushc
Tanima eu zic sa nu bagi tu in seama acele mesaje si sa iti vezi de ale tale,pt ca numa tu stii ce e in casa si in sufletul tau.
Sa stii ca sunt zile in care imi vine si mie sa-mi smulg parul din cap de ce prostii face Maya,imi vine cateodata sa-i trag vreo doua de sa nu se vada,da ma calmez dupa ce trag vreo n'shpe mii de injuraturi.Si Maya mea a luat-o pana acum la funduletz,binenteles peste pampers si nu e o tragedie,asta nu inseamna ca o bat de-i suna apa'n cap sau mai stiu eu ce.
Nu cred ca nimeni nu a tras o palmutza copilului la funduletz sau ca nu s-a rastit unpic mai tare la el.
Iar cine spune ce ti-au spus pe PM sunt fete care sigur au muuuuult ajutor din partea cuiva din familie sau sincer nu au ce face.
Si la mine nervii sunt varza,dupa ce am nascut fata parca am devenit mult mai nervoasa,imi pierd rabdarea foarte repede,mai tip la fata.
Asa se intampla cand esti zilnic cu copilul si ajutor din partea familiei aproape O.
Sotul meu are un servici de asa natura incat pleaca uneori dimineata cand deja Maya s-a trezit,apuca a sta cu ea 1,maxim 2 ore si pleaca la munca,vine acasa cand fata doarme deja,alteori si pe mine ma prinde dormind,deci intalnirea intre ei doi e rarutza.Uneori si mie imi e asa de dor de el de numa,da ce sa-i fac???
De aia si bubulina mea cand sta uneori cu tasu' il respinge daca vrea sa o ia in brate sau sa o pupe,sau sa se joace.
Crede-ti ca la mine sunt toate roz bon-bon?? Nuuuuuu......simt uneori ca nu mai rezist,imi vine sa las tot copil,sotz,familie si sa ma retrag in munti unde sa aud numa fosnetul frunzelor si ciripitul pasarilor. ATAT SI NIMIC MAI MULT.
N-a ca v-am zapacit destul cu ale mele
quote:
MamiLili Posted - 08/11/2007 : 18:14:38
--------------------------------------------------------------------------------
Chestionarul zilei:
1) Cat dureaza spalatul pe dinti la copiii vostri?
2) Cat de des le spalati parul?
3) Cat de des le curatati urechile?
MamiLili ca sa iti raspund si eu la intrebari:
1.Inca nu i-am luat periutza la Maya
2.Odata la 2-3 zile pt ca are parutzul lung.
3.Odata sau de doua ori pe luna.
Dr orelista la care mergem noi ne-a recomandat sa nu o mai curatam deloc cu betisoare pt ca toata "mizeria" si ceara care este in urechiuse o inmpingem spre timpan si se formeaza dopuri de ceara care ii pot cauza probleme.Eu acum o mai curat dar numa asa cum ti-am spus mai sus.
Gety ai facut olecutza de schimbarica dar sa vad si eu finisajul
Vaaaiii si era sa uit:
La multi ani sarbatoritilor de astazi!!!!
Fetelor va suparati daca va propun eu,care nu intru chiar atat de des....dar vreau sa va propun o TEMA in acest fel poate ma ajutati si pe mine cu vreo idee,doua.
CE CADOURI FACEM BUCURIILOR DE MOS NICOLAE SI MOS CRACIUN???
Va pupez si ma retrag ca trebuie sa pregatesc bubulina se somnic acusica.Adevarul e ca mi fomica si merg sa bag ceva la ghiozdanash
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006
mexxa spune:
Salutare la toata lumea....
Am lipsit mult...asa de mult ca nici nu stiu de unde sa incep si ce sa zic.
Ma bucur cand aud ca nu m'ati uitat si ca inca se mai intreaba de noi.
Oricum asa cum bine ati aflat de la fetele din Iasi am avut cateva probleme de sanatate....adica doar una care i-am dat tare greu de capat.
Luni a scapat micutu de injectii....a facut 10 zile, un adevarat chin pentru el.Nu mai zic de zilele in care ii cautau o noua vena pentru un nou fluturas.
Dar toate astea multuminm lui Dumnezeu au trecut...acum este din nou sanatos, si speram sa nu mai avem de-a face cu spitalele.
Sa va povestesc si de bine...are 8 dintisori si 1 masea...mananca tot ce prinde nu e mofturos deloc, ii place la nebunie sa stea pe lighenas sa se spele singurel pe manute, se chinuie sa manance singur...dar va imaginati ce este in urma lui.
A descoperit cartofii prajiti si cand simte miros striga: uff..uff...stie ca trebuie sa sufle
De mers..merge perfect..are o viteza de mama mama...la pozne cred ca e primu.
Ce nu ii place este sa stea pe olita sau sa stea la spalat pe dinti...atunci e scandal maree...dar cu timpul se va obisnui.
Imi este tare dor de voi...abia astept sa ne tragem net si acasa...dar din cauza celor de la RDS care nu sunt seriosi..asteptam de 2 luni cablarea...asta e.
Va pup pe toate si pe toti micutii...si sper cat de curand sa am internet si acasa pentru ca mai putea sta de vorba ca in timpurile frumoasa...off
Nu mai zic ca dimineata cand beau cafeaua imi aduc aminte ce frumos era cand o beam langa voi...
Sper ca acele vremuri sa revina repede.
Va pup, va doresc multa sanatate si aveti grija de voi si cu bucuriile voastre.!!
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
GETY spune:
Eloise, noi deocamdata nu iesim afara, asta pana duminica, dar daca as iesi, as merge cu ea in carutz pana in parc iar de acolo o dau jos si as plimba-o de manutza. Inca nu merge singurica, desi ieri mi-a scapat degetul din manutza ei si a facut pasi singurica, dar se apleca in fata si am prins-o de haina sa nu cada jos. M-am cam speriat, va spun sincer.
Gonghy si eu m-a impusca daca ar mai raci Maria inca o data. Coafura mea nu-i de aratat, nici nu-l mai vopsesc, doar i-am zis frizeritei ca il las lung (si-s foarte hotarata acum) si l-a tuns ca atare.
Sephora, gostoasa pasta asta de dinti. A Mariei are gust de capsuni (cred ca toate au) si o savureaza de fiecare data.
Am uitat sa spun ca Maria nu sta la curatatul nasucului. Nici nu ma mir de ce.
Mexxa, bine ai revenit cu vesti, imi pare bine ca te-ai insanatosit si tu si Sebicu. Pupici din partea noastra. Poate ne vedem intr-o zi, in vechea formatie: 1 fetita + 4 baieti.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
beatrix spune:
Bucurii, mamici si tatici de bucurii care azi isi serbeaza onomastica!
Beatrix si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi: Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana
CristinaGoji spune:
Seara buna!
MamiLili:1. Spalatul pe dinti dureaza extrem de putin, ca nu sta.
2. baitza cu apa zilnic, dar spalat pe cap si pe corp cu sapun - 2 ori pe saptamana.
3. urechile i le curat in fiecare seara dupa baitza, dar numai partea aia care se vede si nu f. insistent, mai mult pentru absorbtia apei.
Tanima - poate totusi ii faci ceva analize? Din cate povestesti tu prea brusc s-a produs schimbarea la Rares. Poate il deranjeaza totusi ceva de-i asa agitat. Iar cu biberoane si alte alea, nu-i chiar asa greu. Eu am fost vara asta plecata cu Vladut cam 2 saptamani si nu pot spune ca a fost greu cu laptele praf sau cu sterilizarea. Mai ales ca acum, la varsta alor nostri, nici nu e nevoie de sterilizat, doar spalat bine biberoanele.
Gonghy - capul sus si tu!
AdinaF - te mai vede si pe tine lumea pe-aici Ba zici ca-i usor cu doi, si atunci de ce nu dai pe la noi mai des
Am si eu un sarbatorit azi in familie, catelul , face 3 ani azi!
Mexxa - ma bucur ca ai reusit sa ne dai de stire despre voi.
Mami 17+ si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
CristinaGoji spune:
MamiLili - acuma am citit si eu info data de tine privind varicela. Am vb si eu cu dr. de familie azi si mi-a zis ca in ultimul timp se inregistreaza tot mai multe cazuri de varicele forma severa si complicatii in urma acesteia. Cred ca il vom face si noi acest vaccin. Mi-a mai zis de un vaccin impotriva a nu stiu ce pneumococ, e ala din care i-ai facut si la Mathias? A zis ca e in jur de 300 lei. N-am retinut denumirea, dar daca e acelasi, imi spui te rog cum se numeste si daca ai ceva info referitor la acesta. Mersi.
Vladic
barza
GETY spune:
quote:
Originally posted by CristinaGoji
Am si eu un sarbatorit azi in familie, catelul , face 3 ani azi!
Vladic
barza
Si, ai facut tort?
GETY spune:
Noapte buna mamici si bebicii sa-si lase mamicile sa doarma!
Eu mi-am pregatit bibele: unul cu ceai si unul cu lapte.
xandrutza_76 spune:
Pe scurt:
La multi ani celor doi Mihai de Pufy si de Mexxa!
Andreea, ma bucur ca ai scris, ii dorim multa sanatate lui Sebicu! Si sper sa rezolvati cat mai repede cu netul.
Lili, luni la ora 16 ajung la dentist, poate ne vedem putin inainte de asta.
Spalatul pe dinti dureaza putin, nu sta, trage periuta sa se spele ea; de spalat pe cap o spal o data la doua zile; urechile i le curat dupa baie, de fapt cum a zis Cristina, putin pentru absorbtia apei.
Gonghy, sanatate multa, poate nu ai sinuzita, eu am avut, maxilara, si mi-a fost foarte rau.
Gety, daca ti-ai luat varfurile e foarte bine, o sa-si dea drumul parul la crescut.
Ma duc la somn, mai aveam ceva raspunsuri dar le-am uitat... Va pup si va doresc somn usor.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata!
Azi dau eu , vad ca sunt prima aici; Narci a avut program azi noapte
Va doresc o zi buna!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi