Bucurii de sept-oct 2006 (89)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Buna dimineatza si de la noi!

xandrutza, merci de cafea! tare buna!
eloise, super pozele cu vladutz! mai ales cele cu cratitza! parca l-am vazut pe eric ca si el e mare amator de ustensile de bucatarie! nu va spun ce fain e la 6.30 dimineatza cand le scoate din dulap si da cu cratitele, capacele de gresie!
vorba sotului, "lasa-l tu ca e ccocosul blocului"! daca s-a trezit el trebuie sa se trezeasca tot blocul!
afara noi nu iesim in timpul spatamanii ca dupa ce venim de la cresa e aproape intuneric! in week-end cand il scot, il tin si in carut si pe jos! intre 1-2 ore stam pe afara depinde de comditiile meteo!
Lili, cu spalatul pe dinti depinde de el! cateodata sta cateodta nu! nu avem un program el! baie de 2-3 ori pe spatamana si urechiule tot atunci dupa baie i le curat, dar numai o data pe saptamana folosesc betisoarele de curatat!
Gonghy, am vazut si pozele tale cu noua frizura! dar ai taiat mult din par! eu ca si gety, am zis ca-l las lung! sa vedem cat ma tine faza asta! de cadouri nu stiu ce sa zic ca nu sunt hotarata! lui ii place foarte mult sa se joace cu acele cuburi de construit! tot ceva in genul asta i-as lua dar nu stiu ce ca n-as vrea tot cuburi ca are destule! oricum ceva ce poate sa desfaca si sa prinda, sa faca diverse modele! insanatosire grabnica iti doresc!
mexxa, ma bucur ca ai intrat sa ne mai dai vesti despre voi si va dorim sanatate multa, sa nu mai aveti nici un fel de problema!

Lui Eric ii ies 3 masele si 2 dinti jos deodata! nu va spun cum e ca cunoasteti deja!

O zi minunata,

Beatrix si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi: Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Beatrix, wow, ce de-a dintisori aveti! Pupam pe Eric, sa nu-l doara prea tare.
Noi avem incisivii centrali de sus si de jos si inca doi dintisori care ii ies acum, tot sus. Atat. Asteptam.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata

Xandrutza - multumim de cafeluta - dupa ce noapte "furtunoasa am avut" as tot bea..

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Mexxa - bine ca ai mai dat un semn de viata, sa stii ca pe aici nu te-am uitat, poate reusiti mai repede cu cablul sa poti intra zilnic. Multa sanatate lui Sebicu

PRINTZUL

Mergi la inceput

Alexutza, inseamna ca putem sarbatori impreuna o noapte furtunoasa

poze cu noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by xandrutza_76

Alexutza, inseamna ca putem sarbatori impreuna o noapte furtunoasa

poze cu noi

Daaa, cateodata noptile cand stau si-l pazesc sau il mangai pe spate ma gandesc ca nu mai e asa mult pana cand va face 2 ani si vom scapa de dintisorii astia periculosi!!!...dar tot atunci stau si ma intreb ce alte mofturi si fitze vor mai veni??!!!!

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza!

Imi pare rau Xandrutza si Alexutza ca v-au chinuit Bucuriile noaptea! Noi am avut o noapte chiar buna, si dimineata la fel, adica ne-am trezit la 8!!! Probabil de la vaccin, pe care l-am facut ieri si care, de obicei, il face mai somnoros.

Mami 17+ si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Cristina - ei, uite ca se poate...in sfarsit cineva multumit de evolutia nocturna a micului umblator!!!!

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

buna dimineata
Xandrutza sarumana de cafea,super buna
fetele vreau sa va spun cas tare bucuroasa,a ajunsMAMI astazi dimineata la 5.30 s asnoapte am dormit de la 11 pana dim la 5 neintoarsa(dudumiciul din ndotare a dormit la tacsu acasa din vina de adus pe mama de la autocar)asa ca somn de voie elena
de spalat pe dinti incercam sa ne spalam dar nu prea ne iese ca dudumiciul vrea a pape pasta de dinti cu tot cu periuta
de spalat pe cap o data la 2 zile
iar curatatul urekilor e la fiecare 2 zile,noi am cumparat un sprei special pt ureki s nu mai trebuie sa folosim betigasele pt ureki(e super spay-ul)
cadourile de craciun sau mos nicolaie cred ca vor fi o masinutza ca e inebunit upa ele s un set de surubelnite s alte ustensile asemanatoare ca tare ii mai place sa mestereasca
mexxa ma bucur sa naud ca sunteti bine s mai asteptam vesti de la voi
beatrix pupam pe eric sa nu il doara tare
gonghy sanatate multa
cristina ai facut tort?
acum sa va zic ca dudumiciul din dotare a inceput sa nu mai scoata din sertare,mai nou tot ce gaseste baga in sertare,mancalar mam pe el de ordonat,asa am gasit papucii mei de casa unul in sertar s unul in sifonier,iar jucariile lui le strange s le pune in patut,hainele mele daca arunc ceva pe canapea o da jos s incepe sa ma certe
va pupez s sa aveti o zi buna

Mergi la inceput

Cristina, ma bucur ca te-ai odihnit, ai atata nevoie de odihna! Cum te mai simti?

poze cu noi

Mergi la inceput