Bucurii de sept-oct 2006 (89)
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/xandrutza_76/xandrutza_76.jpg)
xandrutza_76 spune:
Elenia, ce ma bucur ca o ai pe mama ta langa tine! Felicitari pentru noaptea dormita!
Pupam un Darius foarte ordonat!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
alexutza_26 spune:
Elenia- si
dudumiciul ordonat!!! Asa face si al meu, el nici nu prea a fost tentat sa scoata, cat sa bage
..diverse lucruri in sertare!
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
ramomar spune:
neata
mexxa, ma bucur mult ca ai dat un semn de viata si ca Sebicu e bine! Sper sa te cableze cat mai repede la net ca si nou ne e dor de tine.
xandrutza si alexutza ce fac bucuriile voaste plang sau au chef de joaca si de gangureli de nu va lasa sa va odihniti?
mamilili la noi spalatul pe dinti dureaza destul de putin nu prea ma lasa sa o periez, cred ca o dor destul de tare gingiutele ca toate is umflate. De cele mai multe ori imi ia periuta si se joaca cu ea. Baita facem zilnic, dar pe par o spal la 2 zile, iar in urechiuse o sterg de fiecare data mai mult pt a absorbi apa ramasa.
elenia, pupam Dariusul ordonat si cumintel.
ghongy multa sanatate! La cadouri de Mos sunt in pana de idei, chiar nu stiu ce o sa-i mai luam ca e plina casa de jucarii, carti, cuburi, papusi. Eu ma gandeam la un calut (balansoar) dar deja l-a luat tati zilele trecute, deci acum avem si de ala. Oricum o sa colindam magazinele inainte de sarbatori si sper sa gasim ceva frumos si care o sa-i capteze atentia.
Cristina ce copil cuminte are mama! Il pupam dulce sa-l tina cumintenia
pupici
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/xandrutza_76/xandrutza_76.jpg)
xandrutza_76 spune:
Ramo, buna dimineata!
Narcisa mea plange, nu are chef de joaca, dar ii dau ceiut si adoarme imediat la loc. Eu insa nu...
poze cu noi
alexutza_26 spune:
Ramomar - ce sa zic despre gras,el de fapt nici nu se trezeste, doar se maraie, se freaca la ochi se foieste, are cu alte cuvinte un somn agitat care ma tine treaza langa patutul lui...nu vreau sa cad prada tentatiei de a-l lua cu noi in pat..ca acum e perioada critica in care ei ca mici manipulatori ce sunt braveaza pe orice..si mai ales pe dormitul cu mami in pat!!!
PRINTZUL
xandrutza_76 spune:
Alexutza, am postat la o secunda diferenta!
poze cu noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Buna dimineata mamici si Bucurii!
Noi nu avem nicio noutate, am intrat doar sa vedem ce faceti. Maine vom merge la botezul nepotelei mele, asa ca ne pregatim de azi. de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
alexutza_26 spune:
quote:
Originally posted by xandrutza_76
Alexutza, am postat la o secunda diferenta!
poze cu noi
Am vazut
![](alcool.gif)
Alexandra mami de
![](copilas.gif)
PRINTZUL
alexutza_26 spune:
Acum un set de intrebari:
1. Cat ou le dati pe sapt la copiluti? Aici fac exceptie budincile, perisoarele..ou pur si simplu
2. Varza, Fasole - le dati??De cand avem voie sa le dam???
3. Ce fructe le mai dati in sezonul asta?? Grasu nu accepta deloc portocala - face si pe dansul si se mai si irita...asa ca variantele mele alterneaza marul, banana, mar copt...si nu mai stiu...
PRINTZUL
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mirabelac/Mirabelac.jpg)
Mirabelac spune:
Buna fetele,
Intrucat in ultimul timp nu am primit raspunsuri la intrebarile mele m-am gandit sa gasesc o alta modalitate de a pune intrebarile, e un mod mai "anonim" ca sa nu creeze discutii pe diferite teme si poate ne-ar fi de ajutor tuturor. Sper sa mearga ca inca nu l-am testat, va multumesc anticipat pt. raspunsuri.
www.geocities.com/mcond2001/statistici.html" target="_blank">Intrebare intrebatoare.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank"> Asteptam Craciunul!
"Vreau sa fiu din nou COPIL, vreau sa desenez cu creta colorata pe strada, vreau sa fiu mandra de tricicleta mea cea noua, vreau sa cred sincer ca bomboanele sunt mai bune decat banii, vreau sa stiu doar cele sapte culori, cinci poezii, zece cifre si vocea mamei care ma chema la masa cand nu imi era foame."