Bucurii de sept-oct 2006 (89)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Mira - am votat...si metoda de a ne intreba, chiar functioneaza...si imi pare rau ca nu am raspuns la intrebarile tale, sincer nu am vazut unde ai intrebat chestia asta...dar nu conteaza acum am raspuns!!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Raspunsuri la intrebari:
1. deocamdata nu il spal pe dinti,
2. baita la 2 zile din cauza de dermatita atopica, pe cap la 3 zile (eu tot la 3 zile ma spal)
3. curatat in urechi zilnic doar in lobul urechii,

4. ou intreg la 3 zile,
5. i-am dat conopida, varza fasole inca nu,
6. fructe: mere, pere, struguri, banane.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank"> Asteptam Craciunul!
"Vreau sa fiu din nou COPIL, vreau sa desenez cu creta colorata pe strada, vreau sa fiu mandra de tricicleta mea cea noua, vreau sa cred sincer ca bomboanele sunt mai bune decat banii, vreau sa stiu doar cele sapte culori, cinci poezii, zece cifre si vocea mamei care ma chema la masa cand nu imi era foame."

Mergi la inceput

Mira - apropo' de metoda folosita - e nasol ca nu poti sa vezi si explicatiile de rigoare, doar un scurt si cuprinzator procentaj...ma gandeam ca sa poti sa variezi si sa-ti dai seama de mai multe sa pui o grila si cu variante, adik ceva de genu:da, apoi next, de care?:var a, b si c..si tot asa in functie de ce ai intrebat...sper ca m-am facut cat de cat inteleasa

PRINTZUL

Mergi la inceput

Mira - pt raspunsuri!!!

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Am intrebat la un moment dat ce iaurt cu fructe dati la copii, dar nu conteaza, nu m-am suparat. Sper sa mearga asa ca am mai multe intrebari.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank"> Asteptam Craciunul!
"Vreau sa fiu din nou COPIL, vreau sa desenez cu creta colorata pe strada, vreau sa fiu mandra de tricicleta mea cea noua, vreau sa cred sincer ca bomboanele sunt mai bune decat banii, vreau sa stiu doar cele sapte culori, cinci poezii, zece cifre si vocea mamei care ma chema la masa cand nu imi era foame."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Mirabela, chiar acum am raspuns la chestionar.
Lexi, distractie placuta maine! Ce faceti cu Maria, o luati cu voi?
Alexutza, nu dau varza si fasole, doar am inmuiat de cateva ori o bucatica de paine in sosul de la fasole si i-am dat sa guste. Fructe mai cumpar din Kaufland, piersici sau nectarine, ii mai dau Narcisei si pere, ananas.
Ou cam de doua ori pe saptamana.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mirabelac

Am intrebat la un moment dat ce iaurt cu fructe dati la copii, dar nu conteaza, nu m-am suparat. Sper sa mearga asa ca am mai multe intrebari.

Inseamna ca mi-a scapat mie...nu conteaza da-i inainte cu grilele ca asa mult imi plac

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Xandrutza, da o luam cu noi ca nu avem cu cine s-o lasam acasa.
Sa raspund si eu la intrebari:
1. Ii dau ou intreg cam unul pe saptamana dar i-l amestec in mancarica, nu i-l dau separat.
2. Nu i-am dat varza niciodata, iar fasole doar din cea verde, congelata si doar cateva pastai (3-4) la o portie de mancare de 300 gr.
3. Fructe ii dau asa: mere, pere, struguri, banane, ananas (pe asta i-l dau simplu, nu amestecat in mancare ca i-am facut o data ananas cu branza de vaci facuta in casa si nu stiu ce naiba s-a intamplat, a facut reactie sau nu stiu ce ca a iesit mancarea A-MA-RAAAA!), piersici (dar acum nu se mai gasesc din acelea bune, asa ca le voi inlocui cu portocalele).

Nu i-am dat Danonino decat 1 singura data dar nu s-a omorat si nici nu vreau sa-i mai dau pentru ca mi se pare prea dulce.
Iaurtul cu fructe care ii place si din care ii dau fara sa-mi fac griji prea multe e Baby Jogo de la Nestle.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

quote:
Originally posted by alexutza_26

quote:
Originally posted by Mirabelac

Inseamna ca mi-a scapat mie...nu conteaza da-i inainte cu grilele ca asa mult imi plac

PRINTZUL

Eu nu-mi amintesc daca am raspuns, dar nu cred ca am facut-o, inseamna ca si mie mi-a scapat; imi cer scuze!
Eu Narcisei ii fac iaurt in casa si i-l amestec cu fructe proaspete, pe care i le zdrobesc. In acest amestec ii pun cateodata si branzica, sau biscuiti.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Neata si de la noi!

Xandrutza harnicutza!

Beatrix, noi nu cunoastem, ca au iesit dintocii pe rand. Sa fie o eruptie fara dureri!

Anangel, pregatireala placuta! Cu sanatatea sunteti OK?

Alexutza, eu ii dau 1 ou pe saptamana, in rest carnita de pui si ficatel. Cat despre citrice, nici Mariei nu-i plac si asta chiar nu-mi place ca-i dau supliment de vitamina C. I-am facut o citronada ieri si i-am pus 2 masuri de lapte praf ca sa-l bea. Fructe servim mar si banana (cu branza).
Fasole nu, cica sa nu-i dau pana pe la 3 ani, dar i-am pus in mancarica pastai, din alea foarte tinere.

Mirabelac , eu nu-i dau Danone. Cu infectia urinara incerc sa o mai sun pe sora-mea, sper sa stie. Tu cum stai cu Clorocalcinul? Mie nu-mi prea trece, dar nici nu m-am tinut sa beau 3 lingurite pe zi, ca-i gretos. Daca ma mai tine asa, sun dr. de la Planning.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput