Bucurii de sept-oct 2006 (89)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Chestionarul zilei:

1) Cat dureaza spalatul pe dinti la copiii vostri?
2) Cat de des le spalati parul?
3) Cat de des le curatati urechile?

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Important despre varicela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Iar am dus un adevarat razboi pana l-am culcat, iar acum pe seara desi m-am chinui o ora, a venit si maica-mea si la pus pana si pe picioare nu a mai vrut deloc sa doarma. O luam deci de la capat cu oboseala, nervi...
Chiar nu mai inteleg ce are copilul asta al meu de si-a schimbat obioceiurile asa radical dintr-o data. Nu a fost niciodata prea roz la capitolul somn, dar asa...Parca este un cosmar din care nu mai ma trezesc.
Azi chiar vroiam sa va explic de ce nu il intarc: printre multe alte motive, peste o luna plecam in Spania la niste prieteni si la surorile mele, adica ne vom plimba de la unii la altii, daca incep sa ii dau un fel de lapte acum, acolo nu stiu ce voi gasi, sa ma car si cu biberoane dupa mine, cu canita cu te miri ce altceva, mi-este mult mai comod asa.
In plus, Rares nu mai suge noiaptea de o luna si ceva, m-am suparat odata si am zis gata, de azi nu mai ii dau, asa ca de cate ori se trezeste incerc sa il adorm asa, cu suzeta sau daca nu reusesc cu biberonul cu ceai. Asta este si motivul ptr care m-am reintors la suzeta, ptr ca i-o scosesem 2 saptamani, dar m-am gandit ca macar pe aia sa o aibe noaptea daca pe tzitzi nu. Nu a fost tare greu, desi s-a suprapus cu perioada incisivi centrali superiori si maselute, a plans ceva mai mult cateva nopti si gata. Dupa aceea chiar incepuse sa doarma mai bine noaptea pana de curand cand l-a apucat nebunia de zi si de noapte, ptr ca nu imi pot explica ce poate sa aibe de face in halul asta, de unde atata agitatie si nervozeala pe el.
Un lucru bun care totusi ni s-a intamplat azi este ca a mancat f bine, tot cu cele 3 capacele pe care le-a rasucit, le-a invartit, le-a mai aruncat pe jos, mi-a cerut si alte lucruri de prin bucatarie dar i-am spus ca nu este voie, a tipat, s-a zbatut in scaunel, l-am luat cu alte cele si a uitat, dar a mancat si chiar f bine. Imi cerea tot timpul paine, i-am dat o felie pe care a mancat-o aproape toata, inclusiv cu coaja.
Tot azi i-am dat o felie mare de gutuie pe care a ros-o, a lins-o, a invartit-o pe toate partile, a bagat-o pe toata in gura la un moment dat si abia l-am convins sa mi-o dea cand o supsese de nu mai avea nici un gust.
Acum a vazut ca sunt tare suparata pe el ca l-am certat cu somnul, a pus boticul, a luat-o pe mama de mana si se joaca cu ea, eu nu il bag in seama si mai vine din cand in cand la mine, zice mama si se uita fix in ochii mei. Cum pot sa fiu eu suparata pe el?

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MamiLili

Chestionarul zilei:

1) Cat dureaza spalatul pe dinti la copiii vostri?
2) Cat de des le spalati parul?
3) Cat de des le curatati urechile?

Destul de rar vrea sa se spele cu periuta si il las pe el sa se prosteasca cu ea, mai mult o roade, dar zilnic il spal cu tifon si cu putina glicerina sau doar cu tifon cu putina apa.
Pe cap il spal fie in fiecare seara fie la 2 seri, dar mi s-a intampalt sa il las si 3 cand eram atat de obosita ca numai chef sa alerg dupa el prin cada nu aveam, dar ii fac dusulet in fiecare seara.
Urechile dupa fiecare baita.
Am raspuns prima la chestionar.

poze diverse

Mergi la inceput

Dupa amiaza rares a cazut afara pe nisip si are nasul julit si rosu, de parca este o gogonea, este tare haios cu nasul asa.
In seara asta vine si tati acasa si cand l-o vedea asa...Of, of. O clipa de neatentie, el prinsese viteza, eu tocmai atunci ma uitam aiurea...

poze diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Eu sunt a doua, atunci .

De spalat pe dinti 1 data pe zi, in general seara. Chiar sta, dar nu imi arata dintii, ci intredeschide gurita sa o spal. Cat dureaza? Cat sa invart periuta pe toate partile "cracanatilor" ei.

Spalat pe cap la baita.

Curatat urechile tot la baita.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Tanima, tu il pui pe Rares sa se culce la o anumita ora? Ca Maria se culca in jur de 12, dar poate sa fie si 13 sau 11,30 si apoi pe la 17, dar poate sa fie 17,30, 18 sau chiar 18,30. Cand o vad ca se freaca la ochi si clipeste des din ochi, atunci o asez la somn si adoarme fara probleme.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Gety, il pun la somn functie de cum se trezeste la somnul anterior si bineinteles si cand il vad ca este obosit si se freaca la ochi si incer pe cat posibil sa ii pastrez si orele de somn. Cam aceleasi sunt si orele noastre.

poze diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Lili - de spalat pe dinti zilnic incerc pe cat posibil dimineata si seara , exact ca si porgramul meu de spalat pe dinti, nu-mi reuseste zilnic sa respect acelasi porgram. Cam 2-3 min sta sa ii invart periuta in gurita, apoi i-o dau lui sa se mai joace asa cu ea, sa se imprieteneasca

Baita pe cap
- zilnic, doar cand adoarme seara in front nu capata spalat pe cap, pt ca el de cand s-a nascut a avut plete, asa ca mi s-a impus acest lucru

Spalat in urechi - eu ffind obsedata de acest lucru si executandu-l cam des pe propria persoana, incerc sa nu repet greseala cu grasanu - adik cam la 2 zile il curat in urechi

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

IAca am revenit...Ne-am petrecut cu fetele ca avem o Mihaela si o Gabi.

MamiLili de spalat pe dinti dimineata cand ma duc pe wc vine si el si mi-o cere,ai pun pasta si-si baloseste el acolo cat vrea,iar seara cand e in cada la fel ami cere si la fel sta cu ea pana suge toata pasta,de spalat pe cap cam in fiecare seara dar cand e f obosit nu-l mai spal,stersul in urechi dupa fiecare baie.

Vorbisem un pic cu Mexxa dar a disparut,n-am apucat sa-i zic La multi ani lui Sebastian-Mihai

Mergi la inceput