Bucurii de sept-oct 2006 (89)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Da-o'ncolo de treaba Alexutza! Nu poti aspira si macar unele din treburi sa le faci cand e treaz Gabriel? Si chiar daca nu poti, mai lasa-le pe alta data, si pune-te si tu sa te odihnesti cand se odihneste el. Normal ca e fresh noaptea daca doarme ziua bine. Pune-l pe el la treaba, sa vezi cum il ia somnul noaptea Si este un proverb rus "Munca nu-i lup, nu fuge in padure"
Cat priveste somnul - si Vladic doarme mult mai bine decat in perioada de bebelusie, dar eu nu pot sa fac altceva decat sa ma bucur . Bine ca nu doarme chiar atat de mult incat sa-i afecteze somnul de noapte

Ma tot inttrebati de burtica si de bebe de-acolo. Pai nu am ce sa va spun, ca inca nu l-am simtit si incep sa ma ingrijorez deja, pentru ca, fiind a doua sarcina, ar fi trebuit sa-l simt mai repede. Abia astept sa ma duc luni la echo sa vad daca e ok. Poate luni o sa si aflu ce-i. Dar daca luni nu aflu, atunci joi merg la echo 3D sau 4D, nu stiu sigur inca de care-mi face, si atunci ar trebui sigur sa aflu. Sper sa nu ma tina in suspans cum a fost cu Vladic, ca am aflat la 23 saptamani ca e fata si la 27 mi s-a spus ca-i baiat

Mami 17+ si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Ramo, multumim frumos, am primit pupicii! Va pupam si noi pe voi!
Alexutza, mai lasa din treaba si fa si tu nani, ca sa recuperezi orelele pierdute noaptea. Uite cine vorbeste si eu la fel fac, noaptea ma mai trezeste Narci, deci dorm cu intreruperi, iar ziua fac una alta prin casa, mai stau la calculator daca am cum si de dormit oi dormi eu alta data...
Elenia, pupam o mamica fericita, bravo tie!
S-a trezit Narcisa...

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Cristina, eu pe Narcisa am simtit-o ceva mai tarziu decat pe Raluca.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Fetelor!

Intru repede sa va multumesc din suflet pentru felicitari! Multumesc mult Pufymic, Microbu, Alexutza, Eunice, xandrutza, beatrix, Ramomar, Gety, Anangel Lexi, MamaLili,
Sephora, Cristina goji. Monique, si ep mine m-a cam surprins faptul ca am ramas asa repede. Nu ma protejam, dar, am rams foarte greu insarcinata cu Daria si dupa exercitii zilnice. Acum.... spre rusinea noastra, devenisera exercitii saptamanale, sanse minime de reusita... Flavia Ramona, multumesc pentru urari si multa sanatate si tie! O sarcina usoara si ne mai auzim cu sfaturi!

Din pacate greturile au reinceput, as voma toata ziua, n-as manca nimic, iar nu suport parfumurile.... deja old news. ce sa zic, va amintiti si voi.

In plus, de vreo 2 saptamani ne-am luat bilete de avion pentru vinerea viitoare sa plecam in Germania. Mi-am vandut Dacia si speram sa ne luam o masina de acolo. Acum, ca am aflat vestea, nu stiu ce sa fac: sa mai plec cu avionul? Nu mi-e mie de avion cat de drumul de intoarcere, cu masina. Ca planificasem un drum de sacrificiu, cu condus cu randul, eu si sotul meu. dar, acum, cu greturile mele, nu mai stiu ce sa fac.

Itzy, ce mai face Ana Maria? ce mai afceti voi?

http://photos.yahoo.com/ph/roxana0177/my_photos

Roxana & cocutzel Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Felicitari Flaviei& Roxanei care au aflat ca vor fi pentru a 2-a oara mamici! Va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi!

Cristina dar vreo preferinta/presimtire ai in ceea ce priveste sexul lui bb2 ?

I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Cateva poze recente cu Vladut.

puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

wow Andra ce mare si frumos s-a facut Vladut si ce frumoase sunt pozele. Mi-a placut in mod special cea cu oala
Cristina, nu te panica cu miscatul bebicului. O sa fie cuminte si nu vrea sa te bombardeze cu loviturile deja.
Roxana nasol ca au inceput greturile, las ca scapi tu si de ele. Cat despre drumul pana in Germania sau mai bine zis intoarcerea cu masina, nu-ti va fi usor. Mai bine rogi ceva prieten sa mearga cu sotul tau.

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Andra - Doamne cat de serios si interesat e de ce face...in mai toate pozele..e deja baiat mare, mai scoate el cate un uaaauuuu- dar ce sa mai, daca se da el singurel pe tobogan...e baiat de baiat!!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Si acum niste poze de la mica petrecere cu copiii, a 2-a zi dupa aniversarea lui Vladut.

puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

In primul rand as dori sa le transmit celor care mi-au dat mesaje atacatoare pe privat ca daca aveau ceva sa spuna trebuia sa spuna aici, pe fata, nu sa se dea grozave pe la spate, si imi cer scuze ptr celelalte mamici ca scriu acest mesaj aici, dar chiar vreau sa se stie ca nu ma consider nici o mama rea, nu ma consider criminala, nu mi-am legat colilul de pat, nu l-am maltratat, iar daca i-am dat 2 palme la fund nu inseamna ca l-am batut si l-am socat pe viata, din contra este mult mai grav sa dai copilului peste fata si peste maini. Consider ca sunt o mama muuult prea buna careia copilul i s-a urcat de tot in cap tocmai ptr ca i-am permis prea multe. Si daca cineva mai are chef de afirmatii acide il astept aici sa le spuna fara nici o jena, ca daca vroiam sa discut problema pe privat dadeam mesaje tuturor pe PM si nu expuneam problema mea pe fata, nu m-am ascuns ci am vrut sa cer cateva pareri povestind pataniile mele. Puteam sa tac si sa imi bat copilul sistematic zi de zi si sa vin aici sa expun niste povesti despre dragostea dintre mama si copil de te ungea sufletul, dar nu este stilul meu sa ma dau gramada.
Pun punct acestui subiect legat de atacurile respective si se stiu ele acele persoane carora le este adresat.
Mii de scuze inca odata celorlalte mamici.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007

Mergi la inceput