Bucurii de sept-oct 2006 (89)
Raspunsuri - Pagina 10
xandrutza_76 spune:
Cristina, am stat mai mult azi noapte pentru ca am pazit-o pe Narci, si am stat putin la calculator, nu am avut timp aseara si am intrat la recuperari Pupici lui Vladic si lui bebe din burtica.
Elenia, tu ai un program infernal, sa ai grija si de tine, sa poti face fata. Tu ce faci cu dudumiciul cat esti la munca? Nu stiu daca ai mai spus...
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
alexutza_26 spune:
Am avut o noapte horror - dar mai e asa de puti pana ne vor iesi toti dintii... - dau si eu vina pe dinti, ca nu stiu pe ce altceva sa mai dau vina
Noi suntem la extrema cealalta a lui Rares - noi dormim de nu ne mai oprim - adik am ajuns la performanta incredibila ca la 1 an si o luna sa dormim mai mult decat atunci cand eram bebe - dormim aprox 4 ore pe zi - si noaptea dam chefuri peste chefuri - am incercat sa-l scol dupa o ora..sta oleaca treaz dupa care adoarme in picioare ca un betiv - dar pana la urma asta e frumusetea unui copil - cu bune si cu rele...(acum incerc sa ma incurajez de una singura)
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
eleņia spune:
pana vineri cand ajunge mami meu tatal meu s va spun sincer ca se descurca mult mai bine ca mine
dudumiciul nu face atatea mofturi s nebunii
Xandrtza trebuie sa continuii asa cel putin o jumatate de an pana cand pun afacerea pe picioare sa putem avea o viata linistita cel putin pt dudumici
asta e ce sai faci cand esti o mamica singura trebuie sa faci s sacrificii pt puiul tau s numai asa gandinduma la el pot sa ma trezesc dimineata sa vin la lucru s sa continuii ca de altfel sunt s fff ambitioasa s daca imi pun ceva in cap trebuie sa reusesc
va pup s va doresc o zi buna
eleņia spune:
quote:
Originally posted by alexutza_26
Am avut o noapte horror - dar mai e asa de puti pana ne vor iesi toti dintii... - dau si eu vina pe dinti, ca nu stiu pe ce altceva sa mai dau vina
Noi suntem la extrema cealalta a lui Rares - noi dormim de nu ne mai oprim - adik am ajuns la performanta incredibila ca la 1 an si o luna sa dormim mai mult decat atunci cand eram bebe - dormim aprox 4 ore pe zi - si noaptea dam chefuri peste chefuri - am incercat sa-l scol dupa o ora..sta oleaca treaz dupa care adoarme in picioare ca un betiv - dar pana la urma asta e frumusetea unui copil - cu bune si cu rele...(acum incerc sa ma incurajez de una singura)
PRINTZUL
subscriu s noi suntem in aceeasi situatie cu somnul de ziua dar noaptea..............
azi noapte pe la trei a luat telecomenzile s a inceput sa foiasca televuizorul s nu a fost kip pana la 4.30 sa i le iau ca sa adoarma din nou
ziua doarme in cate 2-3 reprize s 5 ore s zic s eu ca dintii or fi de vina cu trezirile astea noaptea scu tipetele s urletele din toiul noptii
CristinaGoji spune:
Esti bravo, Elenia! Ai toata admiratia mea!
Mami 17+ si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
xandrutza_76 spune:
Elenia, eu iti doresc mult succes, sa-ti mearga bine afacerea; ma bucur ca vin ai tai sa te ajute, il pupam si pe dudumici, sigur va fi mandru ca mamica lui se zbate singurica sa-i fie puiului ei bine! Spun si eu precum Cristina: Ai toata admiratia mea!
Alexutza, manca-l-ar mama pe Gabriel, ce scump e, auzi sa adoarma in picioare; tu ce faci ziua cat doarme el, te odihnesti si tu macar un pic?
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
eleņia spune:
Cistina nui nimic de admirat pt ca eu cred ca orice mama ar face s imposibilul pt puiul ei ar merge pana in panzele albe numai sa isi vada puiul fericit s ca nui lipseste nimic din ce alti copii au
eu cand aveam vreo 19-20 de ani mi-am propus sa fac un copil atunci cand o sa fiu sigura ca pot sa ii ofer cel putin strictul necesar,kiar dear fi sa nu ma inteleg cu tatal lui s sa raman singura sa il cresc,sa pot sa ies cu puiul meu s daca vrea o ciocolata sa pot sa io cumpar sa nu fiu nevoita sa ii spun ca nu avem bani s nu pot sa ii iau ciocolata
acesta este cel mai puternic motiv care ma motiveaza puiul care este viata mea s ratiunea mea de a trai,motivul pt care ma trezesc in fiecare dimineata s spun azi o sa fie o zi mai buna ca cea de ieri s maine va fi s mai bine numai puiul sa aiba cei trebuie s sa nu ii lipseasca nimic
se vede ca pana acum am reusit sa ma tin de promisiune s kiar nui lipseste puiului nimik s cred ca o sa fie din ce in ce mai bine
sunt cea mai fericita mamica cand imi vad puiul zambind s multumit
alexutza_26 spune:
Xandrutza - eee, reusesc pe naiba....strang prin casa, bag aspiratorul - care nu-l deranjeaza pe grasan, spal, fac si eu baie ca omul si nu pe fuga precum detinutii...din astea...eu tot incerc sa fac zgomote ca doar-doar s-o trezi - dar el doarme asa linistit pe spate cu mainile ridicate precum un ingeras!!!
PRINTZUL
alexutza_26 spune:
Elenia - sincer - esti de admirat - uite de la noi o si sa iti dea Dzeu multa putere sa ajungi acolo unde ti-ai propus!!!
PRINTZUL
ramomar spune:
neata bucurii si mamici
Ma bucur ca apelul meu a avut un ecou cat de cat pentru cateva mamici, dar le astepta, si pe celelalte
mey alexutza, ce bine doarme grasunul tau! eu cand doarme Patry circul pe vene sa nu fac mare galagie. Este cand si eu e musai sa fac galagie, daca am treaba si nu se trezeste, dar este cand e imediat in picioare in patut.
tanima, multa rabdare si calm cu Raresu atomicul.
Andra un mare pt tine si Vladutul frumusel.
elenia, mult noroc in ceea ce vrei sa faci Esti o curajoasa si o luptatoare.
xandrutza -ici speciali pentru Narci sa nu mai faca febra.
eunice, tare greu trebuie sa fie si cu munca si cu cei doi flacai. Cu cine ii lasi pe nazdravnii tai?
pupici si o zi faina!
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)