Zodia GEMENILOR (17)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

blackgirl0, ma bucur ca azi esti mai optimista,SIGUR NU A FOST SA FIE, DAR SA VEZI TU CUM VI CU VESTEA MARE CURAND!Noi ne descurcam destul de bine deocamdata, sa vedem dupa ce i se termina concediu lui tati.
Fetelor am gasit un horoscop pe 2008.Nu stiu daca l-a mai scris cineva, daca da imi cer scuze:
Predictii pentru 2008

Horoscop General 2008 Gemeni

Este un an in care va trebui sa dai dovada de pragmatism, atat in relatiile personale, cat si in cele profesionale. Sectorul financiar este amenintat pentru toti nativii care nu isi gestioneaza corect bugetul si care continua sa priveasca superficial problema banilor.

Cu cat privesti mai realist situatia, cu atat elimini mai multe nesanse pe acest plan. Pastrezi astfel un echilibru, fara suisuri si coborasuri obositoare si problematice. Si in viata personala te confrunti cu unele nemultumiri, care odata acumulate, ar putea izbucni pe neasteptate.

Numai ca nu doar invinuitul va avea de suferit, ci chiar si tu. Tinzi sa fii extrem de ferm in pozitia luata, iar adevarata libertate a comportamentului tau se va regasi in familie, unde iti permiti sa spui verde in fata tot ce te macina. Este indicat sa fii sincer si sa spui ceea ce gandesti in clipa in care se intampla ceva ce te deranjeaza.

Dragoste si sex Gemeni

La inceputul anului viata sentimentala creste in intensitate, ceea ce poate insemna fie clipe de neuitat in compania persoanei iubite, fie tensiuni foarte mari. Cei singuri au sanse reale de a cunoaste pe cineva in primele luni ale lui 2008.

In urmatoarele luni beneficiezi de protectia lui Jupiter, care-ti aduce sanse si noroc in dragoste. Cuplurile se bucura de intelegere si armonie, iar cei care inca nu au un partener se poate sa aiba parte de o intalnire importanta.

Dupa a doua jumatate a anului sectorul dragostei este favorizat in continuare. Nativii se bucura de favoruri pe acest plan, reusesc sa-si reinnoiasca legaturile si promisiunile de credinta, avand parte de clipe incitante si de fericire.

Anul se incheie fara evenimente majore, insa aceasta nu inseamna ca nu vei savura complicitatea si intelegerea dintre tine si partener. Acesta te va sustine in demersurile tale si impreuna veti face ceea ce ati planuit. Daca inca nu-ti cunosti perechea, asteapta-te sa se intample in 2008, an care iti rezerva multa pasiune si aventura.

Cariera si bani Gemeni

La inceput de an, pe plan profesional este bine sa te bazezi numai pe fortele proprii, caci norocul nu va veni din senin. Nu inseamna neaparat ca vei avea probleme, insa nici nu ti se va facilita cumva drumul spre succes. Aceasta se va schimba abia spre mijlocul anului, cand Soarele si Jupiter te vor ajuta sa reusesti in demersurile tale.

Este un moment oportun sa iei initiative, pentru a evolua in cariera. Aceste initiative pot include chiar si o schimbare completa a profesiei. Daca esti cu adevarat pasionat de domeniul in care activezi, te vei descurca remarcabil, indiferent cata informatie va fi nevoie sa asimilezi.

Finantele cresc, fie ca este vorba despre un nou contract, fie de o marire substantiala de salariu. Chiar si cei mai putin interesati de aspectele banesti vor deveni brusc implicati, se vor informa la Bursa, isi vor contacta bancherul si vor alege cele mai bune plasamente pentru banii lor.

In a doua jumatate a anului va trebui sa-ti dovedesti hotararea si sa fii suficient de ambitios pentru a invinge eventualele obstacole si schimbari aparute. Este foarte important sa fii flexibil, astfel incat sa te adaptezi pe parcurs. Atata timp cat nu ramai pe loc, lucrurile se vor aseza treptat.

Spre finalul anului vei primi sarcini suplimentare. Aceste responsabilitati vor fi o adevarata provocare, in urma careia ai ocazia sa-ti arati capacitatile. Pastreaza-ti increderea in fortele proprii si nu pregeta sa faci orice eforturi ar fi nevoie. Rezultatele vor fi cele sperate.

In plus, te asteapta mari schimbari benefice care au de-a face cu contul tau. O prima, o mostenire, o marire de salariu, ceva neasteptat va interveni si-ti va creste veniturile. In ultima parte a anului este bine sa fii foarte prudent cu banii. Conjunctia Pluton – Luna neagra poate aduce rasturnari de situatie si riscuri mari. Este indicat sa faci cat mai putine schimbari la nivel bancar si sa economisesti.

Sanatate si stare de spirit Gemeni

Prima parte a anului nu ai de ce sa-ti faci griji, caci beneficiezi de protectia lui Uranus, ceea ce inseamna ca vei fi plin de vitalitate si rezistent. Nu abuza totusi de starea ta fizica buna pentru a face excese culinare. Daca este nevoie, tine un regim, astfel incat sa nu iei proportii.

In al doilea trimestru te bucuri de protectia Soarelui, care-ti da vitalitate si imunitate. Singurul lucru pe care-l ai de facut este sa pastrezi un ritm constant, astfel incat organismul sa se poata relaxa dupa activitati intense.

In a doua jumatate a anului ai parte de un climat astral la fel de favorabil. Daca te simti obosit, este vremea sa incepi un regim si sa-ti impui un program cat mai regulat. Micile eforturi facute, precum si configuratia astrala te sprijina pana la sfarsitul anului. Rezisti bine la stres, recuperezi cu multa odihna cand esti foarte obosit. Sportul si dieta sunt doua solutii care-si vor dovedi utilitatea in momentul in care vor fi luate in serios.

va dorim o sambata faina tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Horoscopul de duminica:

Daca iti doresti sa faci unele transformari in casa sau in apartament, sau chiar sa-ti schimbi locuinta, ai putea primi niste credite interesante. In dragoste trebuie sa ramai cu picioarele pe pamant.

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Iata si un alt horoscop pe azi

Singuratatea nu va prieste si nici starea de sanatate nu este la cote maxime, de aceea ziua aceasta nu arata bine. Stati mult pe acasa, poate imobilizat la pat de vreo raceala sau consemnat la domiciliu de un parinte sever care vrea sa va dea astfel o lectie. Ceva nu merge si va tot gânditi unde ati gresit, luând vina pe umerii dv. Gânditi-va unde se ascunde problema, altfel va vor lua altii la rost.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

salutare tuturor
va dorim o duminica frumoasa sa aveti
adevarul ca sanatatea lasa de dorit, dar sa speram ca trece repede
va pupam

ne pregatim de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

quote:
Originally posted by olim

Am vrut doar sa ma laud cu bombilicul meu si v-am pus poze sa il vedeti

[http://www.flickr.com/photos/olimpiabota/?saved=1]

olim scumpel foc Va doresc sa fie sanatos si sa va bucurati din plin de el

Tzuni cand o iei pe Sara (parca) la tine?

la toate si sa aveti o saptamana buuuuna

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Olim,ti-am vazut si eu baietelul.E foarte dragut!in mod sigur esti foarte mandra de el.
in ultima perioada in grupurile in care activez s-au nascut 4 bebelusi - mi s-a facut si mie... pofta
Aida,tu cum stai cu pregatirile pentru un nou bebe? am inteles ca va doriti si un matisor?
se pare ca Tzuni o va aduce pe Sara acasa definitiv de sarbatori.Ce frumos!
O saptamana placuta la toate fetele!
eu iar nu ma simt nemaipomenit dar sper sa imi revin in curan

Mergi la inceput

Horoscopul saptamanii

Saptamana Gemenilor va fi dedicata iubirii. Lista cadourilor de sarbatori va incepe cu persoana iubita si se va sfarsi cu persoana iubita. Din fericire, astrele ii vor favoriza pe Gemeni si pe plan financiar, asa ca generozitatea lor va putea lua forme concrete. O propunere profesionala foarte tentanta apare la orizont. Nu va fi vorba de sume mari, ci de multa stabilitate. Ar fi recomandata mai multa atentie la relatiile cu familia, se anunta unele tensiuni care trebuie rezolvate cu diplomatie.
Sanatatea nu e chiar la cote maxime, dar controlarea dietei va elimina eventualele probleme.

Mergi la inceput

Horoscopul zilei

Este ziua dv. de apogeu, când tot ce va puneti în minte poate fi atins. Va remarcati deasupra tuturor printr-o idee exceptionala, printr-o atitudine de învingator sigur pe sine, printr-o solutie geniala, deci lasati modestia sau timiditatea la o parte si faceti un pas în fata, aratând ce stiti si cine sunteti. Poate fi momentul dv. de glorie, când toti ochii se vor îndrepta spre dv. si va vor recunoaste valoarea si superioritatea.

Mergi la inceput

salutare tuturor
multumim de aprecieri, adevarul ca eu is super indragostita de bombilic
luna, sa stii ca e o experienta deosebita sa ai un copil, abia astept sa o repet.Nu se compara cu nimic in lumea asta.
fetelor, va dorim o saptamana frumoasa tuturor

siAlex Marius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

quote:
Originally posted by Luna75

Aida,tu cum stai cu pregatirile pentru un nou bebe? am inteles ca va doriti si un matisor?

hehehe ... cine stie ... la cate socuri am lunar nu prea cred ca o sa se prinda ceva.
... stii cum e ... cand o fi va fi bine venit

Hororscoapele astea au intrat manusa ... , dar am realizat acum pe seara ca proiectele mele au un punct sensibil ... si se pare ca nu mai sunt atat de sigura pe mine ca in tinerete ... asa ca investitiile mai pot astepta ... cred. In weekend voi sti sigur.

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput