Zodia GEMENILOR (17)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by olim

sa stii ca e o experienta deosebita sa ai un copil, abia astept sa o repet.Nu se compara cu nimic in lumea asta.

Perfect adevarat!

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Iata si horoscopul de azi

Banii sunt pe sponci, pentru ca ati facut unele excese zilele trecute si acum va treziti cu portofelul gol. Chiar daca aveti putini bani la dispozitie, nici azi nu va potoliti si cheltuiti fara masura, desi sunteti constient ca nu stati bine la acest capitol. Rezistati ispitei de a mai lua vreun flecustet care va face cu ochiul pentru ca veti regreta banii acestia, mâine.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Gemanutelor , unde sunteti? Cumparati deja cadourile?

La noi a nins si s-a asternut , dar am auzit ca este si polei
Oricum , treaba trebuie rezolvata , asa ca azi tot trebuie sa ma dau cu masina pe polei

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

In toata tara a nins numai la noi nu.In schimb e un ger cumplit.Mi-a groaza cand ma gandesc ca trebuie sa o duc si pe fiica mea la dentist.Pe langa faptul ca e frig ,la noi bate si vantul.Urasc clima din orasul meu dar nu ne putem muta dupa cum ne place .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

si la noi weste destul de frig, azi la amiaz erau 7 grade, si ieri au fost 19, e un frig asa umed, ca nu iti vine sa iesi din casa
va dorim tuturor un wek frumos

Mergi la inceput

La noi asa a nins doar ca sa ne faca pofta. Nici macar de pe masina nu puteai aduna pt un bulgare ... care oricum nu se lega ca era zapada mazarata ... si asta se intampla de 2 zile.

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

La noi ninge aproape in continuu de 2 zile. Este super frumos, orasul luminat noaptea, cu zapada (muuuuuulta zapada), insa si un ger. Dimineata merg la munca pe MINUS 13 grade Azi nu am mai iesit din casa, din motive de curatenie. De fapt, sotul a spalat geamuri, a frecat covoare, a gatit, acum lucreaza ceva restante pentru servciul lui, eu .... am stat! Am pus masina doua ture , am dezghetat cica frigiderul, m-am uitat la teveu si acum navighez pe net! Si tot io ma plang de dureri de spate

Fetele, sun cica la ovulatie! (calcule empirice) Ce sa fac? Cica am liber la facut bebe, insa im lipseste curajul! Sa mai astept?

http://tt.lilypie.com/Z5Iap2.png

Mergi la inceput

TU RECOMPENSEAZA-TI SOTUL PT AJUTORUL DE AZI CU O si o partida de, nu te gandi la perioade si la altceva, ca nu se stie ce surprize iti aduce mosu
o seara frumoasa tuturor

Mergi la inceput

olim pai tu nu auzi ca o doare spatele?

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

pai sa caute o pozitie comoda pt spate
asa poate ii trece si durerea

Mergi la inceput